ΑΓΟΡΑNespresso Event x Cannes 2023

Nespresso Event x Cannes 2023

Πραγματοποιείται αυτές τις μέρες με επιτυχία το 76ο Φεστιβάλ Καννών, ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει από τις 16 μέχρι τις 27 Μαΐου.

Τα φώτα είναι στραμμένα στους διάσημους από όλο τον κόσμο που δίνουν το παρών τους. Ανάμεσα τους το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τρεις λαμπεροί Κύπριοι, η σχεδιάστρια μόδας Ραμόνα Φίλιπ, το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή και ο influencer & blogger Matthew Zorpas που δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την παραμονή τους και τις εμφανίσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους είχαν τη μοναδική εμπειρία να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και παρακολούθησαν μια από τις πρεμιέρες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, και συγκεκριμένα την νέα ταινία του Martin Scorsese “Killers of the flower moon” με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio και Robert De Niro.

Οι Κύπριοι ήταν προσκεκλημένοι της εταιρίας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, και της Nespresso και διέμειναν στο φημισμένο Hotel Martinez στις Κάννες. Κατά τη διαμονή τους απόλαυσαν εντυπωσιακές δημιουργίες από διάσημους Σεφ στη Nespresso Plage, στη φημισμένη Boulevard de la Croisette, είχαν ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα καλοκαιρινή συλλογή και τις γεύσεις που λανσάρει φέτος η Nespresso με καλιφορνέζικo άρωμα σε Masterclass στην Boutique Nespresso στις Κάννες.

Οι Κύπριοι ήταν προσκεκλημένοι της εταιρίας Βάσσος Ηλιάδης και της Nespresso και διέμειναν στο φημισμένο Hotel Martinez στις Κάννες. Κατά τη διαμονή τους απόλαυσαν εντυπωσιακές δημιουργίες από διάσημους Σεφ στη Nespresso Plage, στη φημισμένη Boulevard de la Croisette, είχαν ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα καλοκαιρινή συλλογή και τις γεύσεις που λανσάρει φέτος η Nespresso με καλιφορνέζικo άρωμα σε Masterclass στην Boutique Nespresso στις Κάννες.

Follow @nespresso για νέες ενημερώσεις από την Nespresso.

Για να συνδεθείτε με το Nespresso App πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε το www.nespresso.com.cy

 

0f7b7cf5 6d08 4776 A6b8 6345cf21e9de 1
A340ff20 83f9 4109 A4da Bfc39d60472f 2
Cannes 6
Cannes 9 1
Cannes 13 2
Nespresso 20052023 Nikitashubnyi 224 2
Red Carpet 2 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS