ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΑΓΟΡΑΓνωρίστε την Skin Food, την κρέμα που θα θρέψει την επιδερμίδα σας.

Γνωρίστε την Skin Food, την κρέμα που θα θρέψει την επιδερμίδα σας.

Σε ένα μικρό πράσινο σωληνάριο, την θρεπτική κρέμα Skin Food από την Weleda, θα βρείτε κρυμμένα όλα θα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας για να επανέλθει στην καλύτερή του κατάσταση.

Με 100% φυσικά συστατικά, από τη μητέρα φύση, όπως εκχυλίσματα από απαλό άγριο πανσέ, καλέντουλα και χαμομήλι, με μία πλούσια, παχύρρευστη βάση από έλαια και μελισσόκέρι, η κρέμα σώματος και χεριών δίνει στην επιδερμίδα λάμψη και ανανέωση.

Απλά, κάντε μια αναζήτηση #WeledaSkinFood σε Instagram και Tik Tok και θα δείτε πόσοι καταναλωτές, σε όλο τον κόσμο έχουν αγαπήσει αυτή τη θρεπτική κρέμα.  Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που κάθε 4 δευτερόλεπτα πωλείται ένα προϊόν Skin Food ανά το παγκόσμιο!*

Αγαπημένο προϊόν των make-up artists, διάσημων γυναικών του Hollywood αλλά και μοντέλων που συμμετέχουν στα fashion weeks ανά το παγκόσμιο ως προϊόν θρέψης, λάμψης και προετοιμασίας της επιδερμίδας, η Weleda Skin Food βελτιώνει σημαντικά την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την απαλότητά του δέρματος, ενώ ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων. Και όλα αυτά χωρίς συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες ή πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο.

Μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε πιο κάτω 10 +1 διαφορετικές χρήσεις της θρεπτικής κρέμας Weleda Skin Food:

  1. Κρέμα προσώπου: Μια μικρή ποσότητα Skin Food θα δώσει στο πρόσωπό σας ενυδάτωση και θρέψη αφήνοντάς το μαλακό και λαμπερό.
  2. Μάσκα προσώπου: Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα κρέμας Skin Food και αφήστε την στο πρόσωπό σας για 10-15 λεπτά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, απλά χρησιμοποιήστε το περίσσευμα σε λαιμό και χέρια.
  3. Primer πριν το μακιγιάζ: Αγαπημένο των make up artists και ιδιαίτερα στα fashion shows, η κρέμα Skin Food προετοιμάζει και ενυδατώνει το δέρμα σας για μακιγιάζ που διαρκεί.
  4. Ενυδάτωση σώματος: Χρησιμοποιήστε την κρέμα Skin Food ως ενυδατική σώματος και θα το δείτε πιο ενυδατωμένο και απαλό όσο ποτέ.
  5. Κρέμα χεριών: Ενυδατώστε τα αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα χέρια σας από το συχνό πλύσιμο ή το κρύο. Χρησιμοποιήστε την ακόμα και προληπτικά πριν από κάποια δουλειά όπως το πλύσιμο των πιάτων όπου μπορεί να ταλαιπωρήσει τα χέρια. Απλώστε μια ικανοποιητική ποσότητα στα χέρια και συνεχίστε. Η Skin Food θα προστατέψει τα χέρια σας από τη ξηρότητα.
  6. Μάσκα χεριών: Απλώστε αρκετή ποσότητα στα χέρια, ιδιαίτερα στα σημεία με τάση ξηρότητας και αφήστε την κρέμα να θρέψει το δέρμα σας.
  7. Ξηρότητα στους αγκώνες: απλώστε 1-2 φορές την μέρα στους ξηρούς αγκώνες και θα δείτε την διαφορά μέσα σε λίγες μόνο μέρες.
  8. Σκασμένες φτέρνες: Σας ταλαιπωρούν ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Μετά το μπάνιο και αφού έχετε ελαφρώς περιποιηθεί την περιοχή της φτέρνας, βάλτε μια καλή ποσότητα Skin Food. Θα δώσει στο δέρμα την απαλότητα που αναζητάτε.
  9. Ενυδάτωση κατά το manicure pedicure: Ένα μασάζ πριν και μετά την των περιποίηση νυχιών σας θα δώσει μια ιδιαίτερη λάμψη και θρέψη στα χέρια και στα νύχια.
  10. Ξηρό και τραχύ δέρμα: Ανακουφιστείτε από το ξηρό δέρμα ακόμα και σε περιπτώσεις δερματίτιδας. Χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα αρκετές φορές την ημέρα, όποτε το δέρμα σας χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.
  11. Θρέψη και Styling Μαλλιών: Αν σας αρέσει το wet look στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε την Weleda Skin Food για να δώσετε λάμψη στα μαλλιά ή σαν μάσκα ιδιαίτερα στις άκριες!

Μπείτε στον κόσμο της Weleda στα Social Media

FB: WeledaCyprus

IG: weleda.cyprus

Που θα βρείτε τα προϊόντα Weleda

Φαρμακεία σε όλη την Κύπρο:  https://bit.ly/WeledaSalesPoints 

Online: www.EvZeen.com 

*Cuberware Skin Food Net Sales (Sell-in) 2022 Worldwide

Skin Food Cream
Skin Food Dry Skin

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS