ΑΓΟΡΑΗ Louis Hotels υποδέχεται το Black Friday με 45% έκπτωση!

Η Louis Hotels υποδέχεται το Black Friday με 45% έκπτωση!

Το φετινό Black Friday η Louis Hotels κάνει τη διαφορά, προσφέροντας 45% έκπτωση στα ξενοδοχεία και επαύλεις της σε Κύπρο και Ελληνικά νησιά για το υπόλοιπο 2023 και όλο το 2024.  

Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την επίσημη ιστοσελίδα της Louis Hotels, louishotels.com από 16 μέχρι και 30 Νοεμβρίου.

Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels αποτελούν έναν παράδεισο χαλάρωσης, με έμφαση στην προσεγμένη φιλοξενία, την άνετη διαμονή, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και την προσήλωση στην ποιότητα. Όλα τα καταλύματα του ομίλου φημίζονται για τον μοναδικό σχεδιασμό τους, τα ευρύχωρα δωμάτια με εκπληκτική θέα και εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν εκλεπτυσμένους χώρους εστίασης, spa εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, όπου η κάθε ανάγκη των επισκεπτών μπορεί να ικανοποιηθεί ιδανικά.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να κλείσει τις διακοπές του από τώρα, μέχρι και το τέλος του 2024, διαλέγοντας τον κατάλληλο προορισμό για χειμερινές αποδράσεις και καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες, αφού η Louis Hotels έχει κατηγοριοποιήσει τα ξενοδοχεία της σε 4 συλλογές, Family, Elegant, Exclusive και Villa Collection.

Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels βρίσκονται σε Κύπρο, Ρόδο, Κρήτη, Μύκονο, Κεφαλονιά και Κέρκυρα.

Φέτος οι διακοπές έχουν αφετηρία το Black Friday της Louis Hotels με 45% έκπτωση και την διάθεση για χαλάρωση να είναι πιο έντονη από ποτέ!

Louis Hotels, #myhappyplace

Για πληροφορίες και κρατήσεις https://louishotels.com/en/

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS