ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΑΓΟΡΑΝέα BIG AF Burgers στα TGI FRIDAYS

Νέα BIG AF Burgers στα TGI FRIDAYS

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια τεραστίων διαστάσεων γευστική πρόκληση; Μια πρόκληση που απαιτεί μεγάλα χέρια και μεγάλό στόμα, μόνο για αρκετά… πεινασμένους;

Τα TGI Fridays σε προκαλούν να αντιμετωπίσεις τα ολοκαίνουρια BIG AF BURGERS, με τέσσερις, νέες Bold γεύσεις που θα σε εξιτάρουν. Επίλεξε ανάμεσα σε βοδινά μπιφτέκια, smash μπέργκερς ή πικάντικο κοτόπουλο και αφέσου στην ‘’γιγαντιαία’’ νοστιμιά τους!

Για τους λάτρεις του κοτόπουλου και αυτούς που το προτιμούν ‘’hot’’ προτείνουμε το NASHVILLE HOT CHICKEN SANDWICH με ένα πύργο από crispy onion rings στην κορυφή.

Big3

Για τους πιο απαιτητικούς burger-fans συστήνουμε τις δύο επιλογές με  Smash Burgers! TRUFFLE STACKED BURGER με τρούφα και καραμελωμένα κρεμμύδια ή MEDITERRANEAN BURGER σε ελληνική πίτα με χαλούμι και τζατζίκι; Ιδού το δίλημμά!

Και τέλος, ο βασιλιάς της συλλογής, το FRIDAYS™ SIGNATURE WHISKEY-GLAZE BLAZE με ζουμερό βοδινό μπέργκερ και ribs on top για την αποκορύφωση – like a king.

Τι λέτε; Είστε έτοιμοι για την πιο επική περιπέτεια στην ιστορία των burgers; Tρέξτε γιατί είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το fridays.com.cy

Big2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS