ΑΓΟΡΑBarbie ❤ ALDO: Το απόλυτο ροζ event για την πιο… κουκλίστικη συνεργασία...

Barbie ❤ ALDO: Το απόλυτο ροζ event για την πιο… κουκλίστικη συνεργασία της χρονιάς!

H ALDO, το κορυφαίο brand υποδημάτων και αξεσουάρ μόδας, γιορτάζει το λανσάρισμα της πρώτης συνεργασίας της με τη θρυλική κούκλα Barbie αλλά και τον παγκόσμιο κολοσσό παιχνιδιών Mattel, με την ολοκαίνουργια κολεξιόν Barbie ❤ ALDO.

Η συλλογή Barbie ❤ ALDO αποτυπώνει το διασκεδαστικό και μοδάτο πνεύμα και των δύο brands σε μια γιορτή νοσταλγίας και ενθάρρυνσης των νεότερων γενιών να τολμούν και να ονειρεύονται. Παράλληλα, αναδεικνύει το διασκεδαστικό, ατρόμητο και εμβληματικό στυλ της Barbie με γυναικεία παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τον φανταστικό κόσμο της, φτιαγμένα όμως για την πραγματική ζωή!

Στη νοσταλγική, παιχνιδιάρικη συλλογή πρωταγωνιστούν οι ζωντανές μονόχρωμες ροζ αποχρώσεις, που χαρακτηρίζουν απόλυτα την Barbie, συνδυάζοντας στοιχεία Y2K με το κλασικό στυλ ALDO και τη χαρακτηριστικά έντονη αισθητική της εμβληματικής κούκλας, δημιουργώντας μια μοναδική εμφάνιση που αντικατοπτρίζει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο brands. Τα μοναδικά κομμάτια είναι διακοσμημένα με εντυπωσιακές λάμψεις και μοναδικές λεπτομέρειες, όπως το μονόγραμμα “B” της Barbie και στρας. 

Στην Κύπρο το λανσάρισμα της Barbie ❤ ALDO γιορτάστηκε όπως αρμόζει σε μια μούσα της μόδας με ένα ξεχωριστό, ψυχαγωγικό και απόλυτα fashionable event. Την Πέμπτη 6 Ιουλίου, το κατάστημα ALDO στο The Mall of Cyprus ντύθηκε στα ροζ ειδικά για την περίσταση!

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι, influencers και fashion icons, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πρώτοι και από κοντά την εκπληκτική νέα συλλογή και να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική, διασκέδαση, καλή παρέα, λαχταριστά (ροζ) εδέσματα, και πολλές εκπλήξεις. Το… κουκλίστικο αυτό event αποτέλεσε αναμφίβολα μια αξέχαστη εμπειρία για όλους όσοι παρευρέθηκαν, σηματοδοτώντας την αρχή μιας μοναδικής συνεργασίας που συνδυάζει τη μαγεία της μόδας με την αχαλίνωτη φαντασία, την αξεπέραστη ομορφιά, και το στυλ της Barbie. 

Η συλλογή Barbie ❤ ALDO είναι διαθέσιμη στο ALDO Mall of Cyprus, στο ALDO My Mall Limassol, και στο διαδίκτυο: https://aldoshoes.com.cy/.

Al2
Al3
Al4
Al5
Al6
Al7
Al8
Al9
Al10
Al11
Al12
Al13

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS