ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο

Αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο

Ένας μήνας που είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε με κάθε λεπτομέρεια τα θέματα που λειτουργούν ως τροχοπέδη στις προσωπικές μας σχέσεις και να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τα στραβά του άλλου, αλλά και τα δικά μας! Σε μια σχέση δεν κάνει μόνο ο ένας τα λάθη και έχουμε μερίδιο και εμείς στην επιτυχία ή την αποτυχία Ας μην το ξεχάσουμε αυτό κατά την διάρκεια του μήνα, ο οποίος φέρνει έντονο και μοιραίο πάθος στις σχέσεις, το ερωτικό αλλά και το πνευματικό στοιχείο ζητάνε την ένωση σε κάθε επίπεδο και οι σχέσεις αυτή την περίοδο ή οι νέες γνωριμίες μπορούν να ακμάσουν, να προχωρήσουν και να μας προσφέρουν ικανοποίηση σε κάθε επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ 
Ήδη εδώ και κάποιο διάστημα η προσωπική σου ζωή σε απασχολεί, αλλά ίσως δεν έχεις δώσει τόση σημασία καθώς τα υπόλοιπα τρεξίματα της καθημερινότητας σε έχουν απασχολήσει και έχουν πάρει από την ενέργεια και τον χρόνο σου. Αυτό φυσικά δεν αλλάζει ούτε αυτόν τον μήνα καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και απαιτούν την παρουσία σου, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά αρχίζεις να ασχολείσαι πολύ πιο συγκεκριμένα και με το αισθηματικό σου κομμάτι, προσπαθώντας να επαναφέρεις την χαμένη φλόγα και να ανανεώσεις την σχέση που έχεις ή αν είσαι μόνος, να εστιάσεις σε ένα καινούργιο θήραμα που θα το κυνηγήσεις και εννοείται θα το πιάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα αισθηματικά σου μπορούν να ανανεωθούν και να κάνεις μια καινούργια αρχή αυτόν τον μήνα, αρκεί να λάβεις υπόψη κάθε παράμετρο που επηρεάζει την διάθεσή σου και την στάση σου προς αυτόν τον τομέα της ζωής σου και να αποφύγεις να επαναλάβεις λάθη που έχεις ήδη κάνει και ξέρεις ότι δεν σε βοηθούν να ζήσεις αυτό που επιθυμείς. Ο κυβερνήτης σου περνά κατά τα μέσα του μήνα απέναντί σου, τονίζοντας την σημασία μιας σχέσης και δίνει ευκαιρίες να κινηθείς και οι κινήσεις σου να έχουν αποτέλεσμα και να βρουν σύμφωνο και το ταίρι σου. Αρκεί λοιπόν να κινηθείς και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας έχει παιχνίδισμα ερωτικό, φλερτ και χαρά που προκύπτει από την διάδρασή σου τόσο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει όσο και με καινούργια πρόσωπα που γνωρίζεις αυτή την περίοδο και τα οποία σου εξάπτουν το ενδιαφέρον και θέλεις να τα γνωρίσεις καλύτερα, έστω σαν φίλους και χωρίς να τρέχει απαραίτητα κάτι ερωτικό. Οι συνθήκες σε φέρνουν πιο κοντά με το πρόσωπο της καρδιάς σου και η σχέση που έχεις αποκτά αυτόν τον μήνα μια πιο συγκεκριμένη καθημερινότητα, αλλά και περισσότερες υποχρεώσεις που προκύπτουν από την καθημερινότητα. Προσοχή προς τα τέλη του μήνα, καθώς η αρχή της αναδρομής του κυβερνήτη σου είναι και η αρχή μιας σειράς από αναστατώσεις και ανατροπές και στην αισθηματική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτόν τον μήνα γίνεσαι πιο κινητικός και πιο εκφραστικός σε σχέση με τις ιδέες σου, τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες, προφανώς γιατί έχεις κουραστεί να τις κρύβεις και να περιμένεις το άλλο πρόσωπο να τα καταλάβει όλα αυτά μέσα από τις δικές του μαντικές ικανότητες, με αποτέλεσμα η αισθηματική σου ζωή να γίνεται αυτή την περίοδο πιο βατή και πιο εύκολη και να έχεις αυτά που επιθυμείς και που σε ικανοποιούν από μια σχέση. Από τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και αυτό για σένα σημαίνει ότι το φλερτ και η χαρά του έρωτα τονίζεται αυτή την περίοδο και η λίμπιντό σου ανάβει και πάλι την φωτιά στο τζάκι, παρότι ακόμη είναι ουσιαστικά καλοκαίρι…

ΛΕΩΝ
Το παρελθόν μπορεί να μη σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά και αυτόν τον μήνα καλείσαι να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα και κατά πρόσωπο τις καταστάσεις και χωρίς υπεκφυγές να πάρεις αποφάσεις που προωθούν την ευτυχία σου και την άντληση χαράς από την προσωπική σου ζωή. Σαφώς και γίνεσαι πιο δραστήριος και διεκδικείς την ικανοποίηση και την άμεση υποταγή του άλλου στις επιθυμίες σου, πολύ περισσότερο αυτόν τον μήνα από ποτέ, αλλά στην πορεία του μήνα διαπιστώνεις ότι η απέναντι πλευρά πρέπει να είναι έτοιμη για να ζήσετε μαζί τον μεγαλειώδη έρωτα που έχεις κατά νου και να μην κάνει νερά ή να φέρνει αναβολές, γιατί πλέον έχεις κουραστεί από αυτά..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το θέμα των σχέσεων σε καίει και σε ενδιαφέρει πλέον ακόμη περισσότερο το να μπορέσεις να κατακτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και να έχεις αυτό που θες, έτσι όπως το θες! Αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό αυτόν τον μήνα πλήρως, αλλά σίγουρα γίνεσαι πολύ πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός σε σχέση με τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και αυτό σε φέρνει πολύ πιο κοντά στο ποθούμενο και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα οι βασικές φάσεις της Σελήνης αυτόν τον μήνα σε φέρνουν  πιο κοντά σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου και οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν αρκετά το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ
Οι μεγάλοι και σοβαροί Δίας και Κρόνος καιροφυλακτούν και κρατάνε τα σύνορα της δημιουργικότητάς σου και του ρομαντισμού σου εντός πλαισίου και αυτόν τον μήνα, πράγμα που δεν σε αφήνει να είσαι χαλαρός, να φλερτάρεις και να εκφράζεσαι αρμονικά με τα συναισθήματά σου όπως θα ήθελες, αλλά αυτόν τον μήνα θα καταφέρεις τουλάχιστον να φέρεις μια κάποια ισορροπία στην αισθηματική σου ζωή μέσα από αποφάσεις που θα πάρεις ή που θα παρθούν από το άλλο πρόσωπο και οι οποίες οδηγούν σε μια καλύτερη κατάσταση. Το σημαντικό αυτόν τον μήνα δεν είναι το ποιος, αλλά το  πώς! Δεν έχει νόημα να είσαι με αυτόν που θες, αλλά να μην περνάς καλά και αυτό είναι το στοίχημα του μήνα στην αισθηματική σου ζωή: να περάσεις καλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας έχει σίγουρα ενδιαφέρον και σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να κινηθούν τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και να αλλάξουν καταστάσεις που μέχρι τώρα μάλλον ήταν βαλτωμένες και δεν προχωρούσαν. Από τα μέσα του μήνα μάλιστα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, είναι σαφώς η περίοδος που ο μαγνητισμός και η έλξη που ασκείς στο περιβάλλον σου είναι στα ύψη και αυτό οπωσδήποτε επηρεάζει και την ερωτική σου ζωή, καθώς μετατρέπεσαι σε έναν μαγνήτη αισθησιασμού και γίνεσαι το αντικείμενο του πόθου πολλών. Προσοχή αν κρύβεις κάτι, γιατί αυτόν τον μήνα θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις και δεν θα μπορέσεις να θολώσεις τα νερά εύκολα…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα προβλήματα και οι δυσκολίες στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να είναι τέτοια που έχουν αρχίσει να κάνουν την καθημερινότητά σου δύσκολη και να δημιουργούνται εντάσεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, ενώ δεν θα έπρεπε. Από τα μέσα του μήνα αναλαμβάνεις μια πολύ πιο δυναμική και αποτελεσματική στάση στην προσωπική σου ζωή και το κλίμα αλλάζει, καθώς με τον σύντροφο φτάνεις σε ένα σημείο που μπορείτε πλέον να εκφραστείτε και οι δύο πιο αληθινά, ενώ αν είσαι μόνος, τότε παρουσιάζονται ευκαιρίες μέσα από γνωριμίες που δείχνουν από την αρχή ότι δεν θα σε κάνουν να χάσεις τον χρόνο σου. Ο μήνας φέρνει πάθος και διεγείρει την φαντασίωσή σου σε βαθμό που ικανοποιεί κάθε κρυφό σου πόθο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας φέρνει εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή και κάνει τα πράγματα να κινηθούν και εσένα να βγαίνεις από μια κατάσταση αναμονής και περισυλλογής. Είναι η περίοδος που μπορείς να λύσεις κάθε θέμα που σε προβληματίζει με τον σύντροφο και να ανανεώσετε την σχέση σας μέσα από την αναζωπύρωση της ερωτικής σας ζωής ή να ολοκληρώσεις έναν κύκλο μαζί του και να πάρεις την απόφαση ότι μάλλον η σχέση δεν πάει περισσότερο. Από τα μέσα του μήνα η δυνατότητα για μια νέα γνωριμία είναι υπαρκτή και είτε είσαι σε σχέση, είτε μόνος, σίγουρα είναι ένα στοιχείο που σε ανανεώνει και σου ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς όλα φαίνονται πως είναι δυνατά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι σημαντικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα έρχεται η στιγμή να προχωρήσει μια σχέση σε κάτι πιο ουσιαστικό και να εδραιωθούν συγκεκριμένα όρια. Αν βγαίνεις με κάποιον τότε τώρα έχει έρθει η ώρα να τον γνωρίσεις στους φίλους σου και στο περιβάλλον σου, αν είσαι σε σταθερή σχέση καιρό τώρα, έρχεται η ώρα που η σχέση χρειάζεται να κάνει το επόμενο σοβαρό βήμα, ενώ αν είσαι μόνος τότε τώρα είναι η στιγμή που θα γνωρίσεις κάποιον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου και θα σε απασχολήσει για ένα σημαντικό διάστημα στο μέλλον. Αυτόν τον μήνα γίνεται ένα καλό ξεκαθάρισμα σε καθετί που έχει να κάνει με την αισθηματική σου ζωή και τίποτα που δεν σε βοηθά να προχωρήσεις θετικά δεν θα παραμείνει, μετά τον μεγάλο εξαγνισμό που γίνεται τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Σημαντικός μήνας για την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων και τώρα καλείσαι να βάλεις σε τάξη καταστάσεις που σε ενοχλούν και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν την σχέση που έχεις ήδη. Είναι μια περίοδος που υπάρχουν νέα δεδομένα και θα χρειαστεί να μιλήσεις αφού πρώτα έχεις την συνολική εικόνα και όχι να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Αν είσαι μόνος, υπάρχουν ευκαιρίες να γνωρίσεις πρόσωπο που θα σου εξάψει την περιέργεια και θα σου φέρει νέα δεδομένα στην ζωή σου.

Ιούλιος Ανδρέου

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS