ΑΓΟΡΑΗ Blue Island καλωσόρισε το φθινόπωρο με μια υπέροχη γιορτή!

Η Blue Island καλωσόρισε το φθινόπωρο με μια υπέροχη γιορτή!

Για τις ψαραγορές Blue Island, η έλευση του Φθινοπώρου είναι η εποχή της προσφοράς μεγάλης ποικιλίας αλιευμάτων. Γι΄αυτό και πριν λίγες μέρες διοργανώθηκε στην ψαραγορά στην Λεωφόρο Αθαλάσσας 86 στον Στρόβολο μια όμορφη εκδήλωση για να καλωσορίσουμε τη νέα εποχή με κέφι και αισιοδοξία.

Ήταν μια εκδήλωση που τα είχε όλα! Διασκεδαστική μουσική, φανταστικό φαγητό από τον γνωστό σεφ Noel Bassil, με νόστιμους και ευφάνταστους μεζέδες, φτιαγμένους με μεράκι από τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά της Blue Island και φυσικά τις πολυαγαπημένες μασκότ, τον Λάκη τον Λαβράκη και τη Φιούρα την Τσιπούρα, που διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους και έβγαλαν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το κοινό που χρόνια τώρα εμπιστεύεται την Blue Island για την ποιότητα των προϊόντων της, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή όπου η καλή διάθεση, η ψυχαγωγία, το νόστιμο και το υγιεινό φαγητό είχαν τον πρώτο λόγο.

B1

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ένας ακόμα μεγάλος διαγωνισμός από τη Blue Island καθώς για οποιαδήποτε αγορά, ανεξαρτήτως αξίας δίνεται η ευκαιρία σε όλους να μπουν σε κλήρωση για μια ψησταριά Weber αξίας 677. Η προσφορά η οποία ισχύει έως τις 30/11 για όλες τις ψαραγορές Blue Island.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν και να απολαύσουν τα νέα βιβλία της Blue Island: το εκπαιδευτικό παραμύθι «Μαθαίνω να μετράω ως το 10, με τη Φιούρα την Τσιπούρα και τον Λάκη τον Λαβράκη» – που διδάσκει με διασκεδαστικό τρόπο την αξία της υγιεινής διατροφής στα παιδιά –  και το βιβλίο «Γεύσεις θαλασσινές», με φανταστικές συνταγές με ψάρια και θαλασσινά που θα λατρέψουν τα παιδιά!

B2

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν το φθινόπωρο, αφήνοντας τη φρεσκάδα της θάλασσας να μας δώσει έμπνευση και δύναμη για έναν υπέροχο χειμώνα!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS