ΑΓΟΡΑ2+1 λόγοι που αξίζει να επισκεφθείς τα εστιατόρια TGI FRIDAYS™ αυτή την...

2+1 λόγοι που αξίζει να επισκεφθείς τα εστιατόρια TGI FRIDAYS™ αυτή την γιορτινή περίοδο

Πλησιάζει η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου και ψάχνεις το ιδανικό εστιατόριο για να δοκιμάσεις νέα πιάτα που θα σε εντυπωσιάσουν τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνισή?

Τα εστιατόρια TGI FRIDAYS™ σου ετοίμασαν ένα νέο, εορταστικό μενού που θα σε ξετρελάνει γευστικά! Όσο για την εμφάνιση που λέγαμε, νομίζω οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

Post 2

Premium γιορτινές δημιουργίες

Premium πιάτα όπως Black Angus Steaks, χοιρινά παϊδάκια, και ζουμερή πάπια, επικαλυμμένα με το νέο BOURBON CHERRY GLAZE, φτιαγμένο με Jack Daniel’s® Tennessee Honey, σάλτσα BBQ και κομματάκια από μαυροκέρασο.  Όλα αυτά σερβισμένα με πατάτες au Gratin και καλαμπόκι ψημένο στη σχάρα.

Hint: Για έξτρα απόλαυση πρόσθεσε 6 γαρίδες Cajun!  Το έχουμε ήδη δοκιμάσει και το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα.

Ψαγμένα Cocktails

Όπως  όλοι ξέρουμε τα premium πιάτα συνοδεύονται πάντοτε και με ψαγμένα cocktails. Είτε είσαι τολμηρός, είτε το πας κλασικά, τα TGI Fridays δημιούργησαν το Holiday Sangria για τους fans του κρασιού και το  MUDSLIDE για αυτούς που θέλουν την έξτρα τσαχπινιά στο κοκτεϊλάκι τους.

Post 3

Santa Claus Tour

Ζήσε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία στα TGI FRIDAYS™ με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δωράκια και selfies σε μικρούς και μεγάλους. Βρες τις ώρες και μέρες του Santa Claus Tour στα social media των TGI FRIDAYS™.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Fridays.com.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS