Αγνοείται η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη – Τι αναφέρει συγγενικό της πρόσωπο

Αγνοείται η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη – Τι αναφέρει συγγενικό της πρόσωπο

Αγνοείται η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη – Τι αναφέρει συγγενικό της πρόσωπο

Σε σκηνικό πρωτοφανούς τραγωδίας βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα, καθώς ο αριθμός των θυμάτων από τις πυρκαγιές που μαίνονται ακόμα στην Αττική ανεβαίνει συνεχώς, ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκονται και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη.

Συγγενής των δύο αγνοουμένων μίλησε στο TLIFE, ξεκαθαρίζοντας τι ισχύει ακριβώς απ’ όσα έχουν γραφτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γυναίκα που είναι πολύ δεμένη με το ζευγάρι, περιγράφει στο TLIFE πως μίλησε με τον Δημήτρη Τουρναβίτη για τελευταία φορά τη Δευτέρα, στις 18:30 το απόγευμα όσο ο ίδιος και η ηθοποιός βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μάτι, προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά ρίχνοντας νερό.

Είχαν σκοπό να φύγουν αμέσως μετά από το σπίτι κι έκτοτε δεν ξαναμίλησαν. Ο αδερφός του κου Τουρναβίτη, βρήκε το αυτοκίνητό τους στο οικόπεδο που βρέθηκαν οι 26 άνθρωποι νεκροί, σύμφωνα με τη γυναίκα που περιγράφει τις λεπτομέρειες.

Ήταν παρατημένο και άδειο… Το σπίτι τους κάηκε ολοσχερώς.

Κανείς από τους κοντινούς δεν έχει δει κάποια κοινοποίηση στο facebook αν και αναφέρονται διάφορα περίεργα… Οι δικοί τους άνθρωποι προσεύχονται να είναι καλά όπως και όλοι οι υπόλοιποι αγνοούμενοι.

Πηγή : Like.com.cy/ tlife.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *