ΑΓΟΡΑNEW TEX-MEX MADNESS AT TGI FRIDAYS™ – A FIESTA OF FLAVORS!

NEW TEX-MEX MADNESS AT TGI FRIDAYS™ – A FIESTA OF FLAVORS!

Αυτό το καλοκαίρι τα TGI Fridays φέρνουν κοντά σας μια φιέστα από χρώματα, μουσική, αρώματα και γεύσεις νοσταλγίας. Ετοιμαστείτε για το νέο τους μενού TEX-MEX Madness, που σίγουρα θα σας τρελάνει! 🤩

Από δροσερά cocktails, μέχρι νέες και νόστιμες μεξικάνικες γεύσεις, το νέο τους μενού τα έχει όλα! Και το καλύτερο; Το πολυαγαπημένο μας Chicken Chimichanga επέστρεψε, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ετοιμαστείτε να γευτείτε ξανά την λαχταριστή τραγανή τορτίγια με γέμιση από στήθος κοτόπουλου, πιπεριές και διάφορα λιωμένα τυριά, συνοδευόμενη με το αγαπημένο ισπανικό ρύζι τους, γουακαμόλε, sour cream και πίκο ντε κάγιο.

Αν δεν σας έχουν ήδη τρέξει τα σάλια, με το νέο Sizzling Chicken Mexicali δεν την γλυτώνετε, αφού πρόκειται για δύο ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου με αρωματική σάλτσα Chipotle Chimichurri, σερβιρισμένα πάνω σε λιωμένο τυρί, ισπανικό ρύζι, σάλτσα με ανανά, κρεμμύδια και πιπεριές & γαρνιρισμένα με πίκο ντε κάγιο και ψητή πιπεριά jalapeño.

Και για να ολοκληρωθεί η φιέστα, τα TGI Fridays ετοίμασαν και νέα δροσερά cocktails όπως το Passion Fruit Mojito & Cooling Paloma. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλο το μενού περιορισμένης διάρκειας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους στο www.fridays.com.cy.

Stay tuned διότι εκτός από δροσερά κοκτέιλ και νέες μεξικάνικες γεύσεις, τα αγαπημένα μας εστιατόρια ετοιμάζουν και προγραμματάκι με live music events για να ζήσουμε μαζί ακόμη ένα αξέχαστο καλοκαίρι! Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου:

Instagram: @tgifridayscyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS