ΑΓΟΡΑΗ Louis Hotels σταθερός σύμμαχος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Η Louis Hotels σταθερός σύμμαχος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Η συγκέντρωση, των παιδιών και οικογενειών  του Συνδέσμου για ακόμα μια χρονιά φιλοξενήθηκε στο πρόσφατα ανανεωμένο Royal Apollonia. 

Η Louis Hotels προσηλωμένη στην αρωγή του έργου του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» φιλοξένησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη συγκέντρωση του συνδέσμου, στο προσφάτως ανακαινισμένο Royal Apollonia στη Λεμεσό, με σαφή γνώμονα τη στήριξη του αγώνα που δίνουν τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου κυριάρχησαν τα αισθήματα της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ευγνωμοσύνης, την Τρίτη 20 Ιουνίου, έδωσαν το παρόν τους οικογένειες και παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο, αλλά και φίλοι, υποστηρικτές και χορηγοί του συνδέσμου οι οποίοι προσέφεραν την οικονομική τους στήριξη για την ενίσχυση του αγώνα των παιδιών και των οικείων τους.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου καλωσορίσματος εκ μέρους του προέδρου του συνδέσμου κ. Γιώργου Πενηνταέξ δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να πληροφορηθούν για το εύρος και τη διάσταση των υπηρεσιών και της ανακουφιστικής φροντίδας που παρέχει ο σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ενώ την ίδια στιγμή αποτυπώθηκαν οι προκλήσεις και οι δυσκολίες, που ανακύπτουν, γεγονός το οποίο αναδεικνύει την καταλυτική σημασία που έχουν οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του συνδέσμου, προκειμένου αυτός να συνεχίσει απρόσκοπτα το σπουδαίο του έργο.

Ξεχωριστή μνεία σε συνδυασμό με ιδιαίτερές ευχαριστίες αποδόθηκαν από τον πρόεδρο προς τη Louis Hotels και την ομάδα του ξενοδοχείου Royal Apollonia για τη σταθερή και πάγια υποστήριξη προς τον σύνδεσμο η οποία ενισχύει και ενθαρρύνει τον αγώνα και την ανακουφιστική και ψυχολογική φροντίδα απέναντι στον παιδικό καρκίνο και τον αντίκτυπό του προς τους μικρούς μαχητές και το περιβάλλον των οικογενειών τους.

Η Louis Hotels διαθέτει ένα πολύπλευρο και ευρύ πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και μια ακλόνητη κοινωνική κουλτούρα προσφοράς και συμβολής προς το κοινωνικό σύνολο, γεγονός που κάνει τον όμιλο να ανταποκρίνεται πρόθυμα, ενεργά και ουσιαστικά σε κάθε κάλεσμα οργανωμένου συνόλου που επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο, όπως αυτό του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», που από το 1997 προσφέρει ανακούφιση και χαρίζει πολύτιμα παιδικά χαμόγελα.

Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 και οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από εισφορές των μελών, εκτιμητών και χορηγών και από διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει συχνά ο Σύνδεσμος πάνω σε εθελοντική βάση

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS