ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑισθηματικές προβλέψεις Ιανουαρίου

Αισθηματικές προβλέψεις Ιανουαρίου

Κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου, με εξαίρεση τις πρώτες επτά ημέρες, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα δώσει τον γενικό τόνο στην αισθηματική μας ζωή και στο πώς θα κινηθούν τα πράγματα με τις σχέσεις μας, το φλερτ και τις καινούργιες γνωριμίες. Όταν η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω η γενική τάση είναι να σοβαρεύουμε και να θέλουμε να ενισχύσουμε και να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας, κάτι συνήθως που υπό αυτήν την διέλευση είναι εύκολο και εφικτό. Η ικανότητα να δώσουμε συγκεκριμένη μορφή στις επιθυμίες μας τονίζεται και η δυνατότητα να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας, ειδικά με αυτούς που υποστηρίζουν τις επιθυμίες μας γίνεται πιο σαφής και ισχυρή. Αναγνωρίζουμε τις σχέσεις που έχουν περάσει το τεστ του χρόνου και έχουν αποδείξει την αξία τους, την πίστη τους και την αξιοπιστία τους Ο τρόπος που εκφράζουμε τα συναισθήματά μας είναι σοβαρός και μπορεί να θέλουμε τον χρόνο μας για να τα εκδηλώσουμε.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ευνοούνται γενικότερα οι κινήσεις και η δράση γύρω από αισθηματικά θέματα, είτε σε σχέση με μια καινούργια γνωριμία είτε σε σχέση με κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε για να αναζωπυρώσουμε το πάθος σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, με ιδιαίτερες ευκαιρίες κυρίως για τα γήινα ζώδια των πρώτων ημερών και δευτερευόντως για τους Σκορπιούς και Ιχθύς των πρώτων ημερών.

Γύρω στα μέσα του μήνα δίνονται ευκαιρίες να αλλάξουμε συνθήκες που δεν μας ικανοποιούν και να φέρουμε πιο εύκολα νέα δεδομένα στις σχέσεις μας. Η αγάπη ανανεώνεται λοιπόν μέσα από καινούργιες δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε μαζί με το ταίρι μας και αυξάνονται οι ευκαιρίες για τους ελεύθερους να γνωρίσουν κάποιον που θα τους ενθουσιάσει και θα τους εξάψει την φαντασία, ειδικότερα μάλιστα για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου και για Σκορπιούς και Ιχθύς των ίδιων ημερών.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αυξάνεται το πάθος και η ανάγκη μας να ζήσουμε έντονα και βαθιά μια σχέση τόσο πνευματικά όσο και σαρκικά και η φαντασία μας μπορεί να ξεπεράσει όρια που μέχρι τώρα δεν πιστεύαμε ότι υπήρχαν! Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί το πάθος μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη ζήλια και σε ακραίες καταστάσεις που δεν απέχουν πολύ από μια κανονική ψυχολογική παθολογία. Προσοχή ιδιαίτερα στο τελευταίο ο παρορμητικός σταυρός που έχει γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Από τον Ιούλιο Ανδρέου

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

ΚΡΙΟΣ
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το άγχος μπορεί να μην σε αφήσουν αυτόν τον μήνα να απολαύσεις τον χρόνο με το ταίρι σου έτσι όπως θα το ήθελες, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά θα μπορέσεις να βρεις τον χρόνο και να αναζωπυρώσεις το πάθος που σου έχει στερήσει η καθημερινότητα. Πρόσεξε αντιζήλους και τρίτα πρόσωπα προς τα τέλη του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣΑυτόν τον μήνα μπορείς να βιώσεις πολλές διαφορετικές πτυχές στον έρωτα και οι αισθηματικές σου σχέσεις να ανέβουν επίπεδο και κατηγορία. Αποκτάς μια νέα αντίληψη του συντρόφου και τον βλέπεις με άλλα μάτια, κάτι που σε κάνει και να τον εκτιμήσεις περισσότερο αλλά και να τον ποθήσεις πιο πολύ. Αν είσαι ελεύθερος, ο μήνας δίνει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση από σένα. Μην μένεις όμως στα γενικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτόν τον μήνα τα αισθηματικά σου θέματα σε οδηγούν σε βαθύτερες συνειδητοποιήσεις μέσω των οποίων μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου κρύβει ο σύντροφος. Είναι μια περίοδος που  μπορείς να βρεις καταφύγιο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αρκεί βέβαια να μην αφήσεις την ανάγκη σου για ελευθερία να μην γίνει ο κρυφός σου εχθρός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας θέλει να εστιάσεις στα αισθηματικά σου και να δεις τα πράγματα έτσι όπως όντως έχουν και όχι έτσι όπως φαντάζεσαι ή θα επιθυμούσες. Αυτό δεν είναι αρνητικό, αντιθέτως αυτόν τον μήνα θα μπορέσεις να εξυγιάνεις πολλά σημεία στην σχέση που έχεις και να βάλεις τα πράγματα σε μια καλύτερη τροχιά, ενώ αν είσαι μόνος, μπορείς αυτόν τον μήνα να ξεκινήσεις κάτι που θα έχει βάσεις για ένα σταθερό μέλλον, χωρίς παιχνίδια που καταστρέφουν την ψυχή και το μυαλό.

ΛΕΩΝ

Η φροντίδα που θα δώσεις και θα πάρεις από το ταίρι σου αυτόν τον μήνα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου και το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου σου προσφέρει την ικανοποίηση και την σταθερότητα που αναζητάς. Φρόντισε η καθημερινότητα και το εργασιακό σου άγχος να μην σε απομακρύνει από το παιχνίδι του έρωτα, ώστε να μην έχεις παράπονα και γκρίνιες από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια ευκαιρία υπάρχει για σένα στον εργασιακό σου χώρο και μια απλή συνεργασία μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι διαφορετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

O μήνας ευνοεί τα αισθηματικά σου και σου δίνει ευκαιρίες να αναζωπυρώσεις και πάλι την φλόγα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, εφόσον θεωρείς ότι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται ή και ακόμη να ανανεώσεις την σχέση σου μέσα από καινούργιες κοινές δραστηριότητες με το ταίρι σου. Στα μέσα του μήνα όμως πρόσεχε ανατροπές και επιρροές από τρίτα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα περάσεις ευχάριστες στιγμές στο σπίτι απολαμβάνοντας τον χρόνο με την σχέση σου και θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια θεματάκια που υπάρχουν καιρό τώρα και τα οποία στερούν από την ευτυχία σου και μειώνουν την δύναμη της αγάπης σου. Φρόντισε να μην ξαναγυρίσεις στο παρελθόν, εφόσον αυτό είναι κάτι που έχεις ήδη απορρίψει, παρά το γεγονός ότι η περίοδος φέρνει γεγονότα που σχετίζονται με αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτόν τον μήνα τα αισθηματικά σου κινούνται περισσότερο και εσύ είσαι περισσότερο επικοινωνιακός και εκφραστικός από ό,τι συνήθως με αποτέλεσμα να μπορέσεις να έχεις πιο εύκολα αυτό που επιθυμείς γενικότερα από την αισθηματική σου ζωή και ειδικότερα από τον σύντροφό σου, ο οποίος αυτή την περίοδο δεν θα σου χαλάσει χατίρι. Αν είσαι μόνος, η περίοδος ευνοεί καινούργιες γνωριμίες που μπορεί όμως να μην κρατήσουν απαραίτητα πολύ, αλλά σίγουρα θα σε βάλουν και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα και θα σε ανεβάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις δώσει τα πάντα στο ταίρι σου και αυτόν τον μήνα ήρθε ή ώρα να εξαργυρώσεις την αγάπη, το ενδιαφέρον, την βοήθεια και την υποστήριξη που έχεις προσφέρει απλόχερα. Είναι μια περίοδος που θα αισθανθείς επιβεβαίωση μέσα από την αξία της συντροφικότητας και θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος από τις υποχωρήσεις που έχεις ήδη κάνει. Πρόσεξε όμως γιατί ο σύντροφος μπορεί ακόμη να σου κρύβει κάποια πράγματα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα σε κάνει ακαταμάχητο και ο μαγνητισμός σου ανεβαίνει στα ύψη με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να σου αντισταθεί! Χρησιμοποίησε την ενέργεια σοφά και δώσε έμφαση εκεί που ξέρεις ότι αξίζει. Επίσης φρόντισε να μην αφήσεις το πάθος σου να σε παρασύρει, ειδικότερα αν διατηρείς μια σχέση που για κάποιον λόγο δεν πρέπει να είναι φανερή..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι για την αισθηματική σου ζωή ονειρικός και θα σου δώσει την ευκαιρία να καταλάβεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από τον σύντροφο και την επαφή σου μαζί του. Η περίοδος όμως κρύβει κινδύνους και παγίδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που διατηρείς μια σχέση που για κάποιο λόγο είναι κρυφή ή μη αποδεκτή από την κοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας θετικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή, μπορείς τώρα να δεις να υλοποιούνται κοινά σχέδια και στόχοι που έχεις θέσει μαζί με τον σύντροφο και αυτό να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την σχέση σας. Η φλόγα του πάθους ανάβει και πάλι αυτόν τον μήνα, αν η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σε είχαν βγάλει λίγο από την διάθεση και αν είσαι μόνος, εμφανίζονται ευκαιρίες για γνωριμίες που μπορεί να σε ανεβάσουν πολύ.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS