Αυτοί είναι οι νικητές του DanSing for You 5 – Η συγκινητική αυλαία

Αυτοί είναι οι νικητές του DanSing for You 5 – Η συγκινητική αυλαία

Αυτοί είναι οι νικητές του DanSing for You 5 – Η συγκινητική αυλαία

Η αυλαία του DanSing for You 5 έκλεισε μετά πολλά live και σκληρή προσπάθεια από τα ζευγάρια, τόσο πίσω, όσο και μπροστά από τις κάμερες.

Νικητές στην κατηγορία του χορού αναδείχθηκαν η Καρολίνα Πελενδρίτου και ο Παύλος Λαζάρου, ενώ από την κατηγορία του τραγουδιού η Αντωνία Χαραλάμπους και ο Ερμογένης Σκιτίνης.

«Δεν ήταν απλά ένας διαγωνισμός χορού, αυτό το ταξίδι με έχει αλλάξει ως άνθρωπο. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο θεωρώ ότι κέρδισα. Ήθελα να στείλω ένα ηχηρό μήνυμα, ότι όλα γίνονται, γι’ αυτό είμαι τόσο συγκινημένη, γιατί πραγματικά υπερέβηκα τον εαυτό μου» είπε η Καρολίνα Πελενδρίτου μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.

apoelesmata1

Με τη σειρά της, η Αντωνία Χαραλάμπους αφιέρωσε συγκινημένη τη νίκη της στη γιαγιά της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη μου στη γιαγιά μου την οποία έχασα κατά τη διάρκεια του DanSing for You. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να πάσχουν από την ίδια αρρώστια και να μπαινοβγαίνουν στο ογκολογικό και πραγματικά ό,τι έκανα αυτούς τους μήνες ήταν μόνο γι’ αυτούς τους ανθρώπους.» είπε συγκινημένη η Αντωνία Χαραλάμπους.

apotelesmata2

Το κλίμα επί σκηνής μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τους νικητές να ξεσπούν σε δάκρυα.

 

Κλείνοντας την αυλαία του τελικού, η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανανέωσε το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη Κυριακή, οπότε θα προβληθεί ένα επεισόδιο για την παράδοση της επιταγής στον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *