ΑΓΟΡΑCAPTURE TOTALE CELL ENERGY

CAPTURE TOTALE CELL ENERGY

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής, με στόχο να εντοπίζουμε τα συναφή επιτεύγματα και να τα εφαρμόζουμε, πρώτοι1, στα καλλυντικά προϊόντα: αυτή είναι η φιλοσοφία της Dior  και σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Εδώ και 50 χρόνια, τα προϊόντα μας για την περιποίηση της επιδερμίδας ενσαρκώνουν πλήρως αυτό

το όραμα καινοτομίας, το οποίο αντανακλάται απόλυτα μέσα από την ιστορία της σειράς Capture.

Τριάντα χρόνια πρωτοποριακών καινοτομιών που, μέσω επιστημονικών συνεργασιών βασισμένων

στην αριστεία, έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη του πιο πολύτιμου πλεονεκτήματός μας:

της εμπειρογνωμοσύνης.

Η εμπειρογνωμοσύνη αυτή αποτέλεσε το εφαλτήριο μιας σπουδαίας ανακάλυψης στον τομέα των βλαστοκυττάρων –τόσο σημαντικής, που άνοιξε τον δρόμο για υψηλού κύρους συνεργασίες ανάμεσα στην Dior και την επιστημονική κοινότητα.

Σήμερα, είμαστε επιτέλους σε θέση να αποκαλύψουμε την ανακάλυψη αυτή. Τα βλαστοκύτταρα αποτελούν μόλις το 0,2% των δερματικών κυττάρων, κάτι που τα καθιστά σπάνια. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα, δεν μειώνεται ο αριθμός των βλαστοκυττάρων με την πάροδο του χρόνου:

αυτό που μειώνεται είναι το ενεργειακό δυναμικό τους. Η μείωση αυτή συνοδεύεται από την υποβάθμιση όλων των κυτταρικών λειτουργιών και τη γενικότερη απώλεια της ζωντάνιας του προσώπου.

Η εξέλιξη αυτή ενέπνευσε τη δημιουργία μιας νέας σειράς περιποίησης που επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της κυτταρικής ενέργειας με στόχο την επανενεργοποίηση των ζωτικών λειτουργιών και της νεανικής ομορφιάς του δέρματος: πρόκειται για την Capture Totale C.E.L.L. Energy[1] – μια σειρά που ενσαρκώνει όλες τις αξίες της περιποίησης Dior. 

Σημείο εκκίνησης ήταν, φυσικά, η πρωτοποριακή μας ανακάλυψη στον τομέα των βλαστοκυττάρων.

Η ανακάλυψη αυτή, σε συνδυασμό με την εμπειρογνωμοσύνη της Dior στην επιστήμη των ανθών, μας επέτρεψε να αποκωδικοποιήσουμε την αναγεννητική δύναμη 4 λουλουδιών.

Μια πατενταρισμένη τεχνολογία[2] που αναπληρώνει τα επίπεδα ζωτικής ενέργειας βαθιά μέσα στο δέρμα. Η νέα σειρά Capture αξιοποιεί όλη μας την τεχνογνωσία στην ανάπτυξη συνθέσεων, στοιχείο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μάρκας μας. Από την τεχνογνωσία μας αυτή απορρέουν καλά σχεδιασμένες, σύγχρονες και εκλεπτυσμένες συνθέσεις που συνδυάζουν τα φυσικά συστατικά με την αποτελεσματικότητα και την ευχάριστη εμπειρία εφαρμογής.

Η αποτελεσματικότητα αποτελεί αδιαμφισβήτητη αξία της περιποίησης Dior, και της Capture συγκεκριμένα.

Θέλοντας να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο πέρα, χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά1 τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου να δούμε πίσω από τα ορατά σημάδια και να μπορέσουμε να μετρήσουμε αυτό που μέχρι τώρα1 δεν ήταν μετρήσιμο – το κλειδί της αντιληπτής ηλικίας: την ορατή υγεία και ζωντάνια του προσώπου. Από το τόσο μικροσκοπικό, στο τόσο νεανικό… Κι αν το O,2% των κυττάρων του δέρματός σας μπορούσαν να καθορίσουν το μέλλον του;

ΤΟ ΝΕΟ SUPER POTENT SERUM

Ολοκληρωμένη διόρθωση, αποτέλεσμα

των ερευνών της Dior στον τομέα των βλαστοκυττάρων

και της τεχνογνωσίας της στην επιστήμη των ανθών

CAPTURE TOTALE SUPER POTENT SERUM 

Προάγει την αναγέννηση του κυτταρικού υλικού του δέρματος και διορθώνει όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Το Super Potent Serum δημιουργήθηκε με στόχο να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελεσματική αντιγηραντική δράση. Συμπυκνώνοντας σε ένα μπουκαλάκι όλη τη ζωτική ενέργεια της τεχνολογίας Capture Totale C.E.L.L. Energy, αποτελεί τη βασική σύνθεση της σειράς. Με εξαιρετικά δραστική υφή, σε συνάφεια με το δέρμα, προσφέρει εντατική αναγέννηση για πιο σφριγηλή επιδερμίδα και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των σημαδιών γήρανσης.

Είναι εμπλουτισμένο με ένα αποκλειστικό υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς, χαμηλού μοριακού βάρους, το οποίο μετασχηματίζεται 4 φορές ούτως ώστε να ενισχυθεί η βιοδιαθεσιμότητα και, κατ’ επέκταση, η (στοχευμένη) διεισδυτικότητα και διάρκειά του (13 φορές περισσότερο σε σύγκριση με το σύνηθες υαλουρονικό οξύ, γεγονός που το καθιστά πιο ανθεκτικό στην εκφύλιση και, άρα, ενεργό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο δέρμα[3]).

Η σύνθεση αυτή προσφέρει ολοκληρωμένη, ενισχυμένη διόρθωση: αμέσως, η επιδερμίδα ανακτά το σφρίγος της και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά. Μετά από 7 ημέρες, η επιδερμίδα είναι πιο τονωμένη και πιο λαμπερή. Η αναζωογονητική δράση του ορού ενισχύεται με την πάροδο του χρόνου, για φυσικά πιο γεμάτη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη υγείας.

Μπροστά όψη:

91% συστατικά φυσική προέλευσης*

* Τα ποσοστά φυσικής προέλευσης υπολογίζονται σύμφωνα με την ερμηνεία του προτύπου ISO 16128. Οι δείκτες φυσικότητας για τις πρώτες ύλες καθορίζονται σύμφωνα με τις πληροφορίες των προμηθευτών μας και τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας σχετικά με τη διαδικασία απόκτησης πρώτων υλών.

Πίσω όψη:

Υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς, για 3x καλύτερη διείσδυση στο δέρμα.

Υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς[4].

Απεικόνιση της απορρόφησης του αποκλειστικού16 υαλουρονικού οξέος νέας γενιάς στο δέρμα.

Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ TOTALE

ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ DIOR

Κατανοώντας και υποστηρίζοντας το δέρμα

Από την ανάπτυξη των συνθέσεων μέχρι τη χρήση των προϊόντων, το νέο τελετουργικό Capture Totale C.E.L.L. Energy σχεδιάστηκε από τους βιολόγους της Dior ως ενσάρκωση ενός οράματος ολοκληρωμένης αντιγήρανσης και απόλυτης νεανικότητας. Όλα τα συστατικά, όλα τα βήματα του τελετουργικού δρουν συνεργιστικά, ώστε:

  • Να προσφέρουν περιποίηση (Gentle Cleanser, Serum-Lotion),
  • Να αναζωογονήσουν σε βάθος το δέρμα (Super Potent Serum),
  • Να εξασφαλίσουν μέγιστη αίσθηση άνεσης (Creme, Eye Cream).

Όλες οι συνθέσεις διαθέτουν Βιο-Κυτταρική Τεχνολογία, σε συνδυασμό με εξειδικευμένα και συμπληρωματικά συστατικά. Οι υφές είναι επιμελώς σχεδιασμένες ώστε να γίνονται ένα με την επιδερμίδα, για μια υπέροχη εμπειρία εφαρμογής και περιποίησης.

Η διακριτική οσφρητική υπογραφή αποπνέει φρεσκάδα χάρη στις νότες εσπεριδοειδών, ενώ στην καρδιά της συνδυάζονται οι λουλουδένιες νότες με τις νότες μόσχων για καταπραϋντική αίσθηση που αγκαλιάζει την επιδερμίδα. Η αρωματική σύνθεση δεν περιέχει καθόλου αλλεργιογόνες ουσίες. Πλημμυρισμένο με ένα κύμα ενέργειας, το δέρμα, από τα βάθη μέχρι την επιφάνειά του, ακτινοβολεί με λάμψη υγείας και φαίνεται ορατά πιο νεανικό.

ΦΥΛΛΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

CAPTURE TOTALE FIRMING & WRINKLE-CORRECTING CREME

Αναζωογονεί το δέρμα σε όλα τα επίπεδα, ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό και βελτιώνοντας το σφρίγος από μέσα προς τα έξω.

Με υφή πλούσια αλλά και γεμάτη φρεσκάδα, αυτή η κρέμα προσφέρει μέγιστη αίσθηση άνεσης σε κάθε τύπο δέρματος. Η σύνθεσή της αναπτύχθηκε με χρήση διαδικασίας μικρο-κατακερματισμού. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία καθιστά δυνατή τη «διάσπαση» της σύνθεσης σε πολλαπλά μικροσταγονίδια, ενισχύοντας έτσι τη βιοδιαθεσιμότητά της και αυξάνοντας την επιφάνεια εφαρμογής. Γίνεται κυριολεκτικά ένα με την επιδερμίδα.

Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με έναceramide βιοζύμωσης με αναζωογονητικές ιδιότητες, το οποίο αποκαθιστά τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και εξασφαλίζει καταπραϋντική αίσθηση άνεσης. Τα φυσικά φυτικά έλαια, πλούσια σε λιπαρά οξέα Ωμέγα-3, 6 και 9, προσφέρουν θρέψη και απαλότητα.

Τα σημάδια γήρανσης στην επιφάνεια του δέρματος –ρυτίδες και λεπτές γραμμές, απώλεια σφριγηλότητας, ανομοιόμορφος τόνος– μειώνονται. Η επιδερμίδα ξαναγεννιέται. Παρά το πέρασμα του χρόνου και την κούραση, ακτινοβολεί δύναμη και ζωντάνια.

Μπροστά όψη:

89% συστατικά φυσικής προέλευσης*

* Τα ποσοστά φυσικής προέλευσης υπολογίζονται σύμφωνα με την ερμηνεία του προτύπου ISO 16128. Οι δείκτες φυσικότητας για τις πρώτες ύλες καθορίζονται σύμφωνα με τις πληροφορίες των προμηθευτών μας και τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας σχετικά με τη διαδικασία απόκτησης πρώτων υλών.

Πίσω όψη:

1 ενδυναμωτικό ceramide τύπου 3, με αναζωογονητικές ιδιότητες

3 φυτικά έλαια, πλούσια σε Ωμέγα-3, 6 και 9

Μικρο-κατακερματισμός: η υφή αφομοιώνεται πιο γρήγορα στο δέρμα

Χωρίς μικρο-κατακερματισμό: τα σταγονίδια του γαλακτώματος δεν είναι ομοιογενή (σε μέγεθος).

Με μικρο-κατακερματισμό: τα σταγονίδια του γαλακτώματος είναι μικρότερα και πιο ομοιογενή (σε μέγεθος).

CAPTURE TOTALE FIRMING & WRINKLE-CORRECTING EYE CREAM

Καταπράυνση και ανόρθωση, σε ένα βήμα. Αναγέννηση και λείανση, με μία μόνο σύνθεση.

Διαθέτοντας την ίδια τεχνολογία μικρο-κατακερματισμού, αυτό το balm με την υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα αναζωογονεί την περιοχή των ματιών. Η αέρινη, αδιόρατη υφή του είναι εξαιρετικά αποτελεσματική διορθώνοντας όλα τα σημάδια γήρανσης –σε βάθος και στην επιφάνεια– αυτής της ιδιαιτέρως ευαίσθητης περιοχής: λεπτές γραμμές, πόδι της χήνας, μαύροι κύκλοι, πρήξιμο, απώλεια σφριγηλότητας.

Οι φυτικές φυτοστερόλες συμβάλλουν στην καταπράυνση αυτής της καταπονημένης, ευπαθούς περιοχής. Το Βούτυρο Μάνγκο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, και το Κόμμι βιοζύμωσης εξασφαλίζουν απαράμιλλη[5] αίσθηση άνεσης. Η περιοχή των ματιών αναζωογονείται, ανακτά τη ζωντάνια της, απαλλάσσεται από τα σημάδια της γήρανσης, του στρες και της κόπωσης.

84% συστατικά φυσικής προέλευσης*

* Τα ποσοστά φυσικής προέλευσης υπολογίζονται σύμφωνα με την ερμηνεία του προτύπου ISO 16128. Οι δείκτες φυσικότητας για τις πρώτες ύλες καθορίζονται σύμφωνα με τις πληροφορίες των προμηθευτών μας και τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας σχετικά με τη διαδικασία απόκτησης πρώτων υλών.

3% φυτικό κοκτέιλ που στοχεύει τους μαύρους κύκλους και την απώλεια σφριγηλότητας

Φυτοστερόλες που συμβάλλουν στην ενίσχυση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού

Μόριο φυτοστερόλης που απαντάται στην κρέμα ματιών

CAPTURE TOTALE HIGH-PERFORMANCE TREATMENT SERUM-LOTION

Προσφέρετε στην επιδερμίδα   σας περιποίηση, αναζωογόνηση, σφρίγος και επαναφορά, με τα παρακάτω βήματα του προγράμματος Capture Totale C.E.L.L. Energy. Εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση άμεσης διείσδυσης και απορρόφησης, αυτή η σύνθεση αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα του αντιγηραντικού προγράμματος.

Μόρια διαφόρων μεγεθών που αιχμαλωτίζουν την υγρασία εξασφαλίζουν προσαρμοσμένη αίσθηση άνεσης. Οι βιταμίνες, τα αμινοξέα και η λεκιθίνη (φυτικός μαλακτικός παράγοντας με υψηλή συνάφεια με το δέρμα) αναζωογονούν το δέρμα. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, θρέφεται και ανακτά το σφρίγος της. Μετά από 7 ημέρες, επανεξισορροπείται και αποκτά αναζωογονημένη όψη.

CAPTURE TOTALE HIGH-PERFORMANCE GENTLE CLEANSER

Απαλός καθαρισμός που απομακρύνει όλες τις ακαθαρσίες από την επιδερμίδα (μακιγιάζ, νεκρά κύτταρα, ρύπους) διατηρώντας ταυτόχρονα τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της. Το πρόγραμμα Capture Totale C.E.L.L. Energy ξεκινά με τον βέλτιστο καθαρισμό της επιδερμίδας, όπως έχει αναπτυχθεί από τους βιολόγους της Dior από το Ερευνητικό Κέντρο του Τόκυο.

Χάρη στο πρωτοποριακό σύμπλοκο συστατικών του, που εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και ταυτόχρονα διατηρούν τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, το μεταξένιο αυτό τζελ γλιστρά ανάλαφρα στην επιδερμίδα και, μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, μεταμορφώνεται σε κρεμώδη αφρό. Η εξαιρετικά απαλή σύνθεσή του απομακρύνει το μακιγιάζ, τους ρύπους, κλπ. τόσο από την επιφάνεια όσο και από τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, προστατεύοντας παράλληλα τη φυσική ελαστικότητά του.

Μετά το ξέβγαλμα, οι ακαθαρσίες εξαφανίζονται χάρη στα συστατικά ήπιου καθαρισμού, ενώ ο προστατευτικός παράγοντας –υψηλής συνάφειας με το δέρμα– παραμένει στην επιδερμίδα σχηματίζοντας ένα αδιόρατο πέπλο προστασίας. Η επιδερμίδα αναπνέει ελεύθερα, ανακτώντας τη φρεσκάδα, την απαλότητα και τη φωτεινότητά της. Περιβάλλεται με μια νέα, ορατή λάμψη.

Μπροστά όψη: LOTION

94% συστατικά φυσικής προέλευσης*

2 τύποι υαλουρονικού οξέος

3 βιταμίνες: C, E και B3.

Βιταμίνη E

Βιταμίνη B3

Βιταμίνη C

5 αμινοξέα 

* Τα ποσοστά φυσικής προέλευσης υπολογίζονται σύμφωνα με την ερμηνεία του προτύπου ISO 16128. Οι δείκτες φυσικότητας για τις πρώτες ύλες καθορίζονται σύμφωνα με τις πληροφορίες των προμηθευτών μας και τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας σχετικά με τη διαδικασία απόκτησης πρώτων υλών.

Πίσω όψη: CLEANSER

87% συστατικά φυσικής προέλευσης*

1 παράγοντας ήπιου καθαρισμού

Ενυδατικοί παράγοντες

* Τα ποσοστά φυσικής προέλευσης υπολογίζονται σύμφωνα με την ερμηνεία του προτύπου ISO 16128. Οι δείκτες φυσικότητας για τις πρώτες ύλες καθορίζονται σύμφωνα με τις πληροφορίες των προμηθευτών μας και τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας σχετικά με τη διαδικασία απόκτησης πρώτων υλών.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ DIOR

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ,

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Ανάπτυξη ολοένα και πιο «υπεύθυνων», πιο φυσικών συνθέσεων

  • Όλες οι συνθέσεις Capture Totale C.E.L.L. Energy περιέχουν φυσικά συστατικά  σε ποσοστό τουλάχιστον 84%.
  • Σχεδιάστηκαν με στόχο την επίτευξη μέγιστης αγνότητας, ώστε να είναι απαλές για την επιδερμίδα και να σέβονται το περιβάλλον.
  • Τα συστατικά τους, δοκιμασμένα και εγκεκριμένα από τοξικολόγους, είναι αναγνωρισμένα ως απολύτως ασφαλή.
  • Δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες[6] ουσίες, όπως πτητική σιλικόνη, ορυκτά έλαια, BHT, κλπ.

Σεβασμός της βιοποικιλότητας, με τους Κήπους Dior

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ανακαλύψεων και των συνεργασιών της σε ολόκληρο τον κόσμο, η Dior εργάζεται συνεχώς για τη δημιουργία νέων Κήπων, για να διασφαλίσει ότι τα συστατικά της καλλιεργούνται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Σε όλους τους Κήπους Dior, τα φυτά καλλιεργούνται χωρίς χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, και η καλλιέργειά τους τηρεί τις προδιαγραφές μιας αυστηρής χάρτας για τη συγκομιδή και τη συντήρηση των πρώτων υλών.

Η ανιχνευσιμότητα των συστατικών είναι εγγυημένη, από την καλλιέργεια μέχρι το μπουκάλι. 

Οι σπόροι Longoza προέρχονται από τον Κήπο στη Μαδαγασκάρη.

Σχεδιασμός οικολογικών συσκευασιών, για μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος

  • Οι εξωτερικές συσκευασίες της σειράς Capture Totale C.E.L.L. Energy φτιάχνονται από χαρτόνι FSC® και είναι ανακυκλώσιμες. Το μέγεθός τους μειώθηκε, ώστε να επιτευχθεί μείωση κατά 25% του βάρους του χαρτονιού για ολόκληρη τη σειρά.
  • Τα μπουκάλια με πιο μαλακό και στρογγυλεμένο σχήμα κατασκευάζονται αποκλειστικά από ανακυκλώσιμο γυαλί. Τα εξαρτήματα των μπουκαλιών μπορούν να διαχωριστούν (η αντλία του ορού αποσπάται), ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία της ανακύκλωσης.
  • Οι χρησιμοποιούμενες μελάνες είναι φυτικής προέλευσης.

Ο όγκος[7]των συσκευασιών έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά 10% σε όλα τα προϊόντα της σειράς, και μέχρι και κατά 30% για την Creme 15 ml.

Ο δείκτης περιβαλλοντικής απόδοσης για τις συσκευασίες[8] βελτιώθηκε κατά 20% για την Creme και κατά 100% για το Serum 30 ml.

Συσκευασίες οικολογικού σχεδιασμού

-28%* στον όγκο της συσκευασίας

– 34,6* τόνοι πλαστικού

* Στοιχεία σχετικά με τη συσκευασία της νέας Capture Totale C.ELL Energy 50ml Crème, σύμφωνα με τα αποτελέσματα χρήσης του 2018.

-30%** στο βάρος του χαρτονιού

** Στοιχεία σχετικά με τη συσκευασία της νέας Capture Totale C.ELL Energy 15ml Crème, σύμφωνα με τα αποτελέσματα χρήσης του 2018.

-20%*** στον όγκο της συσκευασίας

*** Στοιχεία σχετικά με τη συσκευασία του νέου Capture Totale C.ELL Energy 30ml Sérum

– 7,62**** τόνοι πλαστικού

**** Στοιχεία σχετικά με τη συσκευασία του νέου Capture Totale C.ELL Energy 50ml και του 30ml Sérum, σύμφωνα με τα αποτελέσματα χρήσης του 2017 και του 2018.


[1] Cutting-Edge Long-Lasting Energy.

[2] Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας FR2891458.

[3] In vitro δοκιμές στα συστατικά.

[4] Για την Dior.

[5] Για την Dior.

[6] Σύμφωνα με τις τρέχουσες γνώσεις.

[7] Το μέγεθος καθορίζει τον αριθμό των προϊόντων που μεταφέρονται ανά παλέτα και, επομένως, επηρεάζει το αποτύπωμα μεταφοράς, δηλαδή την ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τη μεταφορά κάθε τεμαχίου.

[8] Εσωτερική αξιολόγηση περιβαλλοντικής απόδοσης από την Parfums Christian Dior.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS