ΑΓΟΡΑΜάγεψε τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας η “Αρμονία των Γεύσεων” στο L’...

Μάγεψε τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας η “Αρμονία των Γεύσεων” στο L’ Atelier Robuchon

Μια μαγευτική βραδιά γεμάτη αρμονικές γεύσεις και εξαίσια κρασιά που συναρπάζουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 28 Ιουλίου στο L’ Atelier Robuchon, στην Μαρίνα Αγίας Νάπας. Όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στη μοναδική αυτή βραδιά, βίωσαν την απόλυτη “Αρμονία των Γεύσεων” στο event “Harmonie des Saveurs” που έγραψε ήδη ιστορία στα γαστρονομικά χρονικά του νησιού.

Το φημισμένο γαλλικό οινοποιείο Famille Perrin με μακρά και επιτυχημένη ιστορία στην παραγωγή εξαιρετικών κρασιών, συνεργάστηκε με το κόσμημα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, εστιατόριο L’ Atelier Robuchon, προσφέροντας την απόλυτη γαστρονομική πανδαισία στους εκλεκτούς καλεσμένους.

Με μια συνδυασμένη εμπειρία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, η Famille Perrin είναι ένα τα πιο θρυλικά ονόματα στον κόσμο του κρασιού και μέλος του Primum Familiae Vini, ενός οργανισμού με τα πιο φημισμένα οινοποιεία της Ευρώπης.

Η Famille Perrin είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια ενός ευρέως φάσματος αμπελώνων στην νότια Κοιλάδα του Ροδανού, συμπεριλαμβανομένου του «θρύλου του Châteauneuf du Pape», Château de Beaucastel. Ταυτόχρονα, από το 2012 είναι συνιδιοκτήτρια και οινοποιοί του Miraval, του «πιο φημισμένου ροζέ κρασί της Προβηγκίας», όπως αναδείχθηκε τον περασμένο Μάϊο από το περιοδικό Le Figaro.

Οι παρευρισκόμενοι στο event “Harmonie des Saveurs” άρχισαν τη βραδιά τους με ένα ποτήρι ροζέ κρασί Miraval, το οποίο αποτέλεσε το ιδανικό έναυσμα για την απόλαυση της βραδιάς. Η συνύπαρξη των πιάτων του L’ Atelier με τα κορυφαία κρασιά της Famille Perrin, στάθηκε η απόλυτη συνταγή για μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία. Το μενού, ειδικά δημιουργημένο για την περίσταση, συνδύασε επιδέξια τις γεύσεις των πιάτων με την εκλεκτή γκάμα των κρασιών της οικογένειας Perrin όπως το Côtes du Rhone Villages, το Châteauneuf du Pape «Les Sinards» και το Gigondas «La Gille», δημιουργώντας μία θεσπέσια γαστρονομική αρμονία που μόνο οι αληθινοί μύστες του είδους μπορούν να δημιουργήσουν και οι πραγματικοί γνώστες να απολαύσουν. Αποκορύφωμα της εμπειρίας, ήταν το σερβίρισμα του Château de Beaucastel Blanc, ενός θρυλικού και σπάνιου κρασιού.

Το επιδόρπιο, σερβιρίστηκε με ένα κοκτέιλ που δημιουργήθηκε με βάση το The Gardener Gin, μιας σύμπραξης των Famille Perrin, Brad Pitt και Tom Nichol 

Το L’ Atelier, μαζί με το διάσημο οινοποιείο Famille Perrin, οργάνωσαν μια πετυχημένη από κάθε άποψη βραδιά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αναμφισβήτητα θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη όλων των συμμετεχόντων.

Οι διοργανωτές και οι συνεργάτες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς όλους τους παρευρισκόμενους για την προτίμηση και τα εγκάρδια σχόλια που ειπώθηκαν, και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν να προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και στο μέλλον.

Famille Perrin Event At L Atelier 2 2
Famille Perrin Event At L Atelier 3 2
Famille Perrin Event At L Atelier 4 1
Famille Perrin Event At L Atelier 5 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS