ΑΓΟΡΑJohnnie Walker Blonde: Ένα ελαφρύ ουίσκι από το νούμερο ένα σκωτσέζικο ουίσκι...

Johnnie Walker Blonde: Ένα ελαφρύ ουίσκι από το νούμερο ένα σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο

H εταιρεία PPD Global είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στο κοινό το Johnnie Walker Blonde!

Ένα ελαφρύ ουίσκι από τον Johnnie Walker, σχεδιασμένο για τη γενιά καταναλωτών που είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμά του σε Βραζιλία, Μεξικό, Αμερική, Βουλγαρία, Γερμανία και Ταϊλάνδη, το λανσάρουμε και στην Κύπρο για να ανανεώσει την κατηγορία και να δώσει μια καινούρια νότα στον κόσμο του ουίσκι.

Το Johnnie Walker Blonde, εστιάζει στις πιο ελαφριές και πιο γλυκές νότες του σκωτσέζικου  ουίσκι, για λάτρεις και μη της κατηγορίας.

Παρασκευάζεται από ουίσκι σιταριού της περιοχής Cameronbridge και από φρουτώδη ουίσκι βύνης της περιοχής Cardhu, τα οποία έχουν ωριμάσει σε βαρέλια γλυκιάς αμερικάνικης βελανιδιάς.

Γενικά πρόκειται για ένα ουίσκι φτιαγμένο για εκείνες τις απροσδόκητες στιγμές ηλιοβασιλέματος με φίλους.

Γευστικές Νότες

Μύτη: Βανίλια μαζί με καραμέλα και μούρα.

Γεύση: Γλυκιά βανίλια, μήλο και καραμέλα.

Επίγευση: Απαλή και ελαφριά.

Ιδανικό Σερβίρισμα

Απολαύστε την αναζωογονητική και διαφορετική γεύση του Johnnie Walker Blonde, με χυμό ροδάκινο και λίγη σόδα, γαρνιρισμένο με μια φέτα ροδάκινου!

  • 40ml Johnnie Walker Blonde
  • 70ml Χυμό Ροδάκινο
  • Λίγη σόδα
  • Πάγο
  • Φέτα ροδάκινου

Το Johnnie Walker είναι το υπ’ αριθμόν ένα σκωτσέζικο ουίσκι παγκοσμίως, καθιστώντας την επωνυμία Johnnie Walker την πιο δημοφιλή μάρκα Σκωτσέζικου Ουίσκι στον κόσμο. Ανήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρίας Diageo, την οποία εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

walker

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS