Άγνωστοι αι βουλαί του κυρίου… Ατζούν

Άγνωστοι αι βουλαί του κυρίου… Ατζούν

Αν σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του «Survivor» δείτε ξαφνικά την Άννα Βίσση να διαφημίζει γάλα καρύδας με εκχυλίσματα υαλουρoνικού, μην ξαφνιαστείτε. Ούτε οι ίδιοι οι παίχτες δεν θα εκπλαγούν από την παρουσία της. Εδώ, κόντευαν να κοιμηθούν με τον Ρουβά ανάμεσά τους, η Βίσση θα τους κάνει αίσθηση; Από αυτές και μόνο τις μικρές λεπτομέρειες, μπορεί να καταλάβει κάποιος ή έστω να διαπιστώσει ότι στο «Survivor» όλα λειτουργούν βάσει συγκεκριμένης σκαλέτας.

Δεν δηλώνω φανατικός θαυμαστής του. Αν έχω δει ένα ή δύο ολοκληρωμένα επεισόδια από τη μέρα που βγήκε στον αέρα. Το τι γίνεται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ενημερώνομαι κι εγώ από το διαδίκτυο. Εξάλλου, οι 15 στις 20 ειδήσεις είναι Ντάνος και οι συμπαίχτες του. Ένα ριάλιτι στημένο στη λογική του brainwash. Στις καφετερίες, στα γήπεδα, στα ινστιτούτα αισθητικής, στα πρακτορεία στοιχημάτων, στο δρόμο, στα σχολεία, στα γυμναστήρια, παντού Survivor. Ένα ριάλιτι που οδήγησε τον κόσμο σε τηλεοπτικό παροξυσμό χειρότερο κι απ’ όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι Pokemon κι έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι στους δρόμους και τα σοκάκια να «συλλάβουν» τον Πίκατσου.

Το «Survivor», επισκίασε τα πάντα. Ακόμα και οι τηλεοπτικές εκπομπές αφιερώνουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο σε ειδήσεις που αφορούν το ριάλιτι παρά στην τρομοκρατική επίθεση που συνέβη την περασμένη Τρίτη στο Μάντσεστερ. Τελικά, ο Τούρκος παραγωγός του κατάφερε να εισβάλει και να κατακτήσει την ελληνική τηλεόραση μ’ ένα καλοστημένο ριάλιτι δημιουργώντας εικόνες και χαρακτήρες όπως ο ίδιος τους είχε στο μυαλό του. Τούρκοι και Έλληνες παίχτες σχεδόν οι ίδιες φάτσες. Το πραγματικό παιχνίδι δεν παίζεται στον Άγιο Δομίνικο αλλά στις μονταζιέρες του Ατζούν. Κι εμείς ως θύματα μιας οφθαλμαπάτης, καταναλώνουμε όλους τους τηλεοπτικούς υδατάνθρακες που μας σερβίρει προκαλώντας μας τυμπανισμό και γενικό blackoutστο νευρικόμας σύστημα.

Εν τω μεταξύ η παρουσία των εναπομείναντων παιχτών στον Άγιο Δομίνικο μου προκαλεί πολλά ερωτηματικά κι ας μην το βλέπω κάθε μέρα. Ίσως είναι και δικές σας απορίες ή η τρελή μου φαντασία τρέχει με χίλια και δεν την προλαβαίνω. Πώς είναι δυνατό τρεις μήνες μέσα στο παιχνίδι χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ, σχεδόν όλοι οι παίχτες και δη οι άντρες να είναι αποτριχωμένοι όπως την πρώτη μέρα που μπήκαν στο παιχνίδι, η ρίζα των μαλλιών των γυναικών βαμμένη, τα μούσια του Μπο τριμαρισμένα (ούτε τρίχα δεν παρεκκλίνει της πορείας της), το μαλλί του Βασάλου μονίμως σε ένα wild bed look style, φρύδια βγαλμένα, νύχια κομμένα και κοιλίτσες φουσκωμένες. Χωρίς τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ένας οργανισμός, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να παρουσιάσει σημάδια κόπωσης έως και εξάντλησης. Παρόλα αυτά οι αντοχές των παιχτών αυξάνονται περισσότερο. Άγνωστοι αι βουλαί του κυρίου… Ατζούν!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *