ΖΩΔΙΑ Αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Από τον Ιούλιο Ανδρέου

Στις 3 του μήνα η Αφροδίτη θα βρεθεί ταυτόχρονα σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε τετράγωνο με τον Άρη. Η σεξουαλική μας διάθεση μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη και οι ίδιοι αναζητάμε διακαώς τον έρωτα! Πιο συγκεκριμένα, αισθανόμαστε ότι η συμβίωση μας εξελίσσει και μας ολοκληρώνει ως οντότητες. Όμως, χρειαζόμαστε ένα ταίρι το οποίο θα καλύπτει ταυτόχρονα την ανάγκη μας για πάθος και την ανάγκη μας για συντροφικότητα…Κι επειδή δεν είναι εύκολο να τα βρούμε και τα δύο στο ίδιο πρόσωπο, αφενός αισθανόμαστε εσωτερική δυσαρέσκεια και εκνευρισμό αφετέρου παρουσιάζουμε ροπή στην απιστία εξαιτίας της δίψας μας για καθολική ευχαρίστηση και της απεγνωσμένης μας προσπάθειας να εντοπίσουμε τον ιδανικό για εμάς σύντροφο!

Μέχρι τις 25 του μήνα όμως η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο των Διδύμων. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε να είμαστε εσωστρεφείς αλλά, ταυτόχρονα, αναλυτικοί και ερευνητικοί και προσπαθούμε να κατανοήσουμε την εγκεφαλική πλευρά του έρωτα. Επιπλέον, προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς γίνεται μια κουβέντα, ένα έξυπνο μήνυμα στο κινητό ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια έξυπνη ατάκα, ένας μορφασμός ή ακόμη και η ίδια η χροιά της φωνής του άλλου να μας κάνουν να κολλήσουμε και να καψουρευτούμε! Περνάει τελικά ο έρωτας πρώτα μέσα από τον εγκέφαλο κι αν ναι, σε τι βαθμό; Ποια είναι τα επόμενα στάδια που ακολουθεί; Σωματική έλξη και βαθύ συναίσθημα;

Την ίδια στιγμή, μπαίνουμε σε μια διαδικασία αναθεώρησης εννοιών και αξιών όπως εκείνες του έρωτα και της συντροφικότητας. Επίσης, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της αγάπης προς το ταίρι μας και να αποσαφηνίσουμε μέσα μας ποια είναι τα συναισθηματικά θέλω μας, τι ακριβώς ζητάμε από μία σχέση και ποια χαρακτηριστικά θα έπρεπε να έχει ο σύντροφός μας. Συν τοις άλλοις, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης είναι πιθανό να επιστρέψει με κάποιο τρόπο στη ζωή μας ένας πρώην σύντροφος. Βέβαια, επανασυνδέσεις δεν ενδείκνυνται κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Καλούμαστε, όμως, να δώσουμε οριστικό τέλος σε μισοτελειωμένες υποθέσεις και να «κλείσουμε κύκλους» που θα έπρεπε να έχουμε κλείσει προ πολλού.

Ωστόσο, στις 25 του μήνα η Αφροδίτη ορθοδρομεί και έτσι έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ανάγκη μας να φλερτάρουμε, να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ταξιδέψουμε, να κάνουμε βόλτες, να ζήσουμε νέες εμπειρίες και να εμπλακούμε σε λεκτικά παιχνίδια και συζητήσεις που περιλαμβάνουν πονηρά υπονοούμενα και έξυπνες ατάκες. Τα άτομα που διαθέτουν ευφυΐα φαντάζουν τόσο ελκυστικά στα μάτια μας! Επιπρόσθετα, έχοντας κάνει την ενδοσκόπησή μας και έχοντας αναθεωρήσει τις απόψεις μας περί έρωτα, αισθανόμαστε πλέον πιο δυνατοί και έτοιμοι…να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ερωτική μας ζωή. Καλή μας απόλαυση, λοιπόν!

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε βάζει στη διαδικασία να νοσταλγήσεις προηγούμενες σχέσεις σου ή ακόμη και να συζητήσεις γύρω από το ερωτικό σου παρελθόν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεχτείς τηλεφώνημα ή γραπτό μήνυμα στο κινητό από κάποιον πρώην σύντροφο. Γενικά, προσπαθείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα σχετικά με το ιδανικό είδος επικοινωνίας που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει μια σχέση. Από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) αισθάνεσαι την ανάγκη να αναβαθμίσεις το κομμάτι της επικοινωνίας στην ερωτική σου ζωή. Έτσι, συζητάς και ανταλλάζεις απόψεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι δεσμευμένος φλερτάρεις ακατάπαυστα και επιδίδεσαι σε λεκτικά παιχνίδια και υπονοούμενα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τις 25/6 (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό σου οίκο) βιώνεις έντονη συναισθηματική ανασφάλεια και την ίδια στιγμή αισθάνεσαι ότι η κτητικότητά σου απέναντι στο ταίρι σου κάθε άλλο παρά ωφελεί τη σχέση σου. Από τις 25 του μήνα και ύστερα, με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης, αλλάζεις στάση πια απέναντι στο ταίρι σου και προσπαθείς να περιορίσεις την κτητικότητά σου. Ταυτόχρονα, η λαγνεία σου και η φιλήδονη φύση σου έρχονται δυναμικά στην επιφάνεια. Ο δε σύντροφός σου από τη μεριά του σε βοηθάει με τον τρόπο του ώστε να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου, γεγονός το οποίο έχει αρνητική επίδραση στην αυτοεκτίμησή σου. Επίσης, σε βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και σου φέρνει σημαντικές συνειδητοποιήσεις σε σχέση με τα θέλω σου, τις ανάγκες σου, τις επιλογές σου και, γενικά, τα ερωτικά σου ζητήματα. Από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ορθοδρόμηση της Αφροδίτης) η συντροφική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Επιπλέον, αρχίζεις σταδιακά να εκπέμπεις ισχυρό μαγνητισμό και αισθησιασμό, ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε φέρνει αντιμέτωπο με τους χειρότερους φόβους σου και όλες τις ανασφάλειές σου που σχετίζονται με τα συναισθηματικά σου θέματα. Επιπλέον, σου θυμίζει το ερωτικό σου παρελθόν και φέρνει στην επιφάνεια τραύματα που αφορούν σε αυτό. Συν τοις άλλοις, σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις τον εαυτό σου ως προς την παρούσα στάση σου στα ερωτικά σου ζητήματα. Μάλιστα, αρχίζεις σταδιακά να συνειδητοποιείς ότι οι κρυφές ή παράνομες σχέσεις δεν σε εκφράζουν και δεν σε καλύπτουν και ότι θα προτιμούσες κάτι πιο φυσιολογικό. Από τις 25/6 κι ύστερα (με την ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) η ρομαντική σου διάθεση αυξάνεται σημαντικά ενώ ο ίδιος αρχίζεις να παρουσιάζεις μια ροπή στην εξιδανίκευση του συντρόφου σου. Επίσης, μειώνεται αισθητά η τάση σου για «εμπλοκή» σε μυστικές σχέσεις. 

ΛΕΩΝ
Μέχρι τις 25/6 (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης) αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου περιορίζει την κοινωνική σου ζωή και δεν επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση των ανθρωπιστικών σου ανησυχιών. Ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στις φιλίες σου, πιθανώς λόγω της ζήλιας του. Από τις 25 του μήνα κι ύστερα (με την ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, εσύ και ο σύντροφός σου επικεντρώνετε από κοινού το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας ζωή. Ως εκ τούτου, περνάτε όμορφες στιγμές με φίλους. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου φίλου ή να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω του διαδικτύου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης) ανησυχείς μήπως το όνομά σου αναμιχθεί σε τυχόν «ροζ σκάνδαλα» εντός του εργασιακού σου χώρου, εξαιτίας της πολυτάραχης ερωτικής ζωής σου! Καλό θα είναι να δείξεις σύνεση και εγκράτεια προκειμένου να αποφύγεις τα προαναφερθέντα σκάνδαλα, τα οποία θα έβλαπταν σημαντικά τη δημόσια εικόνα σου. Από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ορθοδρόμηση της Αφροδίτης) η γοητεία σου χτυπάει «κόκκινο» και συνεχίζεις να δέχεσαι ερωτικές προτάσεις από άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος τα οποία κατέχουν θέσεις εξουσίας. Αυτές, όμως, οι προτάσεις μοιάζουν λιγότερο επικίνδυνες για το κοινωνικό και επαγγελματικό σου προφίλ, καθώς προέρχονται από άτομα τα οποία δεν είναι δεσμευμένα και θεωρητικά αποτελούν καλές περιπτώσεις για εσένα. 

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι τις 25/6, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, προσπαθείς συστηματικά να αντικρίσεις κατάματα την τωρινή σου πραγματικότητα, να αλλάξεις ορισμένες από τις απόψεις και τις αξίες σου και να επαναπροσδιορίσεις τη φιλοσοφία σου γύρω από τον έρωτα και τις συναισθηματικές σχέσεις. Με την ευθυδρόμηση της Αφροδίτης από τις 25 του μήνα κι ύστερα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ξένου ή κάποιου ατόμου που σχετίζεται με το εξωτερικό. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι και πάλι από καλλιεργημένους, πνευματώδεις και κουλτουριάρηδες τύπους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι τις 25/6 η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις εκ νέου τη σεξουαλική σου ζωή και σου δίνει τη δυνατότητα να διαπιστώσεις τελικά ότι οι σωματικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται όσο και όπως θα ήθελες. Με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης από τις 25 του μήνα και ύστερα τόσο οι σεξουαλικές σου επιθυμίες όσο και ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύονται στα ύψη. Σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις αξέχαστες συνευρέσεις και μάλιστα εντελώς απενοχοποιημένα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κι ενώ μέχρι τις 25 του μήνα (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης) αμφιβάλλεις για τον σύντροφό σου και αναρωτιέσαι κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή σου σχέση, από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται αισθητά. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, στην οποία κυριαρχούν η συντροφικότητα και ο σεβασμός στο έτερον ήμισυ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης) το ερωτικό κάλεσμα από τη μεριά ορισμένων συναδέλφων σου μπορεί να αγγίξει τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται κι άλλο. Ευτυχώς, όμως, αυτή τη φορά το απολαμβάνεις, καθώς οι τρόποι προσέγγισης που εφαρμόζουν οι θαυμαστές σου είναι διακριτικοί και εκλεπτυσμένοι. Επίσης, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας με επιτυχία ορισμένα πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τις 25/6 η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε βάζει σε μια κατάσταση εσωστρέφειας και μειωμένης αυτοεκτίμησης. Την ίδια στιγμή βρίσκεσαι σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού εννοιών όπως ο έρωτας και το φλερτ. Μάλιστα, προσπαθείς να αντικρίσεις κατάματα τον εσώτερο εαυτό σου και να αποφασίσεις τι είναι τελικά αυτό που σου δίνει χαρά. Ωστόσο, από τις 25 του μήνα κι ύστερα, χάρη στην ευθυδρόμηση της Αφροδίτης, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Έτσι, η διάθεσή σου γίνεται άκρως παιχνιδιάρικη, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου αυξάνονται και η ανάγκη σου για ρομάντζο και απόκτηση νέων ερωτικών εμπειριών έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. 

ΙΧΘΥΕΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αξιολόγησης του εσώτερου εαυτού σου και επαναπροσδιορισμού των βαθύτερων συναισθηματικών αναγκών σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιος πρώην σύντροφός σου. Από τις 25/6 κι ύστερα απολαμβάνεις ήρεμες και ευχάριστες στιγμές στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο διεκδικητικός και δυναμικός σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή και αποφασίζεις οριστικά κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να προβείς σε ένα συναισθηματικό πισωγύρισμα ή όχι. 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

8 ιδέες που θα σε εμπνεύσουν να κάνεις το μπαλκόνι σου ομορφότερο

Είναι καλοκαίρι και σίγουρα όσοι μένουν σε διαμέρισμα καταλαβαίνουν και ξέρουν από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να έχουν ένα όμορφο και ατμοσφαιρικό μπαλκόνι,...

Εβελίνα Σκίτσκο: Οι νέες σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα που μας έκοψαν την ανάσα

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι ένα από τα...

6 καλοκαιρινά looks για τις βόλτες στην πόλη

Mπορεί οι περισσότερες από εμάς να βρισκόμαστε ακόμα στην πόλη και να προσπαθούμε να επισκεπτόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται τις παραλίες, ωστόσο...

Αυτές είναι οι 4 συνήθειες που έχουν οι άνθρωποι που δεν παχαίνουν

Kάποιοι άνθρωποι παίρνουν εύκολα κιλά και κάποιοι -όσο κι αν μας φαίνεται ότι τρώνε πολύ- δεν παίρνουν ούτε γραμμάριο. Κάθε άνθρωπος είναι...

Mε ανανεωμένο hair look η Ήβη Αδάμου, άκρως καλοκαιρινό

Πώς σας φαίνεται η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Ήβη Αδάμου; To τελευταίο διάστημα και ειδικότερα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Ιουλίου

Κριός Η σημερινή ημέρα μπορεί να σε φέρνει κοντά σε φίλους, όμως κινείται σε πιο εσωστρεφή επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, τονίζει αρκετά...

LIKE NEWS

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Ιουλίου

ΚριόςΑυτό το διάστημα μπορείς να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προωθήσεις τους στόχους σου και να είσαι ένα βήμα πιο κοντά...

Η Μάρα Κωνσταντίνου ποζάρει με μπικίνι και αποκαλύπτει το νέο της χόμπι

Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τόσο μέσα από κωμικές, όσο και δραματικές σειρές. Όπως διαπιστώνουμε, εκτός από την αγάπη που...

Madonna: Ποζάρει topless στο μπάνιο με την πατερίτσα της και προκαλεί χαμό

Ποζάρει στο μπάνιο topless, αγκαλιά με την πατερίτσα της... Η βασίλισσα της ποπ, αναστάτωσε για ακόμη μια φορά το instagram με την φωτογραφία που ανέβασε,...

8 ιδέες που θα σε εμπνεύσουν να κάνεις το μπαλκόνι σου ομορφότερο

Είναι καλοκαίρι και σίγουρα όσοι μένουν σε διαμέρισμα καταλαβαίνουν και ξέρουν από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να έχουν ένα όμορφο και ατμοσφαιρικό μπαλκόνι,...

6 καλοκαιρινά looks για τις βόλτες στην πόλη

Mπορεί οι περισσότερες από εμάς να βρισκόμαστε ακόμα στην πόλη και να προσπαθούμε να επισκεπτόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται τις παραλίες, ωστόσο...

Εβελίνα Σκίτσκο: Οι νέες σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα που μας έκοψαν την ανάσα

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι ένα από τα...

Ποια πρώην παίκτρια του My Style Rocks χώρισε μετά από 5 χρόνια σχέσης;

«Mου τελείωσε, αυτός ήθελε να κάνουμε οικογένεια εγώ δεν είμαι σε αυτή την φάση» αποκάλυψε on camera πρώην παίκτρια του My Style Rocks. Πρόκειται για...

Απολαύστε τις διακοπές σας στην Κύπρο εντελώς δωρεάν

Καταγάλανες παραλίες, αξιοθέατα, συνδυασμός βουνού και θάλασσας, πλούσια νυχτερινή ζωή. Φέτος το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να απολαύσουμε τις ομορφιές της Κύπρου κάνοντας διακοπές εντός....

Η Ναταλία Δραγούμη μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό εξοχικό της

Η Ναταλία Δραγούμη μας ξεναγεί στο εξοχικό της που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας σύζυγό της Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια sexy και δυναμική γυναίκα και αυτό...

Εξομολόγηση καρδιάς από τον Σάββα Πούμπουρα: «Έπινα από τις 11 το πρωί για να ξεχνάω»

O Σάββας Πούμπουρας σε μια εξομολόγηση καρδιάς μιλά για την "μάχη" με το αλκοόλ Ο Σάββας Πούμπουρας παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η ανάρτηση και το ηχηρό μήνυμα για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με το σώμα της δύο μήνες μετά την γέννα. Η γνωστή παρουσιάστρια...

Φωτεινή Ψυχίδου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Σπύρο Πώρο

Ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Σπύρο Πώρο μήνες μετά τον χωρισμό με τον Κοργιαλά Τον περασμένο Ιανουάριο και συγκεκριμένα στα τέλη, η Φωτεινή...

Η Wolt έκανε είσοδο στη Λάρνακα!

Η Wolt, η πιο cool πλατφόρμα food delivery έκανε την είσοδό της σε ακόμη μια πόλη της Κύπρου, τη Λάρνακα! Εκλεκτά εστιατόρια, καφέ και...

Αυτές είναι οι 4 συνήθειες που έχουν οι άνθρωποι που δεν παχαίνουν

Kάποιοι άνθρωποι παίρνουν εύκολα κιλά και κάποιοι -όσο κι αν μας φαίνεται ότι τρώνε πολύ- δεν παίρνουν ούτε γραμμάριο. Κάθε άνθρωπος είναι...

«Πάμε Απ’ Την Αρχή»: Άρωμα νησιωτικής Ελλάδας στο νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα!

Ανανεωμένος και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ο Λουκάς Γιώρκας μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Πάμε Απ’ Την Αρχή»! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλεγεί...

Καλοκαιρινές συναυλίες με τον Γιάννη Κότσιρα

Κι αυτό το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας θα συνεχίσει τα ταξίδια του σε ολόκληρη την Ελλάδα και την ΚύπροΜαζί με...

Mε ανανεωμένο hair look η Ήβη Αδάμου, άκρως καλοκαιρινό

Πώς σας φαίνεται η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Ήβη Αδάμου; To τελευταίο διάστημα και ειδικότερα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την...

5 απαντήσεις σε 5 καυτά τηλεοπτικά ερωτήματα

Θα πάει ο Ανδρέας Κημήτρης στο ΡΙΚ;Το ΡΙΚ στην προσπάθειά του να καλύψει το κενό που αφήνει η Γωγώ Αλεξανδρινού στο κεντρικό δελτίο επιχειρεί...

Seasons Oriental

Τις πόρτες του για το κοινό ανοίγει από την 1η Ιουλίου το κορυφαίο κινέζικο εστιατόριο του ξενοδοχείου Four Seasons, Seasons Οriental, βραβευμένο στους Χρυσούς...

Τάμτα: Η νέα της αγγλόφωνη δισκογραφική δουλειά μόλις κυκλοφόρησε

Η Τάμτα παρουσιάζει την ολοκαίνουργια αγγλόφωνη δισκογραφική της δουλειά! 7 αγγλόφωνα κομμάτια, 7 super hits από το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής -και όχι μόνο- pop σκηνής. Στο EP θα...