Αυτή είναι η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του Like.com.cy

Αυτή είναι η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του Like.com.cy

Αυτή είναι η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του Like.com.cy

O Mεγάλος Διαγωνισμός του like.com.cy, «We make your day like this!» για τη Μέρα της Γυναίκας ολοκληρώθηκε σήμερα, 5 Μαρτίου, με τεράστια συμμετοχή από τις αναγνώστριες του lifestyle portal.

Συγκεκριμένα, το like.com.cy χαρίζει σε μία τυχερή γυναίκα ένα total make over, με τη βοήθεια ειδικών, συνολικής αξίας 500 ευρώ. Το make over περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και accessories, μακιγιάζ και θεραπεία & χτένισμα μαλλιών.

Η ερώτηση που θέσαμε στις αναγνώστριες μας ήταν «Ποια γυναίκα θαυμάζετε περισσότερο;» και η καθεμιά απάντησε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Η τυχερή αναγνώστρια, που κέρδισε το δώρο, είναι η Χριστιάνα Τσουρούκη από τη Λευκωσία η οποία απάντησε στην ερώτησή μας: «Tη μια και μοναδική μου μανούλα!»

Μαζί με το σχόλιο της τυχερής νικήτριας, μαζέψαμε άλλα 5 σχόλια που ξεχώρισαν στον Διαγωνισμό και σας τα παρουσιάζουμε.

Μαρία Κίμωνος
Καταρχάς, η ετυμολογία και η αρχική σημασία της λέξης γυναίκα είναι γυνή στην αρχαία ελληνική γλώσσα. Γυναίκα είναι κάθε άνθρωπος που ανήκει στο θηλυκό φύλο όπου αναφέρεται σε ένα ενήλικο άτομο (θηλυκό). Τώρα .. ποια θαυμάζω εγώ ως γυναίκα; Την κάθε γυναίκα γιαγιά, μάνα, αδερφή που παλεύει γενικά στη ζωή (για την υγεία της, για την οικογένειά της, για τα προς το ζην κλπ). Όμως, θαυμάζω, ειδικά την γιαγιά μου, η ηρωίδα μου. Γιατί λένε πως στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, βγάζουμε και τον πραγματικό μας εαυτό…ναι έχουν δίκαιο. Θαυμάζω την υπομονή της και την δύναμη της, θαυμάζω που βαδίζει πάντα με το κεφάλι ψηλά όπως της αξίζει. Σε θαυμάζω γιαγιά μου και σε αγαπώ! Ο φόβος μου μην σε χάσω!

Πωλίνα Γεωργίου
θαυμάζω το “γυναικείο φύλο”… γυναίκα=φίλη, αδερφή, θηλυκό, μάνα, σύζυγος,νοκοκυρά και νοσοκόμα ταυτόχρονα!! τόσοι πολλοί ρόλοι που εναλλάσσονται σε μας όμως τόσο αυθόρμητα κ φυσικά!! στη φύση μας ειναι να αντιμετωπιζουμε όλες τις καταστάσεις στη ζωή μας με τα όπλα που μας δώρισε ο Θεός!! την αγάπη, την υπομονή, τη ψυχική δύναμη κ την καρτερικότητα! ένα μπράβο σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που αγωνίζονται καθημερινά!! ο κόσμος θα ήταν απλά αδιάφορος και ασήμαντος χωρίς εμάς!!

Έλενα Κυριακοπούλου
Θαυμάζω τη γυναίκα μητέρα, που αγωνίζεται καθημερινά για το καλύτερο των παιδιών της, για τις ισορροπίες στο σπίτι της, στην εργασία της, στη ζωή της. Μπράβο σε όλες αυτές τις γυναίκες που πάνω απ’ όλα βάζουν την οικογένεια και τα παιδιά τους

Ευριπίδου Σταύρια

“Ας πούμε πως είμαι απλώς μια γυναίκα! Κρύβει τόσα πολλά αυτή η λέξη, που εμένα μου φτάνει!!”
“Έχω όλα τα προσόντα που μπορούν να ενοχλήσουν έναν άντρα. Είμαι εγωίστρια, πεισματάρα, ισχυρογνώμων, κυκλοθυμική. Με άλλα λόγια, είμαι δύσκολη περίπτωση. “Εγώ δεν είμαι για λίγα!” κι ακριβώς αυτό ήταν. ~ Τζένη Καρέζη

Μαρία Καραπέτρη
Δεν υπάρχει περίπτωση για οποιανδήποτε γυναίκα να μην βρεις κάτι αξιοθαύμαστο σ’ συτήν. Η κάθε γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας, φυλής, χρώματος ή θρησκείας είναι άξια θαυμασμού και εκτίμησης.

Ευχαριστούμε όλες τις αναγνώστριες που συμμετείχαν αλλά και τους χορηγούς μας apriati, pink woman & Juicy K beauty Salon!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *