ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Οι αισθηματικές υποθέσεις αυτόν τον μήνα ανανεώνονται καθώς απομακρύνονται οι άσχημες σκέψεις που περιόριζαν την ελεύθερη έκφραση και την αληθινή εκδήλωση των αισθημάτων μας. Τώρα με την νέα θέση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο και μέχρι τις 25 του μήνα κινούμαστε περισσότερο ανεξάρτητα και λιγότερο συντηρητικά και θέλουμε να έχουμε την αίσθηση της ελευθερίας στις σχέσεις μας. Αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με απιστίες ή χωρισμούς, καθώς το ζώδιο του Υδροχόου είναι πιστό και αγαπά την σταθερότητα και την διάρκεια αφού ανήκει στα ζώδια του Κρόνου. Όμως στο ζώδιο του Υδροχόου, τα πράγματα γίνονται μέσα από το βασικό αίτημα του ζωδίου που δεν είναι άλλο από την ελευθερία.

Η λειτουργία της Αφροδίτης σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους πλανήτες, αυτόν τον μήνα μπορεί να φέρει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις στην αισθηματική ζωή των σταθερών ζωδίων, τα οποία θα αντιμετωπίσουν και θετικά αλλά και δύσκολα γεγονότα και θα χρειαστεί να τα ζυγίσουν μέσα τους, ώστε να πάρουν αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη ή μη μιας σχέσης.  Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς ευνοούνται γενικότερα με ευκαιρίες τόσο για ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης ή για την αρχή μιας νέας πολλά υποσχόμενης γνωριμίας, ενώ τα ζώδια της γης και του νερού θα χρειαστεί να είναι προσεκτικά και να φέρουν σε ισορροπία αυτό που έχει ξεφύγει.

Αυτόν τον μήνα μας ασκεί μεγαλύτερη έλξη μια περιστασιακή σχέση που δεν χρειάζεται να έχει πολλούς κανόνες και να μην περιπλέκει πολύ τα πράγματα. Επίσης αυτή η περίοδος μπορεί να μας φέρει πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα και να τα δούμε διαφορετικά ή ακόμη και να έχουμε συγκεκριμένες εξελίξεις. Οι κατευθυντήριες γραμμές που ακολουθούμε αυτόν τον μήνα στην αισθηματική μας ζωή είναι λοιπόν: ελευθερία, έκφραση, έλλειψη εγωισμού, αμεροληψία και αντικειμενικότητα., ενώ από τις τελευταίες μέρες του μήνα και μετά, η Αφροδίτη περνώντας στους Ιχθύς θα θελήσει όλα τα παραπάνω να τα μεταμορφώσει σε αγάπη δίχως όρια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οπότε χρειάζεται προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρουμε στα αισθηματικά μας και κυρίως οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τελικά έτσι όπως φαίνονται και το τοπίο να ξεκαθαρίσει μετά τα τέλη του μήνα…

Από τον Ιούλιο Ανδρέου

ΚΡΙΟΣ
Από αυτόν τον μήνα μπορείς πιο άνετα και εύκολα να επεξεργαστείς θέματα με το ταίρι σου που σε απασχολούν και να βρεις λύσεις μέσα από την μεταξύ σας συνεννόηση ή ακόμη και μέσα από συμβουλές που θα σου δώσει κάποιο δικό σου φιλικό πρόσωπο. Είναι μια περίοδος που γενικότερα δίνει ευκαιρίες ακόμη και σε όσους είναι μόνοι να βρουν αυτό που ψάχνουν στην προσωπική τους ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια περίοδος που μπορεί να τρέχεις και να μην φτάνεις σε σχέση με θέματα εργασίας και ευθυνών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις τα αισθηματικές σου υποθέσεις και το προσωπικό σου κομμάτι στην άκρη, σαν κάτι που θα ασχοληθείς πιο μετά… Είναι ένας σημαντικός μήνας για τα προσωπικά σου και τώρα καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να βγεις έξω από τα νερά σου με κάποιον τρόπο. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι μια περίοδος περίεργη για την αισθηματική σου ζωή καθώς τώρα δημιουργείται ένα είδος απόστασης από το ταίρι ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και φαίνεται σαν να υπάρχει σιγή ασυρμάτου και παύση επικοινωνιών. Δεν είναι ακριβώς έτσι όμως, στο τώρα όμως ο σύντροφος θέλει να επικοινωνήσει με διαφορετικό τρόπο και από άλλο επίπεδο και εσύ χρειάζεται να βρεις το κλειδί για να μεταφράσεις τις ανάγκες του.
  
Είναι ένας μήνας που όντως μπορείς να έρθεις πολύ πιο κοντά με τον σύντροφο, σε τέτοιο βαθμό που είναι σαν να γίνεστε το ίδιο πρόσωπο, κάτι που ακούγεται ρομαντικό, αλλά μπορεί να είναι ταυτόχρονα πολύ τρομαχτικό. Θα σε απασχολήσουν θέματα οικονομικά δικά σου ή του συντρόφου, πράγμα που θα επηρεάσει ην σχέση και τις ισορροπίες και σε συνδυασμό με τις περίεργες σκέψεις που σου φέρνει ο ανάδρομος, το κλίμα θέλει μια γενικότερη προσοχή. Προς τα τέλη του μήνα ευνοείσαι να κάνεις κινήσεις που θα έχουν αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ
Η αισθηματική σου ζωή περνάει από αρκετές διακυμάνσεις αυτόν τον μήνα, καθώς ο σύντροφος είναι περισσότερο εστιασμένος στα δικά του ενδιαφέροντα και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι σε αφήνει απέξω. Δεν είναι απαραίτητα έτσι, αλλά χρειάζεται όμως να κάνεις και εσύ κάποια βήματα και να ανοίξεις μια συζήτηση για να εντοπιστούν τα προβλήματα τα οποία δεν θα φύγουν από μόνα τους.  Καριέρα και θέματα εργασίας αυτή την περίοδο σου δημιουργούν ένταση και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, δεν είναι και εύκολη η περίοδος για τις ισορροπίες στα αισθηματικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο μήνας σε φέρνει πιο κοντά όχι μόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά και με τις ανάγκες που έχει και εσύ για άλλη μια φορά καλείσαι να τις ικανοποιήσεις. Αυτή την φορά όμως όλα γίνονται πιο εύκολα και το αποτέλεσμα που θες επιτυγχάνεται πολύ εύκολα. Θα φροντίσεις να μην αφήσεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις να κλέψουν χρόνο από την προσωπική σου ζωή και στην περίπτωση που τα αισθηματικά σου συνδυάζονται με την εργασία σου, τότε χρειάζεται να προσέξεις αρκετά τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στην συνεργασία και την προσωπική σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Οι προϋποθέσεις είναι οι καλύτερες για να μπορέσεις να διορθώσεις ό,τι χρειάζεται να διορθωθεί στην προσωπική σου ζωή και να αποκτήσεις και πάλι την χαρά και την ελευθερία να ζήσεις αυτό που επιθυμείς. Είναι ταυτόχρονα όμως και μια απαιτητική περίοδος καθώς το άγχος σου αυξάνεται και οι εμμονές σου μεγαλώνουν. Χρειάζεται να βρεις για άλλη μια φορά τις ισορροπίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά αλλάζουν μέσα σου αυτόν τον μήνα και είναι τώρα μια περίοδος που έχεις την ανάγκη να αισθανθείς ασφάλεια και άνετα με την σχέση σου και θέλεις γενικότερα η προσωπική σου ζωή να μπει σε τάξη και να κυλάνε απρόσκοπτα οι ενέργειες. Αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα εφικτό όμως, καθώς οι συνθήκες αυτόν τον μήνα είναι απαιτητικές και χρειάζεται πρώτα να καθαρίσει το έδαφος από τρίτους παράγοντες ώστε να βιώσεις την χαρά και την ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια αρκετά κινητική και ταυτόχρονα ρευστή περίοδος για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς κατά την πορεία του μήνα βλέπεις ότι υπάρχουν ευκαιρίες και για να γνωρίσεις και να έρθεις σε επαφή με καινούργια άτομα που έχουν ενδιαφέρον, αλλά και για να βελτιώσεις επικοινωνιακά για αρχή την υπάρχουσα σχέση σου. Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση, αυτόν τον μήνα μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες και μην μένεις στο πώς πρέπει να είναι τα πράγματα. Δες την συνολική εικόνα, πες αυτό που σκέφτεσαι ευθέως και απόλαυσε αυτό που ήδη υπάρχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτόν τον μήνα θα θελήσεις να βάλεις τάξη στα αισθηματικά σου θέματα γιατί είναι απαραίτητο να ξέρεις ξεκάθαρα τι ακριβώς διαδραματίζεται και τι προθέσεις υπάρχουν από την άλλη πλευρά, ώστε να σχεδιάσεις με τον καλύτερο τρόπο τα επόμενά σου βήματα. Τα αισθηματικά αυτή την περίοδο μπορούν να γίνουν μια πηγή ατομικής τόνωσης και να ανέβει η ψυχολογία σου και η αξία που δίνεις στον εαυτό σου, αρκεί να αποφύγεις να μπλέξεις τρίτα πρόσωπα, φίλους που έχουν τις δικές τους απόψεις και γενικότερα καλοθελητές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο σε απασχολούν τα αισθηματικά σου αρκετά και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που θα διαμορφώσουν σε κάποιο βαθμό το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Το παρελθόν και προβλήματα από το παρελθόν επανέρχονται για να τα τακτοποιήσεις καλύτερα αυτή την φορά και η οικογένεια ή η ζωή στο σπίτι φέρνει αρκετές εντάσεις που θα χρειαστεί να τις φέρεις σε ισορροπία για να μπορέσεις να συνεχίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας μπορεί να φέρει πολλές σκέψεις γύρω από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και γύρω από τις δικές σου ανάγκες και κατά πόσο ικανοποιούνται από την παρούσα σχέση. Η ψυχολογία σου μπορεί να μεταβάλλεται πολύ πιο συχνά κατά την διάρκεια του μήνα, καθώς ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που μπορεί και να μην ήθελες να αποδεχτείς μέχρι τώρα. Αυτό θα έχει σημαντική επίδραση και στην αισθηματική σου ζωή και παρά το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής ακόμη σε δυσκολεύει να τα βάλεις όλα μέσα σου σε μια τάξη, παρολαυτά πρέπει να μιλήσεις και να εκφραστείς.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS