ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

OMIKRONBuy me now: Crochet away

Buy me now: Crochet away

Η ιστορία του κροσέ πάει πίσω στον 16ο αιώνα. Ήταν γνωστό στη Γαλλία ως η «δαντέλα από βελονάκι» και στην Αγγλία ως η «αλυσιδωτή πλεκτή δαντέλα». Εφευρέθηκε για να αντικαταστήσει την πατροπαράδοτη δαντέλα και ήταν το «φτηνό» της αντίτυπο. Είχε μάλιστα την έγκριση της βασίλισσας Βικτώρια. Στη δεκαετία του ’20 και λίγο πιο μετά τη δεκαετία του ’30 είχε αναχθεί σε μια μέθοδο παραγωγής διαφόρων ρούχων αλλά έγινε δημοφιλής στις δεκαετίες ’60 και ’70.

 

Από τη Shona Muir

The it Top
Το θηλυκό crop top που συνδυάζει τον αέρα της αισθητικής των 70’s με την κροσέ πλέξη και τα φωτεινά χρώματα, μπορεί άνετα να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Τοπ Patbo, FIRST BOUTIQUE.

Top Chrochet1
Strap It Up
Ξεκάθαρα καλοκαιρινά τα υφασμάτινα σανδάλια/εσπαντρίγιες φτιαγμένες από φυσικά υλικά δίνουν, στα πόδια μία άνεση τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες ενώ μπορείς να τις επιλέξεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Castaner, DIGALAKIS STORES.

Shoe Crochet 3

 

 

Twiggy

Πάμε παραλία
Άλλη μία 70s style πρόταση για σένα που λατρεύεις αυτή την τάση. Με αέρα «παλιομοδίτικο» που θυμίζει λίγο τα πλεκτά της γιαγιάς τα crochet bikinis έχουν ήδη κερδίσει τις fashionistas. Μία boho πρόταση που βασίζεται στη γεωμετρία και τον συνδυασμό των χρωμάτων. Mπικίνι, Missoni,
TIFFANY BOUTIQUE.

Magio Crochet2

Η εσάνς
Ένα αναζωογονητικό άρωμα που εκπέμπει δύναμη και θηλυκότητα, το Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle προσκαλεί τις αισθήσεις σου σε ένα συναρπαστικό οσφρητικό ταξίδι. Το άρωμα παντρεύει ρομαντικές λουλουδένιες αποχρώσεις με μεθυστικά ξύλα για ένα εντυπωσιακό φινίρισμα και σε προσκαλεί να ξεκινήσεις μια αναζήτηση προς την ελευθερία.

Aroma Crodhet4

Chrochetxxxx

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS