ΑΓΟΡΑOoh lala! Λέμε "oui" στη συλλογή Kipling x Emily in Paris

Ooh lala! Λέμε “oui” στη συλλογή Kipling x Emily in Paris

Μην ψάχνετε άλλο για την απόλυτη παριζιάνικη κομψότητα. Η Kipling συνεργάστηκε με το δημοφιλές show του Netflix “Emily in Paris” για να δημιουργήσει μια πολύ στιλάτη και σούπερ διασκεδαστική σειρά από χιαστί και μίνι τσάντες που δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητες.

Βασισμένη στο προσεγμένο στυλ και την preppy ενέργεια της πρωταγωνίστριας Emily Cooper και των άπειρων εικόνων της σειράς στο Instagram, η συλλογή είναι μία οπτασία διαχρονικής κομψότητας και νεανικής γοητείας – όλα σε έντονο λιλά και όμορφα διακοσμημένη. Η συλλογή εστιάζει σε μικρές τσάντες με glossy υφή και με γούνα, με γυαλιστερό φινίρισμα στις cross body Riri και Milda, στην shoulder bag Bina, καθώς και στην Jozi, σε σχήμα καρδιάς.

Το γούνινο φινίρισμα έρχεται με το ίδιο έντονο floral λιλά και χρησιμοποιείται σε εναλλακτικές εκδοχές των Milda και Jozi και στη μικρή τσάντα ώμου Aminda.

Em2

Τα χερούλια σε όλη την γκάμα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ένα μοτίβο στο ύφασμα που ταιριάζει με το λιλά, ενώ η Jozi διαθέτει αλυσίδα με χαριτωμένα γούρια όπως τον Πύργο του Άιφελ, ένα μπουκάλι σαμπάνια, το λογότυπο της Kipling, ένα στιλιζαρισμένο Très Bien και – φυσικά – το κλασικό γούρι-μαϊμού σε ροζ χρώμα.

Οι Aminda, Bina, Milda και Riri φέρουν ένα χαριτωμένο και κομψό μαντίλι με αναφορές στο “Emily in Paris” και στην Kipling μαζί με το γούρι-μαϊμού και μια σειρά από παριζιάνικα μοτίβα που θυμίζουν αμέσως τη ζωή της Emily στο Παρίσι, με εικόνες από καρδιές, φυσαλίδες, vintage κάμερες και πρωινό καφέ μαζί με έναν υπαινιγμό για τη χαοτική ερωτική της ζωή, “Did you say amour?”.

Em3

Οι φανατικοί του “Emily in Paris” λατρεύουν το ακαταμάχητο και ολοκληρωμένο όραμα της σειράς για το κομψό αστικό τοπίο της γαλλικής πρωτεύουσας και αυτό ακριβώς εμπνέει αυτά τα τολμηρά αξεσουάρ. Κάθε τσάντα είναι πολύ διασκεδαστική και το εντυπωσιακό λιλά είναι τέλειο, είτε για matchy-matchy εμφανίσεις, είτε για color blocking συνδυασμούς, καθιστώντας την το ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε ντύσιμο με τον πιο ντελικάτο τρόπο.

Η σειρά του Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει μια τέταρτη σεζόν που θα εμβαθύνει στη ζωή της Emily και των φίλων της στην Πόλη του Φωτός και όχι μόνο. Ωστόσο υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για να περιμένετε, οπότε αν χρειάζεστε ένα μικρό κομμάτι του στιλάτου show, πάρτε μία τσάντα από αυτήν την πολυπόθητη συνεργασία και νιώστε σαν την Emily στο Παρίσι. C’est chic!

Em4

Ανακαλύψτε περισσότερα στο https://www.kipling.com.cy/ και στα social media at @kipling

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS