ΑΓΟΡΑVdt studio της Αλίκης Ιεροδιακόνου

Vdt studio της Αλίκης Ιεροδιακόνου

Είσαι για κάτι σύγχρονο, ξεχωριστό, αυτό δεν είναι άλλο από τον νέο πολυχώρο Vdt studio της Αλίκης Ιεροδιακόνου, ένας χώρος που θα  καταπλήξει από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται σε μια ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη  στην καρδιά της Παλουριώτισας.

Η εξωτερική της όψη μαγεύει τον περαστικό, ο χώρος εσωτερικά και εξωτερικά κατάλληλος για πληθώρα εκδηλώσεων όπως πολιτιστικές, κοινωνικές αλλά και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο πολυχώρος  έχει την δική του αύρα και είναι προσαρμοσμένος  να δέχεται μικρούς και μεγάλους όλες τις ώρες της ημέρας, με δραστηριότητες όπως μπαλέτο, σύγχρονος χορός ενδυνάμωση και ευλυγισία, θέατρο, latin, pilates, yoga.

vv

Το διδακτικό προσωπικό προσοντούχο, με αφοσίωση, σύγχρονη εμπειρία, όρεξη μα προπαντός αγάπη και ευθύνη για αυτό που επιτελεί. Αγόρια, κορίτσια, άντρες και γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν και να ευχαριστηθούν νέες προκλήσεις.

Στον πολυχώρο υπάρχει υποδοχή με καθήκοντα  κρατήσεων, εγγραφών, πληρωμών για την ομαλή λειτουργία με άμεση επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες.

Τίποτα δεν σταματά εδώ οι προκλήσεις και οι εκπλήξεις συνεχίζονται.

V1

Διεύθυνση: Νεμέσεως 6, Παλουριώτισα, Λευκωσία 1035

Τηλέφωνο: 99554855

Facebook: https://www.facebook.com/vdtstudio

Instagram: https://www.instagram.com/vdtstudio/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS