ΑΓΟΡΑ#SteileProino: Τα Holland & Barrett έστειλαν θρεπτικό πρωινό σε αυτούς τους φίλους…...

#SteileProino: Τα Holland & Barrett έστειλαν θρεπτικό πρωινό σε αυτούς τους φίλους… που το ξεχνάνε!

Tα Holland & Barrett, ως Ειδικοί στην Ευεξία, ξέρουν ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρωινού (26/09), δημιούργησαν έναν Facebook διαγωνισμό που απέδειξε ότι ο καλός ο φίλος… από το πρωινό φαίνεται! 

Ο διαγωνισμός καλούσε τους χρήστες του Facebook να στείλουν ένα πακέτο γεμάτο από γευστικά και υγιεινά προϊόντα πρωινού από τα Holland & Barrett στους φίλους αυτούς που κάποτε παρακάμπτουν αυτό το σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Για να δηλώσουν συμμετοχή, οι χρήστες έπρεπε να κάνουν mention μία/έναν φίλη/ο τους στα σχόλια των αναρτήσεων που αφορούσαν τον διαγωνισμό κι έφεραν το hashtag #SteileProino, γράφοντας στο ίδιο σχόλιο το πακέτο που θέλουν να στείλουν, ανάλογα με τις προτιμήσεις του φίλου τους.

Prwino

Για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού δημιουργήθηκαν 5 διαφορετικά πακέτα με είδη για πρωινό. Συγκεκριμένα:

  • «Έχω φάει παΚΕΤΟ!»: πακέτο κατάλληλο για όσους ακολουθούν KETO διατροφή.
  • «Μόνο πρωτεΐνη!»: πακέτο για όσους χρειάζονται σημαντική ποσότητα πρωτεΐνης μέσα στην ημέρα τους.
  • «Μακριά από γλουτένη!»: πακέτο κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη.
  • «Health Freak!»: πακέτο ιδανικό για όσους ακολουθούν υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.
  • «Σοκολάτα, Αγάπη μου!»: πακέτο που θα λατρέψει όποια/ος αγαπά τη σοκολάτα.

Οι τυχερές/οι που αναδείχθηκαν από την κλήρωση ειδοποιήθηκαν μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τη διαδικασία παραλαβής των πακέτων τους. Το κάθε πακέτο συνοδευόταν από ένα μήνυμα, στο οποίο αναγραφόταν το όνομα της/ου φίλης/ου που τους στέλνει το πακέτο.

50 τυχερές/οι παρέλαβαν το δικό τους πακέτο πρωινού, που συνοδευόταν από ένα μήνυμα στο οποίο αναγραφόταν το όνομα της/ου φίλης/ου που τους στέλνει το πακέτο.

Με αυτόν τον τρόπο, τα Holland & Barrett υπενθύμισαν, μέσω ενός απλού και διασκεδαστικού διαγωνισμού, τη σημασία του θρεπτικού πρωινού για την υγεία και την ευεξία και παρουσίασε παράλληλα τη μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής που μπορεί να βρει κανείς σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS