ΖΩΔΙΑ Αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Από τον Ιούλιο Ανδρέου

Στις 3 του μήνα η Αφροδίτη θα βρεθεί ταυτόχρονα σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε τετράγωνο με τον Άρη. Η σεξουαλική μας διάθεση μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη και οι ίδιοι αναζητάμε διακαώς τον έρωτα! Πιο συγκεκριμένα, αισθανόμαστε ότι η συμβίωση μας εξελίσσει και μας ολοκληρώνει ως οντότητες. Όμως, χρειαζόμαστε ένα ταίρι το οποίο θα καλύπτει ταυτόχρονα την ανάγκη μας για πάθος και την ανάγκη μας για συντροφικότητα…Κι επειδή δεν είναι εύκολο να τα βρούμε και τα δύο στο ίδιο πρόσωπο, αφενός αισθανόμαστε εσωτερική δυσαρέσκεια και εκνευρισμό αφετέρου παρουσιάζουμε ροπή στην απιστία εξαιτίας της δίψας μας για καθολική ευχαρίστηση και της απεγνωσμένης μας προσπάθειας να εντοπίσουμε τον ιδανικό για εμάς σύντροφο!

Μέχρι τις 25 του μήνα όμως η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο των Διδύμων. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε να είμαστε εσωστρεφείς αλλά, ταυτόχρονα, αναλυτικοί και ερευνητικοί και προσπαθούμε να κατανοήσουμε την εγκεφαλική πλευρά του έρωτα. Επιπλέον, προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς γίνεται μια κουβέντα, ένα έξυπνο μήνυμα στο κινητό ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια έξυπνη ατάκα, ένας μορφασμός ή ακόμη και η ίδια η χροιά της φωνής του άλλου να μας κάνουν να κολλήσουμε και να καψουρευτούμε! Περνάει τελικά ο έρωτας πρώτα μέσα από τον εγκέφαλο κι αν ναι, σε τι βαθμό; Ποια είναι τα επόμενα στάδια που ακολουθεί; Σωματική έλξη και βαθύ συναίσθημα;

Την ίδια στιγμή, μπαίνουμε σε μια διαδικασία αναθεώρησης εννοιών και αξιών όπως εκείνες του έρωτα και της συντροφικότητας. Επίσης, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της αγάπης προς το ταίρι μας και να αποσαφηνίσουμε μέσα μας ποια είναι τα συναισθηματικά θέλω μας, τι ακριβώς ζητάμε από μία σχέση και ποια χαρακτηριστικά θα έπρεπε να έχει ο σύντροφός μας. Συν τοις άλλοις, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης είναι πιθανό να επιστρέψει με κάποιο τρόπο στη ζωή μας ένας πρώην σύντροφος. Βέβαια, επανασυνδέσεις δεν ενδείκνυνται κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Καλούμαστε, όμως, να δώσουμε οριστικό τέλος σε μισοτελειωμένες υποθέσεις και να «κλείσουμε κύκλους» που θα έπρεπε να έχουμε κλείσει προ πολλού.

Ωστόσο, στις 25 του μήνα η Αφροδίτη ορθοδρομεί και έτσι έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ανάγκη μας να φλερτάρουμε, να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ταξιδέψουμε, να κάνουμε βόλτες, να ζήσουμε νέες εμπειρίες και να εμπλακούμε σε λεκτικά παιχνίδια και συζητήσεις που περιλαμβάνουν πονηρά υπονοούμενα και έξυπνες ατάκες. Τα άτομα που διαθέτουν ευφυΐα φαντάζουν τόσο ελκυστικά στα μάτια μας! Επιπρόσθετα, έχοντας κάνει την ενδοσκόπησή μας και έχοντας αναθεωρήσει τις απόψεις μας περί έρωτα, αισθανόμαστε πλέον πιο δυνατοί και έτοιμοι…να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ερωτική μας ζωή. Καλή μας απόλαυση, λοιπόν!

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε βάζει στη διαδικασία να νοσταλγήσεις προηγούμενες σχέσεις σου ή ακόμη και να συζητήσεις γύρω από το ερωτικό σου παρελθόν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεχτείς τηλεφώνημα ή γραπτό μήνυμα στο κινητό από κάποιον πρώην σύντροφο. Γενικά, προσπαθείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα σχετικά με το ιδανικό είδος επικοινωνίας που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει μια σχέση. Από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) αισθάνεσαι την ανάγκη να αναβαθμίσεις το κομμάτι της επικοινωνίας στην ερωτική σου ζωή. Έτσι, συζητάς και ανταλλάζεις απόψεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι δεσμευμένος φλερτάρεις ακατάπαυστα και επιδίδεσαι σε λεκτικά παιχνίδια και υπονοούμενα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τις 25/6 (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό σου οίκο) βιώνεις έντονη συναισθηματική ανασφάλεια και την ίδια στιγμή αισθάνεσαι ότι η κτητικότητά σου απέναντι στο ταίρι σου κάθε άλλο παρά ωφελεί τη σχέση σου. Από τις 25 του μήνα και ύστερα, με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης, αλλάζεις στάση πια απέναντι στο ταίρι σου και προσπαθείς να περιορίσεις την κτητικότητά σου. Ταυτόχρονα, η λαγνεία σου και η φιλήδονη φύση σου έρχονται δυναμικά στην επιφάνεια. Ο δε σύντροφός σου από τη μεριά του σε βοηθάει με τον τρόπο του ώστε να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου, γεγονός το οποίο έχει αρνητική επίδραση στην αυτοεκτίμησή σου. Επίσης, σε βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και σου φέρνει σημαντικές συνειδητοποιήσεις σε σχέση με τα θέλω σου, τις ανάγκες σου, τις επιλογές σου και, γενικά, τα ερωτικά σου ζητήματα. Από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ορθοδρόμηση της Αφροδίτης) η συντροφική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Επιπλέον, αρχίζεις σταδιακά να εκπέμπεις ισχυρό μαγνητισμό και αισθησιασμό, ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε φέρνει αντιμέτωπο με τους χειρότερους φόβους σου και όλες τις ανασφάλειές σου που σχετίζονται με τα συναισθηματικά σου θέματα. Επιπλέον, σου θυμίζει το ερωτικό σου παρελθόν και φέρνει στην επιφάνεια τραύματα που αφορούν σε αυτό. Συν τοις άλλοις, σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις τον εαυτό σου ως προς την παρούσα στάση σου στα ερωτικά σου ζητήματα. Μάλιστα, αρχίζεις σταδιακά να συνειδητοποιείς ότι οι κρυφές ή παράνομες σχέσεις δεν σε εκφράζουν και δεν σε καλύπτουν και ότι θα προτιμούσες κάτι πιο φυσιολογικό. Από τις 25/6 κι ύστερα (με την ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) η ρομαντική σου διάθεση αυξάνεται σημαντικά ενώ ο ίδιος αρχίζεις να παρουσιάζεις μια ροπή στην εξιδανίκευση του συντρόφου σου. Επίσης, μειώνεται αισθητά η τάση σου για «εμπλοκή» σε μυστικές σχέσεις. 

ΛΕΩΝ
Μέχρι τις 25/6 (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης) αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου περιορίζει την κοινωνική σου ζωή και δεν επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση των ανθρωπιστικών σου ανησυχιών. Ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στις φιλίες σου, πιθανώς λόγω της ζήλιας του. Από τις 25 του μήνα κι ύστερα (με την ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, εσύ και ο σύντροφός σου επικεντρώνετε από κοινού το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας ζωή. Ως εκ τούτου, περνάτε όμορφες στιγμές με φίλους. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου φίλου ή να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω του διαδικτύου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης) ανησυχείς μήπως το όνομά σου αναμιχθεί σε τυχόν «ροζ σκάνδαλα» εντός του εργασιακού σου χώρου, εξαιτίας της πολυτάραχης ερωτικής ζωής σου! Καλό θα είναι να δείξεις σύνεση και εγκράτεια προκειμένου να αποφύγεις τα προαναφερθέντα σκάνδαλα, τα οποία θα έβλαπταν σημαντικά τη δημόσια εικόνα σου. Από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ορθοδρόμηση της Αφροδίτης) η γοητεία σου χτυπάει «κόκκινο» και συνεχίζεις να δέχεσαι ερωτικές προτάσεις από άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος τα οποία κατέχουν θέσεις εξουσίας. Αυτές, όμως, οι προτάσεις μοιάζουν λιγότερο επικίνδυνες για το κοινωνικό και επαγγελματικό σου προφίλ, καθώς προέρχονται από άτομα τα οποία δεν είναι δεσμευμένα και θεωρητικά αποτελούν καλές περιπτώσεις για εσένα. 

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι τις 25/6, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, προσπαθείς συστηματικά να αντικρίσεις κατάματα την τωρινή σου πραγματικότητα, να αλλάξεις ορισμένες από τις απόψεις και τις αξίες σου και να επαναπροσδιορίσεις τη φιλοσοφία σου γύρω από τον έρωτα και τις συναισθηματικές σχέσεις. Με την ευθυδρόμηση της Αφροδίτης από τις 25 του μήνα κι ύστερα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ξένου ή κάποιου ατόμου που σχετίζεται με το εξωτερικό. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι και πάλι από καλλιεργημένους, πνευματώδεις και κουλτουριάρηδες τύπους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι τις 25/6 η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις εκ νέου τη σεξουαλική σου ζωή και σου δίνει τη δυνατότητα να διαπιστώσεις τελικά ότι οι σωματικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται όσο και όπως θα ήθελες. Με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης από τις 25 του μήνα και ύστερα τόσο οι σεξουαλικές σου επιθυμίες όσο και ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύονται στα ύψη. Σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις αξέχαστες συνευρέσεις και μάλιστα εντελώς απενοχοποιημένα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κι ενώ μέχρι τις 25 του μήνα (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης) αμφιβάλλεις για τον σύντροφό σου και αναρωτιέσαι κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή σου σχέση, από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται αισθητά. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, στην οποία κυριαρχούν η συντροφικότητα και ο σεβασμός στο έτερον ήμισυ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα (λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης) το ερωτικό κάλεσμα από τη μεριά ορισμένων συναδέλφων σου μπορεί να αγγίξει τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Από τις 25/6 κι ύστερα (χάρη στην ευθυδρόμηση της Αφροδίτης) οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου αυξάνονται κι άλλο. Ευτυχώς, όμως, αυτή τη φορά το απολαμβάνεις, καθώς οι τρόποι προσέγγισης που εφαρμόζουν οι θαυμαστές σου είναι διακριτικοί και εκλεπτυσμένοι. Επίσης, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας με επιτυχία ορισμένα πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τις 25/6 η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε βάζει σε μια κατάσταση εσωστρέφειας και μειωμένης αυτοεκτίμησης. Την ίδια στιγμή βρίσκεσαι σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού εννοιών όπως ο έρωτας και το φλερτ. Μάλιστα, προσπαθείς να αντικρίσεις κατάματα τον εσώτερο εαυτό σου και να αποφασίσεις τι είναι τελικά αυτό που σου δίνει χαρά. Ωστόσο, από τις 25 του μήνα κι ύστερα, χάρη στην ευθυδρόμηση της Αφροδίτης, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Έτσι, η διάθεσή σου γίνεται άκρως παιχνιδιάρικη, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου αυξάνονται και η ανάγκη σου για ρομάντζο και απόκτηση νέων ερωτικών εμπειριών έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. 

ΙΧΘΥΕΣ
Μέχρι τις 25 του μήνα, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αξιολόγησης του εσώτερου εαυτού σου και επαναπροσδιορισμού των βαθύτερων συναισθηματικών αναγκών σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιος πρώην σύντροφός σου. Από τις 25/6 κι ύστερα απολαμβάνεις ήρεμες και ευχάριστες στιγμές στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο διεκδικητικός και δυναμικός σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή και αποφασίζεις οριστικά κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να προβείς σε ένα συναισθηματικό πισωγύρισμα ή όχι. 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

Έλενα Θεοδώρου: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

H Έλενα Θεοδώρου πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και  ανυπομονεί γι' αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή.  H δημοσιογράφος του OMEGA με...

Διάσημη personal trainer αποκαλύπτει τι τρώει καθημερινά για να παραμένει σε φόρμα

Η Rachel Dillon αποκαλύπτει ποιο είναι το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της.  Αν έχεις πάρει την απόφαση να ξεκινήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά δεν ξέρεις...

6 λευκά πουκάμισα για να φορέσεις το Φθινόπωρο

Ας το παραδεχτούμε! Υπάρχουν αρκετά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας τα οποία είναι διαχρονικά και πάντα θα μας βγάλουν από τη δύσκολη...

Curly hair: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα ξεμπερδεύεις εύκολα

Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών μας είναι για τις περισσότερες από εμάς ένα δακρύβρεχτο κεφάλαιο τουλάχιστον της παιδικής μας ηλικίας. Πόσο μάλλον εάν έχεις σγουρά...

5 τροφές που θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς

Ο ύπνος είναι ένα θέμα που αφορά όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ένας άνθρωπος για να μπορεί να...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου

ΚριόςΣήμερα η ημέρα σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα θέλω σου, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να φανείς πιο ευέλικτος με τις εξελίξεις καθώς δεν...

LIKE NEWS

Το ραδιοφωνικό ραντεβού των SFERA, KISS, και ACTIVE που δεν περίμενε κανείς

Παρέλαση ραδιοφωνικών παραγωγών έγινε σήμερα στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο στούντιο του Active. Ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Active, Sfera...

Like.com.cy: Το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου!

THAT’S WHAT I LIKE! Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο μήνας Αύγουστος για το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου Like.com.cy αφού με περισσότερες από 2.441.000 προβολές...

Επιστρέφει η Καλομοίρα στην Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο;

«H Eurovision είναι κάτι που συζητάω αλλά μπορεί και να μην γίνει» Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για την εκπροσώπηση της Κύπρου...

Τάσος Θεοδώρου: «Χόρτασα» από… χαρακτηρισμούς στη ζωή μου

Ο Τάσος Θεοδώρου παίρνει θέση. ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ): ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ. Παρουσίαση στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο; Δεν θα πέσω στην... παγίδα σας! Η...

Έλενα Θεοδώρου: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

H Έλενα Θεοδώρου πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και  ανυπομονεί γι' αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή.  H δημοσιογράφος του OMEGA με...

Διάσημη personal trainer αποκαλύπτει τι τρώει καθημερινά για να παραμένει σε φόρμα

Η Rachel Dillon αποκαλύπτει ποιο είναι το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της.  Αν έχεις πάρει την απόφαση να ξεκινήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά δεν ξέρεις...

Έλεν ντε Τζένερις: Η συγνώμη στην πρεμιέρα της και οι δικαιολογίες

 Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις και η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα της. Η Έλεν ντε...

Οι Κύπριοι γύρισαν την πλάτη σε «Big Brother» και «Bachelor» – Στην πρώτη θέση το «The Voice»

Ποιες εκπομπές βλέπουμε στην πρώτη 25αδα της εβδομάδας που πέρασε; Η νέα τηλεοπτική σεζόν δεν πρόλαβε καλά καλά να...

GNTM: Η Κύπρια Βικτώρια – Στέλλα μένει εκτός σπιτιού

Το GNTM επέστρεψε και τη φετινή σεζόν είναι πιο ανανεωμένο από καθώς άλλη φορά, καθώς εκτός από κορίτσια θα δούμε και αγόρια.

Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: H φιλία τους περνάει κρίση και δεν λένε ούτε καλημέρα

Δεν μιλάνε οι δύο πρώην κολλητές και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.  Μπορεί Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου να πέρασαν μαζί ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ωστόσο...

«ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW»: Βackstage στιγμιότυπα από τις πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα!

To like.com.cy βρέθηκε στις πρόβες του μεγαλύτερου κωμικού show της κυπριακής τηλεόρασης.  Ανανεωμένο team, καινούργιες ενότητες, φρέσκα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις θα έχει φέτος το...

6 λευκά πουκάμισα για να φορέσεις το Φθινόπωρο

Ας το παραδεχτούμε! Υπάρχουν αρκετά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας τα οποία είναι διαχρονικά και πάντα θα μας βγάλουν από τη δύσκολη...

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

‘Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο νέο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Ο δημοφιλής Youtuber που...

Πως το «Bachelor» επιβεβαίωσε το ότι οι Έλληνες δεν το’ χουμε με το ριάλιτι

Δεν πρόλαβε να καθίσει η σκόνη από τον άκρατο μισογυνισμό του «Big Brother» κι έσκασε το «The Bachelor» που, να πούμε την αλήθεια, κάνει...

Curly hair: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα ξεμπερδεύεις εύκολα

Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών μας είναι για τις περισσότερες από εμάς ένα δακρύβρεχτο κεφάλαιο τουλάχιστον της παιδικής μας ηλικίας. Πόσο μάλλον εάν έχεις σγουρά...

5 τροφές που θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς

Ο ύπνος είναι ένα θέμα που αφορά όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ένας άνθρωπος για να μπορεί να...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου

ΚριόςΣήμερα η ημέρα σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα θέλω σου, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να φανείς πιο ευέλικτος με τις εξελίξεις καθώς δεν...

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Σκαλί

Ο τεράστιος Έλληνας καλλιτέχνης, επιστρέφει -έπειτα από δύο χρόνια- στη Λευκωσία σε ένα ακουστικό live γεμάτο με τραγούδια της ημέρας και της νύχτας, από...

Eye shadows: Σκιές σε υγρή μορφή για μοναδική λάμψη

Συγκαταλέγονται στα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ, με διάσημους makeup artists να δημιουργούν εξαιρετικά looks όταν τις χρησιμοποιούν τόσο για την πασαρέλα, όσο...

Dueto 2 με Παυλίδη και Σιώτα

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας με τίτλο «Dueto 2», ο Παύλος Παυλίδης και ο Φώτης Σιώτας κάνουν μία στάση στην Κύπρο για να...