ΑΓΟΡΑΤο key αξεσουάρ που επιλέγει η Charlize Theron, είναι must have!

Το key αξεσουάρ που επιλέγει η Charlize Theron, είναι must have!

Η Charlize Theron είναι αναμφίβολα μια από τις πιο γοητευτικές και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood, που ξέρει να ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση.

Η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια, έχει ένα μοναδικό στυλ που συνδυάζει τη διαχρονικότητα με την κομψότητα.

Το key αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ και συμπληρώνει κάθε της εμφάνιση, είναι το ρολόι της.

Oι πολύτιμες επιλογές που στολίζουν τον καρπό της, ανήκουν στη σειρά Νavitimer – For the Journey, της παγκοσμίου φήμης ελβετικών ρολογιών Breitling, μιας εταιρείας που φημίζεται για τα εμβληματικά της ρολόγια που με τον επαναστατικό λογαριθμικό κανόνα τους, επέτρεπαν στους επαγγελματίες πιλότους να κάνουν κρίσιμους υπολογισμούς κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Τώρα η Breitling εμπλουτίζει την οικογένεια Navitimer με δύο σειρές μοντέλων σε νέες διαμέτρους που απευθύνονται κατά βάση στο γυναικείο κοινό, αλλά και στους λάτρεις των μικρότερων σε μέγεθος ρολογιών.

Φίνα φιλντισένια καντράν, παστέλ χρώματα, κόκκινος χρυσός 18Κ με ανιχνεύσιμη προέλευση και φιλικά προς το περιβάλλον διαμάντια που έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο, είναι μόνο μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των νέων Navitimer Automatic 36 και Navitimer 32, που επιλέγει η Charlize Theron.

Αυτή η ξεχωριστή νέα εκδοχή του κλασικού ρολογιού αεροπορίας, που λειτουργεί και ως κόσμημα, είναι η απόλυτη επιλογή για μια γυναίκα που θέλει να παραμένει κομψή από το πρωί έως το βράδυ, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας.

BREITLING

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι – όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους.

INFO

Ανακάλυψε όλες τις συλλογές της Breitling στα καταστήματα Michalis Diamond Gallery και στο michalisdiamond.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS