ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

OMIKRONBuy me now: Disco Sparkle

Buy me now: Disco Sparkle

Παγιέτες και αστραφτερά φορέματα το πρωί; Λαμέ και glitter στον απογευματινό καφέ; Το πιο διαχρονικό party style επιστρέφει για να σε κάνει να λάμπεις όλη μέρα και να σε γεμίζει αισιοδοξία! Άλλωστε ένας είναι ο βασικός λόγος που φέτος την άνοιξη οι πασαρέλες γέμισαν με disco looks: για να γίνεις μια… Βarbarella, να αφήσεις τα προβλήματα κατά μέρος και να χαμογελάς, πολύ! Αν νοσταλγείς τα βράδια στις disco του ’70 και τα λαμπερά κομμάτια που δημιουργούσαν το ιδανικό party look, τότε είσαι τυχερή. Όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές δούλεψαν εντατικά για να είναι αυτό το καλοκαίρι γεμάτο παγιέτες και λάμψη. Η αναβίωση του disco look είναι εμπνευσμένη από τις θρυλικές βραδιές στο «Studio 54» –το club στη Νέα Υόρκη, γνωστό για τα ξέφρενα πάρτι από όπου περνούσαν όλοι οι διάσημοι– όταν «βασίλισσες» του εν λόγω στυλ ήταν η Cher και η Grace Jones και επανέρχεται δυναμικά για να σε γεμίσει αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Από την Shona Muir

Cher

Shine On
Με ιριδίζον φινίρισμα, η τσάντα By Far’s Mini Amira είναι κατασκευασμένη από μαλακό δέρμα και σε ροζ ασημί τόνους, επιδεικνύοντας την τολμηρή και εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 90 προσέγγιση της μάρκας στα αξεσουάρ. Τσάντα, By Far, FIRST BOUTIQUE.

Disco 2


Η εσάνς
Το νέο γυναικείο άρωμα του Narciso Rodriguez, Crystal EDP αιχμαλωτίζει την ουσία του εσωτερικού φωτός. Το Musk εμπλουτίζεται με αισθησιακές και κεχριμπαρένιες όψεις από ξύλο κέδρου και κασμίρι, δίνοντας στο άρωμα μια μυστηριώδη και λεπτή διαδρομή. Υπέροχη αλχημεία μεταξύ ελαφρότητας και βάθους, η λάμψη του αρώματος αντισταθμίζει την έντασή του.

Narcico3


Shimmy Shimmy
Η παγιέτα είναι από μόνη της εντυπωσιακή έτσι αυτό το halter μπικίνι τοπ σε πορτοκαλί απόχρωση θα σε μετατρέψει στην απόλυτη βασίλισσα του dancefloor. Μπικίνι, Oseree, FIRST BOUTIQUE.

Disco 1


Bling It
Αυτό το κολιέ με το πολυχρηστικό κεντρικό του μοτίβο, (μισό μενταγιόν, μισό κούμπωμα) μπορεί να μεταμορφωθεί στο στυλ κοσμήματος που σου αρέσει. Πάνω, κάτω, προς τα εμπρός, προς τα πίσω, το μοτίβο Quatre έχει ελευθερία στο μήκος ως κούμπωμακόσμημα σε μια μακριά, έντονη χρυσή αλυσίδα. Όταν φοριέται στο μέγιστο μήκος της. η αλυσίδα μεταβάλλεται ατελείωτα σε άπειρες παραλλαγές ασύμμετρων κολιέ. Κολιέ αλυσίδα, Boucheron, A. STEPHANIDES & SON LUXURY GOODS LTD.

Disco 4

Saturday Night Fever

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS