ΑΓΟΡΑΠαγκόσμια ημέρα καρδιάς με το Becel ProActiv στο Nicosia Mall

Παγκόσμια ημέρα καρδιάς με το Becel ProActiv στο Nicosia Mall

Το τριήμερο από την Παρασκευή 29/9 έως και την Κυριακή 1/10 το Becel ProActiv, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, θα βρίσκεται στο Nicosia Mall με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό και ειδικότερα τους νεότερους για τα θέματα χοληστερίνης και υγείας της καρδιάς.

Στo σταντ του Becel ProActiv θα βρίσκεται διαιτολόγος-διατροφολόγος, μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, για να ενημερώνει και να δίνει συμβουλές σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή, τη μείωση της χοληστερίνης & την υγεία της καρδιάς.

Με το σύνθημα «ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ μια καλή συνήθεια» το Becel ProActiv θέλει να καταρρίψει το στερεότυπο ότι υψηλή χοληστερίνη εμφανίζεται μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να ελέγξει τα επίπεδα της χοληστερίνης του, υιοθετώντας καλές συνήθειες.

Το Becel ProActiv μας παροτρύνει να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή και έναν δραστήριο τρόπο ζωής, ώστε να φροντίζουμε τα επίπεδα χοληστερίνης μας, έναν από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου για εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων.

ΞΕΚΙΝΑ κι εσύ ΣΗΜΕΡΑ μια καλή συνήθεια, με σύμμαχο το Becel ProActiv!

Hμέρες και ώρες που μπορείτε να επισκεφθείτε το σταντ του Βecel ProActiv στο ισόγειο του Nicosia Mall:

    Παρασκευή 29/09-> 15:00 -19:00

    Σάββατο 30/09 -> 11:00 – 13:00

    Κυριακή 01/10 -> 15:00 -19:00

Deltio Typoy 1n1 01

Σχετικά με το Becel ProActiv & την Upfield

Το Becel ProActiv είναι εδώ και 2 δεκαετίες ο σύμμαχος στη μείωση της χοληστερίνης με φυσικό τρόπο μέσω της διατροφής. Το Becel ProActiv περιέχει φυτικές στερόλες. Μια ημερήσια πρόσληψη 1,5-2,4g φυτικών στερολών μπορεί να μειώσει την LDL-χοληστερίνη κατά 7-10%, σε 2-3 εβδομάδες ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής και τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένων των άφθονων φρούτων και λαχανικών.

Στην Upfield, στόχος μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι και υγιείς, προσφέροντάς τους θρεπτικά και νόστιμα φυτικά προϊόντα, που είναι καλύτερα για εμάς και για τον πλανήτη. Aποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα “Καλύτερο μέλλον με βάση τη φυτική διατροφή”.

Είμαστε ο μεγαλύτερος όμιλος παραγωγής και εμπορίας τροφίμων φυτικής προέλευσης στον κόσμο, ιδιαίτερα στην κατηγορία φυτικών προϊόντων επάλειψης (spreads) & φυτικών μη-γαλακτοκομικών προϊόντων εναλλακτικών των τυριών, με περισσότερες από 100 μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών εμπορικών σημάτων Βιτάμ, Άλτις και Becel ProActiv. Είμαστε μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018, αλλά τα προϊόντα μας είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια. Πρωτοπόροι από το 1871 στην κατηγορία των φυτικών spreads (όπως το Βιτάμ), διαθέτουμε ασύγκριτη εμπειρία, τεχνογνωσία αλλά και δημιουργικότητα. Από το 2020 στην οικογένεια της Upfield ανήκουν και τα 100% vegan προϊόντα Violife, τα οποία παράγονται εδώ και 30 χρόνια στη Δράμα και εξάγονται σε πάνω από 65 χώρες στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας  www.pro-activ.com/el-gr και www.upfield.com

Ακολουθήστε μας στο  👉 Upfield Hellas

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS