ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΑΓΟΡΑΤο ξενοδοχείο Nausicaa Beach της Louis Hotels βραβεύτηκε ως το καλύτερο TUI...

Το ξενοδοχείο Nausicaa Beach της Louis Hotels βραβεύτηκε ως το καλύτερο TUI BLUE for Family ξενοδοχείο παγκοσμίως

Απέσπασε την πρωτιά, ξεχωρίζοντας για τον βαθμό ικανοποίησης πελατών στην κατηγορία Best Family Fun! 

Η Louis Hotels επιβεβαιώνοντας τη συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των ξενοδοχείων του ομίλου, με σταθερή προσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας, έλαβε μία ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach, το οποίο στις 28/02 βραβεύτηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως στην ικανοποίηση πελατών στα TUI BLUE AWARDS 2024, στο Cabo Verde.

Η κατάταξη αυτή προκύπτει μέσα από μια αυστηρή και σχολαστική αξιολόγηση η οποία επικεντρώνεται στον βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών των καλύτερων TUI Blue for Family ξενοδοχείων στον κόσμο.

Το γεγονός ότι η διάκριση του ξενοδοχείου προκύπτει μέσα από τη θετική εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών, ενισχύει την ποιοτική της αξία και ενδυναμώνει συνολικά ολόκληρη την ομάδα των εργαζομένων της Louis Hotels, ώστε να συνεχίσει να επιδεικνύει την ίδια αφοσίωση και ζήλο στη δημιουργία ανεπανάληπτων εμπειριών φιλοξενίας για κάθε επισκέπτη των ξενοδοχείων του ομίλου.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι η διάκριση αυτή, πέρα από την ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία της για τη Louis Hotels, αποτελεί μια εξαιρετική συγκυρία για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Πρωτάρα ως προορισμού διακοπών που αναβαθμίζει συνολικά το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Κύπρου.

Σχετικά με το Louis Nausicaa Beach Hotel

Το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στον βραβευμένο κόλπο του Πρωταρά, Fig Tree Bay και εν συντομία αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό θέρετρο πλαισιωμένο  από τις αποχρώσεις του γαλάζιου και περιτριγυρισμένο από εκθαμβωτικό πράσινο τοπίο. Το ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach, έχει μόλις υποστεί μία εκτεταμένη ανακαίνιση όλων των κοινόχρηστων του χώρων που το καταστεί έναν κατ’ εξοχήν ειδυλλιακό μεσογειακό προορισμό για οικογένειες και ζευγάρια.

Σχετικά με την TUI

Η TUI είναι ο κορυφαίος τουριστικός οργανισμός στον κόσμο, με 1.200 ταξιδιωτικά γραφεία και διαδικτυακές πύλες, πέντε αεροπορικές εταιρείες με περίπου 130 αεροσκάφη, κ.α. Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής της κουλτούρας είναι η παγκόσμια ευθύνη για την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 79 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS