ΑΓΟΡΑΤο πρώτο κατάστημα JD Sports ήρθε στην Κύπρο! Αύριο το Grand Opening...

Το πρώτο κατάστημα JD Sports ήρθε στην Κύπρο! Αύριο το Grand Opening event

Το πρώτο JD Sports κατάστημα στην Κύπρο, άνοιξε τις πόρτες την Πέμπτη 13 Απριλίου, στον εντυπωσιακό χώρο του MYMALL Limassol.

Ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, αποτελεί ορόσημο σε ό,τι αφορά Premium Sports & Street Fashion, απαριθμώντας πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως σε 32 χώρες!

Η ιστορία του JD ξεκινάει περίπου 40 χρόνια πριν στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ιδρυτές τους John Wardle και David Makin, από τα αρχικά των οποίων το brand έλαβε το όνομά του. Στόχος του brand από την ίδρυσή του, είναι να εμπνεύσει τη νέα γενιά μέσω της κουλτούρας του αθλητισμού, της μουσικής και του sports fashion.

P3

Σήμερα, τα καταστήματα JD αποτελούν κορυφαίο προορισμό για όλες τις νέες Street Fashion συλλογές sneakers & sportswear προσφέροντας μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία με μοναδικά brands όπως Hoodrich, McKenzie, Supply & Demand, καθώς και με exclusive προϊόντα από τα πιο iconic brands, όπως Nike, adidas, Jordan, Converse, Puma, Vans, New Balance, Reebok, Fila, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger, Lacoste, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα.

P2

Όλοι οι street fashion lovers θα βρίσκονται στο ολοκαίνουριο JD κατάστημα στις 20 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το Grand Opening event μεταξύ 17:00 – 20:00 στο MYMALL Limassol. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή στο κοινό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν σε μεγάλους διαγωνισμούς για special JD prizes, να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους influencers, καθώς και να απολαύσουν ένα μοναδικό DJ set από τον Mr. Unkwn!

Τέλος, όλα τα latest streetwear trends θα βρίσκονται και στο jdsports.cy, διαθέσιμο 24/7 για online αγορές.

#JDCyprus

@jdsportscy

Website:  jdsports.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS