ΑΓΟΡΑΤο μέλλον διαγράφεται θηλυκό με τη νέα σειρά bioten NUTRI CALCIUM

Το μέλλον διαγράφεται θηλυκό με τη νέα σειρά bioten NUTRI CALCIUM

Με αντιγηραντική δράση κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Το bioten, το αγαπημένο brand περιποίησης της επιδερμίδας, καλεί όλες τις γυναίκες να αναδείξουν την ομορφιά που πηγάζει από μέσα τους και να δουν την ηλικία τους σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους με την νέα ολοκληρωμένη σειρά NUTRI CALCIUM.

Η νέα αντιρυτιδική σειρά NUTRI CALCIUM, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εµµηνόπαυση και στη µετά εµµηνόπαυση, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των αλλαγών που εμφανίζονται στο δέρμα λόγω της ορμονικής γήρανσης, καθώς ενδυναμώνει και θρέφει την επιδερμίδα.

B1

Η νέα σειρά bioten NUTRI CALCIUM περιέχει Ασβέστιο που ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και προωθεί την αναγέννηση του δέρματος. Η Βιταμίνη Β5 που περιέχει η σύνθεση συμβάλλει στη βελτίωση της λάμψης του δέρματος ενώ το FemiGen+, ένα συστατικό βιοτεχνολογίας, φυτικής προέλευσης, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! H ξηρότητα και το βάθος των ρυτίδων μειώνονται, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται ορατά, η ελαστικότητα βελτιώνεται σημαντικά.

B2

Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και ορό ενδυνάμωσης και σύσφιξης. Μία ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης που καλύπτει τις ανάγκες του ώριμου δέρματος από το πρωί μέχρι το βράδυ, με υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης αλλά και ενισχυμένη δράση μέσω προσεκτικά επιλεγμένων ενεργών συστατικών.

Η θηλυκότητα δεν παύει στην εμμηνόπαυση και το bioten με τη σειρά NUTRI CALCIUM είναι εδώ για να βοηθήσει κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της και το δέρμα της σε αυτή τη διαφορετική περίοδο της ζωής της.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο http://biotencosmetics.com/.

Follow us: FB|IG|YT

B3

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS