ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΑΓΟΡΑRed Selection: To Foody προτείνει τις γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στην...

Red Selection: To Foody προτείνει τις γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στην πόλη σου!

To Foody ενσωματώνει σήμερα περισσότερες από 3.000 διαφορετικές επιλογές καταστημάτων, σε όλη την Κύπρο, στην πλατφόρμα του, δίνοντας στους χρήστες του, τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύπτουν συνεχώς νέες γευστικές εμπειρίες στην πόλη τους και ταυτόχρονα να παραμένουν ενημερωμένοι για τις πιο νόστιμες τάσεις στο φαγητό.  

Το Red Selection είναι μία πρόταση της ομάδας του Foody, με μέρη και γεύσεις που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν, καθώς αποτελούν μία διαφορετική προσέγγιση στη γαστρονομική κουλτούρα της πόλης. Το Red Selection είναι μία δυναμική λίστα με δημοφιλή εστιατόρια ή καταστήματα τροφίμων, τα οποία ήδη ξεχωρίζουν και βρίσκονται διαθέσιμα για κάθε χρήστη του Foody, μέσα από το Foody app.

Το Red Selection επιλέγει μοναδικές εμπειρίες, στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα και την Πάφο, των οποίων τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, η μοναδικότητά τους, το ύφος τους και η αισθητική τους, τα κατατάσουν στις προτάσεις που όσοι αναζητούν τις must-try γεύσεις της περιοχής τους, θα είχαν στη λίστα των επιλογών τους. Με το Red Selection η ομάδα του Foody επιλέγει και προτείνει στους χρήστες του, τις πιο “ψαγμένες’’ εμπειρίες γεύσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τις ανακαλύψουν εύκολα και γρήγορα.

Καταστήματα και εστιατόρια όπως τα Maison Anemi, thedeliyard, The Fat Bull Co, Dino Bistro Café, Pralina Confectioneries Limassol και Neon Phaliron Restaurant, βρίσκονται στις επιλογές που το Red Selection αποκαλύπτει, στους χρήστες του, ανανεώνοντας συνεχώς τη λίστα των προτάσεών του μετά από σχετική αξιολόγηση, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του online delivery από το Foody.

Το Red Selection, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο, εδώ και λίγες ημέρες στην πλατφόρμα του Foody, εντάσσεται στην στρατηγική της ηγετικής υπηρεσίας delivery στην Κύπρο, για τη δημιουργία υπηρεσιών και επιλογών που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Σχετικά με το Foody:

Τo Foody δημιουργήθηκε το 2015, ως η πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, αλλάζοντας τον τρόπο παράδοσης τροφίμων στη χώρα. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην κυπριακή αγορά, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Συνεργάζεται με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Μέσω υπηρεσιών όπως το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής «FoodyPro», το πρόγραμμα επιβράβευσης «Rubies», την υπηρεσία γρήγορου delivery για είδη υπεραγοράς «Alphamega Express» και τη super-γρήγορη υπεραγορά foody market, καλύπτει με έξυπνους και ωφέλιμους τρόπους τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο και επιβραβεύει τους πελάτες του.

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:

Website: https://www.foody.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS