Αυτός είναι o πρώτος plus-size άνδρας μοντέλο στον κόσμο

Αυτός είναι o πρώτος plus-size άνδρας μοντέλο στον κόσμο

Αυτός είναι o πρώτος plus-size άνδρας μοντέλο στον κόσμο

Παρόλο που η βιομηχανία της αντρικής μόδας είχε μείνει πίσω στο θέμα των plus-size μοντέλων, σχετικά με την γυναικία μόδα, κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα σε «διαφορετικού» τύπου αντρικά μοντέλα.

Την αρχή έκανε το πρακτορείο μοντέλων IMG, που ανακοίνωσε ότι ξεκινάει ένα νέο τμήμα plus-size αντρικών μοντέλων, μετά την επιτυχία που είχαν οι μεγαλόσωμοι άντρες μοντέλα που συμπεριέλαβε στους καταλόγους το 2014.

Πρώτος στη λίστα, ο Ζακ Μίκο, ένας κωμικός, μουσικός, μπλόγκερ και μοντέλο που συμμετείχε πέρσι, για πρώτη φορά, στην προώθηση των ρούχων της εταιρείας Target.

mde2

«Θέλω όλοι οι άνθρωποι να ξέρουν ότι είναι ελκυστικοί και είναι καιρός να ανοίξει αυτή η συζήτηση. Όλοι θέλουμε να νιώθουμε και να φαινόμαστε καλά και όλοι το μπορούμε. Δεν περιμένω ότι όλες οι εταιρείες θα φτιάξουν ρούχα για μας, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που γίνονται βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση», τόνισε ο Μίκο.

Ο πρόεδρος της IMG, Ιβάν Μπαρτ δήλωσε στο WWD ότι «τα θετικά μηνύματα για τα διαφορετικά σώματα και τα διαφορετικά μεγέθη είναι κάτι που είναι σχετικό και κάτι που εξακολουθεί να είναι στο μυαλό όλων. Ήρθε η ώρα να ανοίξει η συζήτηση και για τους άνδρες. Θέλω κάθε άνθρωπος στην Αμερική να λέει “μπορώ να το κάνω αυτό, όπως το είδα στο Ζακ”».

mde3

Πηγή : womantoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *