Αυτός είναι ο πιο σέξι μαθηματικός του κόσμου – Τρέλανε το Ιντερνετ και έγινε μοντέλο του Αρμάνι

Αυτός είναι ο πιο σέξι μαθηματικός του κόσμου – Τρέλανε το Ιντερνετ και έγινε μοντέλο του Αρμάνι

Αυτός είναι ο πιο σέξι μαθηματικός του κόσμου – Τρέλανε το Ιντερνετ και έγινε μοντέλο του Αρμάνι

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο καυτός καθηγητής μαθηματικών στον κόσμο. Ο 27χρονος Πιέτρο Μποζέλι, αφού ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Λονδίνο αποφάσισε να επιστρέψει στις πασαρέλες, βάζοντας σε αναμονή την ακαδημαϊκή του καριέρα και τους… μαθητές του.

Η φήμη του Μποζέλι εξαπλώθηκε όταν οι φοιτητές του στο University College του Λονδίνου, όπου εργάζονταν ως λέκτορας στα μαθηματικά, παράλληλα με την παρακολούθηση του διδακτορικού του, άρχισαν να διακινούν φωτογραφίες του διαδικτυακά.

Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο, ο Arief Azli, μαθητής του, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι ο λέκτορας των μαθηματικών σου είναι ένα από τα μοντέλα κορυφαίων σχεδιαστών”, ποστάροντας παράλληλα δυο φωτογραφίες του.

Μετά την είδηση ότι υπάρχει ένας «καυτός» καθηγητής που δουλεύει σε μια όχι και τόσο ελκυστική εργασία η φήμη του Μποζέλι εξαπλώθηκε στα social media ξεπερνώντας τις 850 χιλιάδες followers στο Instagram.

06

Τώρα ο Μποζέλι επιστρέφει στη μόδα καθώς θα είναι το πρόσωπο της σειράς αθλητικών ρούχων ΕΑ7 του Τζιόρτζιο Αρμάνι. 05

Ο 28χρονος από την Negrar, μια πόλη κοντά στη Βερόνα, που έχει διδακτορικό στο Mechanical Engineering του UCL, στο παρελθόν έχει ποζάρει ξανά σαν μοντέλο για λογαριασμό εταιριών όπως η Abercrombie and Fitch. Η γνωριμία με τον Armani ωστόσο δεν ήρθε ξαφνικά καθώς υπήρξε ο πρώτος οίκος με τον οποίο δούλεψε σε ηλικία μόλις 6 χρόνων. Αργότερα ξανασυνεργάστηκε με τον Αρμάνι το 2008 και στη συνέχεια αποφάσισε να αφιερωθεί στις σπουδές(μέχρι σήμερα) του βάζοντας στην άκρη την καριέρα στο μόντελινγκ.

04

03

02

Πηγή : Πηγή: iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *