ΑΓΟΡΑSingle Origin Brazil καφές σε ένα singl-ονιστικό party στο Caffè Nero στο...

Single Origin Brazil καφές σε ένα singl-ονιστικό party στο Caffè Nero στο Μακένζι!

Tα Caffè Nero γιόρτασαν τον υπέροχο καφέ Single Origin Brazil στην παραλία Μακένζι με ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό party, το οποίο απόλαυσαν εκατοντάδες πελάτες του Caffè Nero.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με live link και στη συνέχεια ακολούθησε DJ party και 3 happenings, όπου performers με βραζιλιάνικα κοστούμια έφεραν την αυθεντική γεύση Βραζιλίας με ένα φαντασμαγορικό show στο ειδικά διαμορφωμένο stage και ταξίδεψαν τον κόσμο πολύ μακριά με βραζιλιάνικους ρυθμούς.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, αφού τόσο οι πελάτες του Caffè Nero αλλά και ο κόσμος του Μακένζι, έγιναν μέρος ενός ξεσηκωτικού μαραθωνίου salsa και bachata από μαθητές τοπικών σχολών χορού, με την ενέργεια και τα vibes να ανεβαίνουν στα ύψη. Και όλα αυτά, απολαμβάνοντας έναν από τους καλύτερους καφέδες του κόσμου, τον Single Origin Brazil των Caffè Nero.

Ο Single Origin Brazil των Caffè Nero παράγεται στην πιο ξακουστή περιοχή καφέ στην Βραζιλία, στο Carmo do Paranaíba, όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές για παραγωγή καφέ κορυφαίας ποιότητας. Είναι ένας καφές 100% arabica, με απαλή, ισορροπημένη γεύση και άρωμα καβουρδισμένων ξηρών καρπών και σοκολάτας. Οι coffee experts στα  Caffè Nero ταξίδεψαν και έφεραν τον Single Origin Brazil. Απολαύστε τον σε όλα τα Caffè Nero.

Περισσότερα στο: https://www.facebook.com/CaffeNeroCyprus/videos/1893413881045079

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS