Αυτά είναι τα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο – Δείτε πόσο κοστίζουν! (εικόνες)

Αυτά είναι τα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο – Δείτε πόσο κοστίζουν! (εικόνες)

Αυτά είναι τα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο – Δείτε πόσο κοστίζουν! (εικόνες)

Πόσα θα μπορούσατε να διαθέσετε για ένα ζευγάρι παπούτσια διακοσμημένα με διαμάντια και ζαφείρια;

Την απάντηση δίνει ο σχεδιαστής Jada Dubai, με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τη «Βασιλική» συλλογή του. Τα χειροποίητα ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία είναι μοναδικά, είναι επικαλυμμένα με λευκά διαμάντια 54 καρατίων και ζαφείρια 416,2 καρατίων, ενώ τα πέλματά τους είναι φτιαγμένα από χρυσό και πλατίνα. Το κόστος τους; 247.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The National, τα φανταχτερά υποδήματα χρειάστηκαν πάνω από ένα χρόνο για την κατασκευή τους με την τεχνογνωσία ειδικών από τρεις χώρες.

Περιγράφοντας ως το «πρώτο ζευγάρι στον κόσμο» και αποτελούν μέρος της Βασιλικής συλλογής του Jada Dubai, που διαθέτει επίσης ένα ζευγάρι παπούτσια εμπνευσμένα από την πριγκίπισσα Νταιάνα και την Γκρέις Κέλι.

Τα πολυτελή παπούτσια αντλούν την έμπνευσή τους από μια «θρυλική ιστορία αγάπης μιας πριγκίπισσας με το όνομα Jada στην έρημο» και είναι χειροποίητα από έναν μόνο τεχνίτη στη Βενετία.

Μεταξύ των προηγούμενων δημιουργιών του σχεδιαστή, είναι επίσης ένα ζευγάρι εκπληκτικά κόκκινα πέδιλα 24 καρατίων με ένα λουράκι στον αστράγαλο εμπνευσμένο από κορώνα και διακοσμημένα με ρουμπίνια 180 καρατίων και διαμάντια 33 καρατίων.

Μάλιστα, περιγράφονται ως «μια εξαιρετική δημιουργία που δημιουργήθηκε για μια πριγκίπισσα από το Ντουμπάι» και η σόλα γράφει «για την πριγκίπισσα Σαμίρα».

Υπάρχουν όμως και άλλα μοναδικά κομμάτια στη συλλογή. Μεταξύ αυτών, τα πέδιλα που αντλούν την έμπνευσή τους από την Γκρέις Κέλι και φέρουν λεπτά μαύρα λουράκια στους αστραγάλους με μια κορώνα με χρυσό 19 καρατίων, 16 λευκά διαμάντια, 32 μαύρα διαμάντια και ημιπολύτιμους λίθους, όπως περιγράφει η ιστοσελίδα το ζευγάρι, το οποίο έχει τιμή 5.310 δολάρια.

«Παρακαλώ, σημειώστε ότι ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 3 και 8 εβδομάδων, καθώς τα παπούτσια κατασκευάζονται από έναν μόνο τεχνίτη στη Βενετία» σημειώνει η ιστοσελίδα.

Ένα άλλο κομμάτι της βασιλικής συλλογής, είναι τα παπούτσια «πριγκίπισσα Νταϊάνα», τα οποία περιγράφονται ως «θηλυκά» και πως ενσωματώνουν την «άπειρη αγάπη». Η τιμή φτάνει τα 5.400 ευρώ και τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από χρυσό και πλατίνα και διακοσμημένα με 10 λευκά διαμάντια.

Τέλος, υπάρχουν και τα παπούτσια της Κλεοπάτρας, από τα οποία υπάρχουν μόνο δέκα κομμάτια και είναι διακοσμημένα με ένα φίδι φτιαγμένο με διαμάντια.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *