OMIKRONBue me now: Portofino Please

Bue me now: Portofino Please

Το μικρό γραφικό ψαροχώρι Portofino, φωλιασμένο στην ακτογραμμή της ιταλικής Ριβιέρα, προσελκύει εδώ και χρόνια παγκόσμιας κλάσης επισκέπτες που «παρασύρονται» από το ονειρικό τοπίο και τα αστραφτερά κρυστάλλινα νερά του. Παρόλο που ξεκίνησε ως ένα ταπεινό ψαροχώρι, με τα χρόνια έχει γίνει δημοφιλής προορισμός διακοπών για celebrties (για παράδειγμα, ο πρόσφατος γάμος των Kourtney Kardashian και Travis Barker).

Από την Shona Muir


Μινιμαλιστική κομψότητα
Ο εμβληματικός γεωμετρικός σχεδιασμός της πολυτελούς συλλογής κοσμημάτων Ice Cube παντρεύει την αστική κομψότητα και τον μοντερισμό. Με τις τετράγωνες όψεις τους σχολαστικά σχεδιασμένες σαν πολλές αντανακλάσεις από πάγο, οι δημιουργίες Ice Cube ενσωματώνουν το στυλ, τηνκομψότητα και προσδίδουν αίγλη στη γυναίκα που τα φορά.
∆αχτυλίδι από ροζ χρυσό, Chopard, A. STEPHANIDES & SON LUXURY GOODS.

Trusardi 2

Η εσάνς
Η τελευταία πινελιά στην καλοκαιρινή σου εμφάνιση πρέπει να είναι το αγαπημένο σου άρωμα. Με το EDP Soleil de Nuit, τη νέα προσθήκη στη θρυλική συλλογή Bronze Goddess της Estee Lauder, που εξερευνά τα βάθη της επιθυμίας, καθώς ο ήλιος δύει σε ένα ιδιωτικό παραδεισένιο νησί. Το αισθησιακό τοπίο από ατελείωτες παραλίες λαμπυρίζει κάτω από το φως των αστεριών. Με πλούσιο και εξωτικό Γιασεμί Sambac και νότες Ορχιδέας, έλαιο περγαμόντου και Ylang-Ylang μια πολυτελή ζεστασιά θα τυλίγει το δέρμα σου.

Trusardi 1

Το σωστό outfit
Ένα κομψό matching pajama σετ δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling, διότι είναι πάντα εντυπωσιακό από μόνο του. Αποτελεί δε το ιδανικό outfit τόσο για τις βόλτες σου στο ειδυλλιακό Portofino όσο και για να απολαύσεις ένα γεύμα σε κεντρικό σημείο του χωριού. Με εμπριμέ ρετρό λεπτομέρειες στο σχέδιο και ελαφρύ δροσερό κρεπ ύφασμα είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.
Πουκάμισο και παντελόνι Trussardi, LABELS BOUTIQUE.

Trusardi 3 (2)

Trusardi 3 (1)

Fab Footed
Το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι, οι ψάθινες ψηλοτάκουνες πλατφόρμες με δερμάτινο λουράκι και δέσιμο στον αστράγαλο αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι για κάθε καλοκαιρινό event.
Castaner, DIGALAKIS STORES.

Shoe 4

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS