ΑΓΟΡΑΤιμητικό βραβείο στην Άρτεμις Αντωνιάδου Managing Director Voici la Mode Group of...

Τιμητικό βραβείο στην Άρτεμις Αντωνιάδου Managing Director Voici la Mode Group of Companies

Βραβείο για την επιτυχημένη επιχειρηματική και κοινωνική δράση του οργανισμού που ηγείται τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, απένειμαν το Επιμελητήριο Νέων Κύπρου (JCI Cyprus) και το Επιμελητήριο Νέων Λευκωσίας (JCI Nicosia) στην επιχειρηματία, Managing Director του Voici La Mode Group κα Άρτεμις Αντωνιάδου.

Αποδεχόμενη το βραβείο, η κ. Αντωνιάδου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο JCI Cyprus και το JCI Nicosia, που αποτελούν μέλη ενός Παγκόσμιου Οργανισμού νέων Ηγετών και Επιχειρηματιών. Στην ομιλία της ανέφερε: “Με το βραβείο αυτό, αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η σκληρή εργασία μιας νεαρής επιχειρηματία που κατάφερε μέσα από την πορεία της να διατηρήσει και να εξελίξει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την οικογενειακή επιχείρηση σε έναν Όμιλο Εταιρειών. Η αγάπη και η αφοσίωση μου στην επιχείρησή μας, μου έδωσαν τη δύναμη, την ενέργεια και το θάρρος να προχωρήσω – και μαζί με τους συνεργάτες μου – να μεγαλώσουμε και να αναδείξουμε τον Όμιλο VLM σε αυτό που είναι σήμερα, τον μεγαλύτερο όμιλο έτοιμης ένδυσης στην Κύπρο. Η βράβευση αυτή, δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά και όλους τους συνοδοιπόρους μου”.

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στην κριτική επιτροπή και τα συγχαρητήριά της στο JCI Cyprus και το JCI Nicosia για τη θεσμοθέτηση των βραβείων αυτών, η κ. Αντωνιάδου ανταπέδωσε το δώρο και την τιμή που της έκαναν, με μια προτροπή προς τους νεαρούς ηγέτες- επιχειρηματίες: “Να βλέπετε πάντα μπροστά, να προσπαθείτε και όταν δυσκολεύουν τα πράγματα να σκέφτεστε ότι υπάρχει πάντα μια δεύτερη λύση. Και το πιο σημαντικό, να σέβεστε και να αναγνωρίζετε τη συμβολή των ανθρώπων δίπλα σας”.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των δύο οργανισμών, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων Πασχάλη Πασχαλίδη του κτηρίου Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσας Πηλείδου. Παρέστη επίσης, ο αντιπρόεδρος του Διεθνές Επιμελητηρίου (JCI International) Chris Baeriswyl, ενώ παράλληλα, ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. του JCI Cyprus & Nicosia για το έτος 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS