ΑΓΟΡΑΔύο νέα βραβεία για το Kalloni Spa από τα Haute Grandeur Global...

Δύο νέα βραβεία για το Kalloni Spa από τα Haute Grandeur Global Spa Awards

Το πολυβραβευμένο Kalloni Spa του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol είχε τη χαρά να προσθέσει άλλα δύο σημαντικά βραβεία στη συλλογή του, τα Best Spa Team (Global) και Best Resort Spa (Cyprus) από τα Haute Grandeur Global Spa AwardsTM.

Με ένα σύστημα που διασφαλίζει την αμεροληψία και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων τους, αφού η έμφαση δίνεται στις ποιοτικές κριτικές των επισκεπτών και όχι στις ποσοτικές ψήφους των κριτών, τα Haute Grandeur Global Spa AwardsTM επιβραβεύουν τις καλύτερες εμπειρίες Spa σε όλο τον κόσμο. Ως μία από τις κορυφαίες πρωτοβουλίες βραβείων παγκοσμίως, αναγνωρίζουν τα spas που αποτελούν σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο χάρτη, χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν, στα επιτεύγματά τους και στη δέσμευσή τους να ανεβάζουν διαρκώς τον πήχη της αριστείας.

«Αυτό που επιθυμούμε να εισπράττει κάθε επισκέπτης όταν έρχεται στο Spa μας είναι ομορφιά, όπως δηλώνει, άλλωστε, και το όνομά του. Η ομάδα του Kalloni Spa είναι πολύ υπερήφανη για τα υψηλού κύρους βραβεία Haute Grandeur που έλαβε. Η αφοσίωσή μας αντικατοπτρίζεται στη συνεχή εκπαίδευση, στην αποφασιστικότητα και στην ομαδική εργασία, όλα με στόχο τη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας Spa για κάθε επισκέπτη. Είναι προνόμιο να εργάζεσαι σε ένα τόσο εντυπωσιακό περιβάλλον», δήλωσε η Spa Manager, Chanelle Hemper.

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με εξαιρετικές θεραπείες, που αξιοποιούν τα signature προϊόντα Biologique Recherche και Thalgo, και έμπειρους θεραπευτές, που διαρκώς εκπαιδεύονται και εξελίσσονται ώστε να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα, το Kalloni Spa προσφέρει μια πραγματικά ανυπέρβλητη εμπειρία σε ένα πολυτελές περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του καλύπτουν μία έκταση 3.000 τ.μ. εκεί όπου η θαλασσινή αύρα της Μεσογείου συναντά τη διακεκριμένη φιλοξενία του Parklane Resort, δημιουργώντας ένα καταφύγιο ιδιωτικότητας και ολικής επαναφοράς της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Είναι το μοναδικό Spa στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικό πρόγραμμα θαλασσοθεραπείας εσωτερικού-εξωτερικού χώρου σε πέντε πισίνες και διαθέτει, επίσης, τη μεγαλύτερη σουίτα με θέα στη θάλασσα, όπως και δύο πολυτελείς σουίτες για Russian Banya, με ιδιωτική σάουνα και plunge pool.

Image By Matthew Shaw Photography
© Matthew Shaw All rights reserved and all moral rights asserted. See licence supplied with this image for full terms & conditions. Copy available at: www.matthewshaw.co.uk/copyright.html Not for use by architects, interior designers or other hotel suppliers without permission from Matthew Shaw
Parklane Limassol Kalloni Spa Couples Suite Lr 1
Parklane Limassol Kalloni Spa Massage Room 1
Parklane Limassol Kalloni Spa Thalassotherapy Pool 1

Σχετικά με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Το Parklane Resort & Spa, ιδιοκτησίας της MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited, είναι το μοναδικό διεθνώς branded resort 5 αστέρων στην Κύπρο και διαθέτει το επίσης μοναδικό Κέντρο Θαλασσοθεραπείας της χώρας, το Kalloni SPA, όπως και το μεγαλύτερο πάρκο δραστηριοτήτων για παιδιά στην Ευρώπη, το Park Kidz. Χτισμένο δίπλα σε μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, το resort αιχμαλωτίζει την ουσία της ξεχωριστής κυπριακής φιλοξενίας, την εκλεπτυσμένη αύρα της Λεμεσού και τον κοσμοπολιτισμό του νησιού της Αφροδίτης, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων ή μοναχικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση. Σχεδιασμένο από τη Harrods Interiors και διακοσμημένο από το γαλλικό creative studio Atelier 27, ερμηνεύει με μοντέρνα οπτική τη μακραίωνη τοπική ιστορία και την παράδοση της αρωματοποιίας που χρονολογείται στην περιοχή από την αρχαιότητα. Διαθέτει 222 δωμάτια, 34 σουίτες και 18 βίλες ξεχωριστής αισθητικής, έξι εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ, αίθουσες συσκέψεων, μία τεράστια αίθουσα χορού 800 τ.μ., αθλητικές εγκαταστάσεις, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, κομμωτήριο και το μοναδικό Retail Village με αποκλειστικές boutiques DIOR Men, DIOR Women, LORO PIANA, LOEWE και OFF-WHITE.

Σχετικά με την MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited

Η MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited αποκτά, επαναπροσδιορίζει τη θέση τους στην αγορά ή τη λειτουργία τους και διαχειρίζεται προνομιακά ακίνητα του ξενοδοχειακού, οικιστικού και εμπορικού τομέα που βρίσκονται σε εξίσου προνομιακές τοποθεσίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Αξιοποιώντας ένα ισχυρό δίκτυο σχέσεων με υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εταιρείες τροφίμων και ποτών και brands μόδας, η MHV χρησιμοποιεί τα κεφάλαιά της για την ανάπτυξη προορισμών πολυτελούς lifestyle, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την αξία των περιουσιακών της στοιχείων και να συμβάλει στην ανάπτυξη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται. Το τρέχον χαρτοφυλάκιο του Ομίλου αποτελείται από διακεκριμένα πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα, οικιστικά έργα και συγκροτήματα γραφείων, όπως το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, μέλος της Marriott International, το Nammos Limassol, τα LPM Restaurants & Bars, τις κατοικίες Park Tower δίπλα στο Parklane, το Landmark Nicosia Hotel, Residences and Offices, όπου επί του παρόντος λαμβάνει χώρα μια σημαντική ανάπλαση, το Aphrodite Hills PGA Golf Resort Villas and Residences στην Πάφο, το Nikki Beach Resort στο Πόρτο Χέλι και το Porto Paros στην Πάρο. Η MHV Group επιδιώκει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της, αναλαμβάνοντας αρκετά νέα έργα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS