ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο

Αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο

Οι σχέσεις αυτόν τον μήνα έχουν την ανάγκη της ελευθερίας και της δυνατότητας να υπάρχει αυθεντική και χωρίς τεχνητούς περιορισμούς έκφραση και επικοινωνία. Αυτό μπορεί να μην συμβατό όμως με κάποιες σχέσεις που δεν λειτουργούν έτσι και έχουν διαμορφωθεί διαφορετικά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σπασμωδικές κινήσεις για την απόκτηση της ελευθερίας που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε χωρισμό. Είμαστε πλέον σε περίοδο εκλείψεων και κάθε ανατροπή είναι πιθανή και με το σιγοντάρισμα της Αφροδίτης από τον Σκορπιό μέχρι τα μέσα του μήνα το καζάνι βράζει, ενώ μετά τις 15 που η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, δεν θα είναι περίεργο σχέσεις που μετράνε ακόμη και δεκαετίες, να χρειαστεί να θέσουν καινούργιους όρους, αν θέλουν να συνεχίσουν.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης μέχρι τις 15 του μήνα βοηθούν στην διαπραγμάτευση και την επίλυση των προβλημάτων και έτσι το πρώτο μισό του μήνα δίνει ακόμη κάποιες ευκαιρίες να έρθει μια καινούργια ισορροπία στις σχέσεις, μέσα από αμοιβαία κατανόηση και σωστή διαπραγμάτευση. Η συσσωρευμένη ένταση όμως και οι πληγές από το παρελθόν δεν κάνουν την διαδικασία εύκολη και το δεύτερο μισό του μήνα φέρνει αποτελέσματα που εξαρτώνται από το πώς θα διαχειριστούμε όλα τα παραπάνω…
 
Από τον Ιούλιο Ανδρέου
 
 
  
ΚΡΙΟΣ 
ίσως αυτόν τον μήνα δεν σε ενδιαφέρει τόσο το ίδιο το συναίσθημα, αλλα το να μπορέσεις να πάρεις την δικαίωση που πιστεύεις ότι σου οφείλεται και δεν την είχες μέχρι τώρα. Ο σύντροφος αυτόν τον μήνα αλλάζει τάση και ενώ αρχικά κινείται αρκετά ελεγκτικά και προσπαθεί να σε ελέγξει ή να σε βάλει σε κανόνες, στην πορεία σου δίνει την ελευθερία που χρειάζεσαι και αυτό σε βοηθά να ηρεμήσεις και να δεις την ουσία της σχέσης σου και προς τα τέλη του μήνα τα αισθηματικά σου φωτίζονται και παίρνεις τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.  

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας κάνει τα αισθηματικά σου να μοιάζουν με ψυχροπολεμικό πεδίο και εντείνεται η ανάγκη να ελέγξεις τον σύντροφο ή υφίστασαι εσύ έντονο έλεγχο από την πλευρά του, με αποτέλεσμα να υποφέρεις και να μπερδεύεται το συναίσθημα με την λογική και να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις. Η ζήλεια δεν είναι καλός οδηγός αυτόν τον μήνα και πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις θετικές όψεις της Αφροδίτης που βρίσκεται απέναντί σου κατά το πρώτο μισό του μήνα για να μπορέσεις να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στον έρωτα, αν βέβαια το αξίζει.. 
  
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Η σχέση σου περνάει από πολλές αλλαγές και μεταπτώσεις και αυτό δεν είναι απλά κάτι που θα περάσει γιατί η έκλειψη του μήνα απέναντί σου ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στον προσωπικό τομέα και ούτε εσύ αλλά ούτε ο σύντροφος δεν είστε οι ίδιοι πλέον. Είναι σημαντικός μήνας λοιπόν για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου και αν θες να δεις βελτίωση προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις αφορμές τις καθημερινότητας για να διορθώσεις ό,τι χρειάζεται να έρθει και πάλι σε ισορροπία. Μην μένεις όμως στα γενικά! 
  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητά σου και οι απαιτήσεις στην εργασία σου δεν σε χαλαρώνουν ούτε σε προδιαθέτουν θετικά στον αισθηματικό τομέα και η σχέση σου αυτόν τον μήνα μπαίνει σε δεύτερο πλάνο ή ακόμη και στα αζήτητα, αν είσαι μόνος. Το πρώτο μισό του μήνα δίνει όμως κάποιες ευκαιρίες να φέρεις σε ισορροπία τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα και καλά θα κάνεις να προνοήσεις και να αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφο προτού η σχέση σου βαλτώσει πλήρως και έρθει στα τέλη του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και οι καταστάσεις πλέον δεν θα μπορούν να επιδιορθωθούν. Μην μένεις όμως στα γενικά!
  
ΛΕΩΝ
 
Έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά και αυτό σε έχει αλλάξει σε βαθύτερα επίπεδα με αποτέλεσμα από αυτόν τον μήνα να βλέπεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και ειδικά στα αισθηματικά σου να θέλεις πλέον να γυρίσεις σελίδα και να αρχίσεις ένα εντελώς καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου. Οι καταστάσεις με την σχέση σου επιδέχονται για λίγο ακόμη επιδιόρθωση και οι ευκαιρίες που υπάρχουν για να θεραπευτούν τα τραύματα του παρελθόντος αξίζει να τις εκμεταλλευτείς, προτού αποφασίσεις να δώσεις ένα τέλος. 
  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θεμέλια της σχέσης σου τρίζουν αυτόν τον μήνα και καλείσαι να φανείς ψύχραιμος και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μέσα από ολόκληρη την εικόνα και όχι μόνο μέσα από την τρέχουσα κατάσταση. Ακόμη και αν είσαι μόνος, πάλι αλλάζει ολόκληρη η θεώρηση που έχεις για τις σχέσεις και πλέον αναζητάς κάτι διαφορετικό που σε κάνει να είσαι πιο ελεύθερος. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να φανούν πολύ βοηθητικά με πολλούς τρόπους κυρίως προς τα τέλη του μήνα. Μην μένεις όμως στα γενικά! 
  
ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις ξεμπλοκάρουν και αυτόν τον μήνα βλέπεις τον σύντροφο να είναι πιο κινητικός και πιο αποφασιστικός, κάτι που χρειάζεσαι και εσύ για να μπορέσεις να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις. Οι εντάσεις ή η βιασύνη στον τρόπο που επικοινωνείτε και συνεννοείστε μπορεί να υπάρχουν, αλλά ως επί το πλείστον μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τώρα τα αισθηματικά σου και να απαιτήσεις αυτό που σου αξίζει, ειδικότερα από τα μέσα του μήνα και μετά. Μην μένεις όμως στα γενικά! 
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας έχει θέματα αυτοπεποίθησης και μπαίνεις σε διαδικασία να δεις ξανά τον εαυτό σου και να τονίσεις την αξία που έχεις. Αυτό φέρνει ανισορροπίες στην σχέση σου, ειδικότερα αν δεν έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό την αναγνώριση από τον σύντροφο και τώρα είναι μια περίοδος που θα σκεφτείς σοβαρά (το κάνεις ήδη από τον προηγούμενο μήνα εξάλλου..) το μέλλον που έχει ή δεν έχει η σχέση σου. Μην μένεις όμως στα γενικά!   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φυσικά η έκλειψη στο ζώδιό σου αυτόν τον μήνα επηρεάζει και την προσωπική σου ζωή και είναι μια περίοδος που όλα μπορούν να αλλάξουν, θετικά ή αρνητικά ανάλογα με τον ατομικό σου χάρτη. Το πάνω χέρι με τον σύντροφο θα το έχεις κατά το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αλλά μέχρι τότε χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και τι όχι και να αποφασίσεις ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις μετά δεν πρέπει να είναι παρορμητικές, αλλά λογικές. 
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ο μήνας είναι σημαντικός για την αισθηματική σου ζωή καθώς μέρα με την μέρα οι καταστάσεις κορυφώνονται και το ένα οδηγεί στο άλλο με αποτέλεσμα ανάλογα το πώς θα έχεις κινηθεί (και ανάλογα φυσικά με το πώς θα έχει κινηθεί και ο σύντροφος), στα τέλη του μήνα να υπάρξει μια καταληκτική απάντηση στο αν  συνεχίζετε ή όχι μαζί. Υπάρχουν οι ευκαιρίες και για να κάνεις μια καλύτερη συνεννόηση, αλλά και να γλυκάνει το κλίμα μέσα από τονωτικές ενέσεις, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες στο πρώτο μισό του μήνα για να μην βγεις χαμένος. 
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Τα αισθηματικά σου είναι σχετικά στάσιμα αυτή την περίοδο και ο μήνας φέρνει εξελίξεις που έχουν να κάνουν περισσότερο με τον σύντροφο που επηρεάζουν βέβαια και την σχέση σας. Σε αυτή την φάση εσύ δεν θα ήθελες και δεν θα σε συνέφερε κάτι διαφορετικό, αν και βαθύτερα μέσα σου νοιώθεις ότι υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω και θα ήθελες να το βρεις και να το ζήσεις. Το πρώτο μισό του μήνα σε ευνοεί για να αναζητήσεις κάτι διαφορετικό, όμως όλα είναι σε κατάσταση ρευστή και γι’αυτό μην κάνεις τελεσίδικες κινήσεις. 
  
ΙΧΘΥΕΣ

Η ζωή σου τρέχει με ραγδαίους ρυθμούς αυτόν τον μήνα και αυτό επηρεάζει και τα αισθηματικά σου! Η περίοδος φέρνει σημαντικές αλλαγές σε σταθερές σχέσεις και ενώ όλο το υπόλοιπο σκηνικό μπορεί να σε μπερδεύει, προς το τέλος του μήνα καταφέρνεις να δεις καθαρά και να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θες και τι αυτό που πρέπει να απομακρύνεις από το κρεβάτι σου και από το μυαλό σου. 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS