ΖΩΔΙΑ Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020

Από τον Ιούλιο Ανδρέου

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει ευθύδρομη πια από το ζώδιο των Διδύμων και, ως εκ τούτου, επιθυμούμε διακαώς να…φλερτάρουμε, να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ταξιδέψουμε, να κάνουμε βόλτες, να ζήσουμε νέες εμπειρίες και να εμπλακούμε σε λεκτικά παιχνίδια και συζητήσεις που περιλαμβάνουν πονηρά υπονοούμενα και έξυπνες ατάκες. Τα άτομα που διαθέτουν ευφυΐα μοιάζουν να μας ελκύουν ιδιαίτερα ενώ οι ίδιοι είμαστε πιο εγκεφαλικοί από ποτέ στον έρωτα! Την ίδια στιγμή, όμως, μπορεί να έχουμε και μια ροπή στις επιπολαιότητες, στην πολυγαμία και στην απιστία…περισσότερο από περιέργεια θα έλεγα…μια περιέργεια που θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια! Δεν αποκλείονται διπλές και τριπλές ερωτικές καταστάσεις καθώς και μια διάθεση για σεξουαλικό πειραματισμό. Οι βιντεοκλήσεις, τα ηχητικά μηνύματα, οι ερωτικής φύσεως διάλογοι στο μέσεντζερ και στο βάιμπερ κυριολεκτικά μοιάζουν να κατακλύζουν τους πάντες!

Ειδικότερα, γύρω στις 27 του μήνα ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης και της μυθοποίησης. Πιο συγκεκριμένα, ενώ κυριαρχούν το ρομαντικό στοιχείο και η ανάγκη μας να βρούμε την αδελφή ψυχή μας, το άλλο μας μισό, εν τούτοις η φαντασία μας φαίνεται να καλπάζει! Ως εκ τούτου, πλάθουμε στο μυαλό μας κατά τρόπο ιδεαλιστικό τον σύντροφό μας ή τον υποψήφιο παρτενέρ μας και αδυνατούμε να τον δούμε στις αληθινές του διατάσεις! Όλη αυτή η διαδικασία, όμως, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς όταν μετέπειτα επέλθει η απομυθοποίηση, θα προσγειωθούμε απότομα και πιθανώς θα πληγωθούμε ανεπανόρθωτα. Συν τοις άλλοις, η κορύφωση του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/7 μπορεί να φέρει συναισθηματικές εξαπατήσεις και προδοσίες, οι οποίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά επώδυνες. Γι’ αυτό, λοιπόν, ας πατάμε όσο μπορούμε περισσότερο στη γη…

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου γεννιέται η επιθυμία να φλερτάρεις ή να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου (σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος). Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να απολαύσεις ευχάριστα κοντινά ταξίδια μαζί με το ταίρι σου, ενώ επίσης είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία όμορφων συζητήσεων με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, τις οποίες θα απολαύσεις ιδιαίτερα. Στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για ερωτικές περιπέτειες και ρομάντζα τα οποία θα χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό και θα θυμίζουν τα εφηβικά σου χρόνια. Τέλος, γύρω στις 27/7 μπορεί να εμπλακείς σε ένα κρυφό, ενδεχομένως παράνομο «εγκεφαλικό ερωτικό παιχνίδι», το οποίο αρχικά θα σε ενθουσιάσει αλλά πολύ γρήγορα θα σε ξενερώσει.


ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρεί στο προσκήνιο τη ζήλεια και την έμφυτη κτητικότητά σου. Καλείσαι, λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις με το ταίρι σου, το οποίο μπορεί να αισθανθεί πιεσμένο από τη συμπεριφορά σου. Άλλωστε, με τον Ουρανό να διελαύνει σταθερά από το ζώδιό σου ο ίδιος επιθυμείς διακαώς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Είναι δίκαιο, λοιπόν, να καταπιέζεις τον σύντροφό σου και να μη σέβεσαι το δικό του δικαίωμα στην ελευθερία; Πάντως, γύρω στις 27/7 μπορεί περιέργως να επιβεβαιωθούν οι φόβοι σου, καθώς κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα αρχίσει να γλυκοκοιτάζει το ταίρι σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, ο προσωπικός μαγνητισμός σου παραμένει εκτοξευμένος στα ύψη και οι κατακτήσεις σου είναι πιο πολλές από ποτέ. Ταυτόχρονα, συνεχίζει να είναι έντονη η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Ωστόσο, δεδομένου του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στον 1ο ηλιακό σου οίκο και, αντίστοιχα, του Νότιου Δεσμού στον 7ο ηλιακό σου οίκο, για να αισθανθείς πλήρης κι ευτυχισμένος θα πρέπει να βρεις τη «χρυσή τομή» μεταξύ προσωπικής ανεξαρτησίας και συντροφικότητας. Συν τοις άλλοις, γύρω στις 5/7 μπορεί στιγμιαία να απογοητευτείς, καθώς θα συνειδητοποιήσεις ότι οι σεξουαλικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται όσο και όπως θα ήθελες. Ευτυχώς, χάρη στην ανάδρομη κίνηση του «μεγάλου ευεργέτη» (Δία) στον 8ο ηλιακό σου οίκο, κατορθώνεις να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου και να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Τέλος, γύρω στις 27 καλείσαι να «τιθασεύσεις» τη διάθεσή σου για έρωτες και φλερτ, προκειμένου να μην εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο»!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καχυποψία σου απέναντι στο ταίρι σου συνεχίζεται με τον Πλούτωνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Εναλλακτικά, δεν αποκλείονται η ζήλεια και οι εμμονές του συντρόφου σου προς το άτομό σου. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις ψυχραιμία, υπομονή και αυτοκυριαρχία. Την ίδια στιγμή η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 2/7 εντείνει την επιφυλακτικότητά σου. Ευτυχώς, ο «μεγάλος ευεργέτης» στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη (αν και ανάδρομος) σε προστατεύει από τα χειρότερα.  Η Αφροδίτη στους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρεί τη ρομαντική σου διάθεση σε υψηλά επίπεδα αλλά σου δημιουργεί ένα αίσθημα σύγχυσης ή/και μοναξιάς. Καλείσαι να «δαμάσεις» τη ροπή σου σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές σχέσεις. Γύρω στις 27 μπορεί να εξιδανικεύσεις έναν υποψήφιο παρτενέρ ο οποίος πιθανώς θα προέρχεται από το εξωτερικό ή θα είναι πολύ φιλοσοφημένος και μορφωμένος.


ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 2/7, με τον Κρόνο να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 7ο ηλιακό σου οίκο, είσαι επιφυλακτικός προς το ταίρι σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και, ως εκ τούτου, βλέπεις για κάποιο λόγο το σύντροφό σου και ως φίλο. Μάλιστα, επιλέγεις να μοιράζεσαι μαζί του τους περισσότερους από τους προβληματισμούς σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να συνάψεις ερωτική ή ακόμη και αμιγώς σεξουαλική σχέση μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, γύρω στις 27 του μήνα μπορεί να βιώσεις κάποια δοκιμασία στον τομέα του σεξ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιο των Διδύμων και το ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, υπάρχει πιθανότητα να συνάψεις ερωτική σχέση με κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο (αν δεν έχεις ήδη σχέση). Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεχτείς ασφυκτική σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη σου. Το διάστημα 2-5/7 είναι δύσκολο για τα ερωτικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να βιώσεις μια απόρριψη ή μια ερωτική απογοήτευση, την οποία ευτυχώς ξεπερνάς γρήγορα χάρη στη διέλευση του «μεγάλου ευεργέτη» Δία από τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Άλλωστε, ο Δίας -αν και ανάδρομος- συνεχίζει να σε προστατεύει. Επίσης, ο διελαύνων Πλούτωνας (ο οποίος κινείται σε ανάδρομη τροχιά) στον Αιγόκερω σου δημιουργεί μια ασυνείδητη επιθυμία για…μοιραία πάθη (παρόλο που κατά βάθος φοβάσαι κιόλας μήπως πληγωθείς), ενώ ο Άρης στον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα εκτοξεύει την σεξουαλική σου όρεξη στα ύψη! Τέλος, γύρω στις 27/7 μπορεί να εμπλακείς σε κάποιο ερωτικό σκάνδαλο, το οποίο πιθανώς θα βλάψει τη δημόσια εικόνα σου αλλά και τη σχέση σου με το ταίρι σου! Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι εγκρατής, συνετός και προσεκτικός.


ΖΥΓΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη διελαύνει από τους Διδύμους, που είναι ζώδιο φιλικό προς το δικό σου, και τον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Η συγκεκριμένη θέση δείχνει ότι άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης μπορεί να φαντάζουν θελκτικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στα μάτια σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να συνδεθείς ερωτικά με κάποιο άτομο που κατάγεται από ξένη χώρα ή σχετίζεται (με κάποιο τρόπο) με το εξωτερικό. Επιπλέον, αυξάνεται ο προσωπικός μαγνητισμός που εκπέμπεις. Ωστόσο, ο Άρης στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα κάνει το ταίρι σου ή τον υποψήφιο παρτενέρ σου να σε βλέπει ανταγωνιστικά και κατά διαστήματα να σε κοντράρει ή να σου επιτίθεται λεκτικά. Γύρω στις 27 μπορεί το ερωτικό ενδιαφέρον που θα εισπράξεις από κάποιον διανοούμενο (ο οποίος πιθανώς θα είναι συνάδελφος, πελάτης ή συνεργάτης σου) να εγείρει σούσουρα και παρασκήνιο εντός του εργασιακού σου χώρου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιο των Διδύμων και τον 8ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, παραμένουν αυξημένες η σεξουαλική σου διάθεση καθώς και η ανάγκη σου για μια εις βάθος σύνδεση με το ταίρι σου, η οποία θα πρέπει να είναι τόσο σωματική όσο και ψυχική. Ο Ουρανός στον 7ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη έναν μήνα μπορεί να φέρει αναπάντεχους κεραυνοβόλους έρωτες ή -σε ακραία περίπτωση- και έναν ξαφνικό χωρισμό. Γύρω στις 27 του μήνα είναι πιθανό να βιώσεις μια σεξουαλική συνεύρεση, την οποία ονειρευόσουν καιρό αλλά αποδείχθηκε τελικά πολύ κατώτερη των προσδοκιών σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Διδύμους και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αυξάνει τη συντροφική σου διάθεση. Ταυτόχρονα, φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να συμπορευτείς με το ταίρι σου και να μοιραστείς μαζί του τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις επιθυμίες σου. Την ίδια στιγμή, με τον Άρη στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σου δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις το πάθος σε αυτήν (αν είσαι δεσμευμένος), ενώ αν είσαι ελεύθερος σου παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζα και ερωτικές περιπέτειες. Γύρω στις 20/7 σε προσμένει μια ανανεωτική, άκρως ενδιαφέρουσα και συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Τέλος, γύρω στις 27 μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειάς σου να έρθει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Αν δεν φταίει κάποιος ξεκάθαρα, φέρσου διπλωματικά και απόφυγε να πάρεις θέση και να τοποθετηθείς υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ερωτική και ενδιαφέρουσα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις με κάποιον συνάδελφο, προκειμένου να ικανοποιήσεις τη φιλαρέσκειά σου. Ωστόσο, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να μην εμπλακεί το όνομά σου σε κάποιο σκάνδαλο το οποίο θα σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, θα επηρεάσει τη φήμη σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και θα σου προκαλέσει εσωτερική ένταση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βοηθάει ώστε να διευθετήσεις κάποια διαδικαστικά ή πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερος, γύρω στις 20/7 μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή, συνάπτοντας μία πολλά υποσχόμενη σχέση, ενώ στις 22/7, με το πέρασμα του Ηλίου στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη (και τη σταθερή διέλευση του Ουρανού από τον 5ο ηλιακό σου οίκο), υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βιώσεις  μια καυτή ερωτική συνεύρεση, η οποία θα αφυπνίσει την σεξουαλικότητά σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η ρομαντική σου διάθεση, ο ενθουσιασμός σου αλλά και η σεξουαλική σου όρεξη έρχονται στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα, σου δημιουργείται η ανάγκη να διασκεδάσεις και να ζήσεις έναν έρωτα που θα θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια. Στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου «ξυπνά» την επιθυμία για συντροφικότητα. Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς μια σταθερή σχέση, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με το ταίρι σου. Γύρω στις 27 του μήνα προσπάθησε να είσαι γειωμένος και ρεαλιστής, γιατί αν αφεθείς στην εξιδανίκευση και στην ονειροπόληση, μια ατυχής ερωτική εμπειρία πιθανώς θα «γκρεμοτσακίσει» την αυτοεκτίμησή σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, επικεντρώνεσαι στις βαθύτερες επιθυμίες σου σε σχέση με την ερωτική σου ζωή. Επιπλέον, μοιάζεις πιο σπιτόγατος από ποτέ και απολαμβάνεις τις στιγμές που περνάς στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Σε αυτό συμβάλλει και η θέση του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης, ο οποίος επίσης διελαύνει από τους Διδύμους και το Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, κατά διαστήματα να νοσταλγείς το ερωτικό σου παρελθόν και να ονειροπολείς σκεπτόμενος εικόνες και καταστάσεις που έζησες με παλαιότερες σχέσεις σου. Έτσι, μέχρι τις 12/7, που ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να επικοινωνήσεις στιγμιαία με κάποια παλιά σου αγάπη. Όμως, δε φαίνεται να υπάρχει κάποια προοπτική επανασύνδεσης. Αν είσαι ελεύθερος, γύρω στις 20/7 υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ερωτευτείς. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις τη φλόγα σε αυτήν.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το μεγαλύτερο trend στα νύχια του φθινοπώρου θα σε ενθουσιάσει

Το cowhide nails είναι η τάση που θα μας ξετρελάνει.  Το cow print θα το δούμε πολύ φέτος και θα το αγαπήσουμε, αφού σύμφωνα με...

Μαρία Κορτζιά: Η συγκινητική κίνηση του Πιέρου στο γήπεδο για το παιδάκι τους

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Κορτζιά στο Instagram. Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να βρίσκεται χωριστά αυτές τις μέρες...

Tips και ιδέες για ένα πανέμορφο βρεφικό δωμάτιο

Μόλις έμαθες ότι περιμένεις τον πελαργό και η χαρά μαζί με το άγχος πάνε σχεδόν πάντα μαζί, γι' αυτό  εμείς θα σου προτείνουμε να...

Jennifer Aniston: Το μαύρο φόρεμα του οίκου Dior που επέλεξε για τα Emmys 2020

Έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. Χθες, Κυριακή (20/9), πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Emmy 2020 σε μια εκδήλωση πολύ...

Βραβεία Emmys 2020: Oι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή (20/9), με τεράστια επιτυχία και προσαρμοσμένη πάντα στα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία, η 72η τελετή βραβείων Emmy.

Trends φθινοπώρου: Αυτές είναι οι τάσεις που θα βλέπεις παντού

Ποιες είναι οι top τάσεις της μόδας αυτή την σεζόν; Η Taylor Hage είναι ένα κορίτσι που ξεχωρίζει με τα βιντεάκια της στο Tik Tok...

LIKE NEWS

Eye shadows: Σκιές σε υγρή μορφή για μοναδική λάμψη

Συγκαταλέγονται στα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ, με διάσημους makeup artists να δημιουργούν εξαιρετικά looks όταν τις χρησιμοποιούν τόσο για την πασαρέλα, όσο...

Dueto 2 με Παυλίδη και Σιώτα

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας με τίτλο «Dueto 2», ο Παύλος Παυλίδης και ο Φώτης Σιώτας κάνουν μία στάση στην Κύπρο για να...

Για την Bίβιαν Κανάρη είναι ακόμη καλοκαίρι: Ποζάρει στην παραλία με το σκυλάκι της

Τι κι αν έχουμε φθινόπωρο, οι θερμοκρασίες ακόμη μας θυμίζουν καλοκαίρι με πολλούς να επιλέγουν να κάνουν ακόμη βουτιές στη θάλασσα. Μία από αυτούς...

Η Αφροδίτη Γεωργίου αναρρώνει, ποζάρει με την πατερίτσα και είναι μια κούκλα

H φωτογραφία που ανέβασε στο instagram και τα όσα δήλωσε στο like.com.cy. H Aφροδίτη Γεωργίου πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της, όταν λίγο καιρό...

Το μεγαλύτερο trend στα νύχια του φθινοπώρου θα σε ενθουσιάσει

Το cowhide nails είναι η τάση που θα μας ξετρελάνει.  Το cow print θα το δούμε πολύ φέτος και θα το αγαπήσουμε, αφού σύμφωνα με...

Μαρία Κορτζιά: Η συγκινητική κίνηση του Πιέρου στο γήπεδο για το παιδάκι τους

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Κορτζιά στο Instagram. Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να βρίσκεται χωριστά αυτές τις μέρες...

Tips και ιδέες για ένα πανέμορφο βρεφικό δωμάτιο

Μόλις έμαθες ότι περιμένεις τον πελαργό και η χαρά μαζί με το άγχος πάνε σχεδόν πάντα μαζί, γι' αυτό  εμείς θα σου προτείνουμε να...

Πήγαμε στη συναυλία «100 χρόνια Μελίνα Μερκούρη» με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμήνευσε τα  λατρεμένα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη σε τρείς συναυλίες στη Λευκωσία, Λεμεσό και  Λάρνακα.  Με αφορμή το Έτος Μελίνας Μερκούρη...

«Καθάρισε σε Βάθος»

To νέο περιβαλλοντικό πρόγραμμα του DIXAN καθαρίζει το βυθό των θαλασσών της Κύπρου! Μια διαφορετική περιβαλλοντική δράση εγκαινιάζει η...

Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου 17 χρόνια μαζί: Οι τρυφερές ευχές και οι φωτογραφίες από τον γάμο τους

Oι αδημοσίευτες φωτογραφίες που είδαμε από τον γάμο τους. Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι, είναι ο Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου και χθες Κυριακή (20/9)...

Άντρη Καραντώνη: Η διατροφική συνήθεια που απέκτησε στην εγκυμοσύνη

Το ρόφημα που δεν έπινε και τώρα το ζητά καθημερινά. Η Άντρη Καραντώνη διανύει μια από τις πιο όμορφες...

O Active 107,4 υποδέχεται τον Γιάννη Πλούταρχο στην Κύπρο

Ο καλλιτέχνης της αγάπης, των συναισθημάτων και των αναμνήσεων, ο Γιάννης Πλούταρχος, έρχεται στη Κύπρο για δύο μοναδικές εμφανίσεις την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό...

The Voice: Τραγούδησε Αντώνη Ρέμο και σόκαρε τους κριτές

Ο Νίκος τραγούδησε Ρέμο και οι φωνές τους μοιάζουν καταπληκτικά.  Xθες Κυριακή παρακολουθήσαμε ακόμη ένα επεισόδιο από τα Blind Audition του The Voice και σε...

O Σταμάτης Γονίδης θα γίνει ξανά πατέρας στα 63 του

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει ήδη αποκτήσει ένα εγγονάκι.  Χαρμόσυνα νέα για τον Σταμάτη Γονίδη και την σύζυγό του Κατερίνα αφού το ζευγάρι περιμένει...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είπε σήμερα την πρώτη καλημέρα στους ακροατές του Active 107,4!

Tην πρώτη της καλημέρα στους ακροατές του Active 107,4 είπε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου! Η νέα ραδιοφωνική παραγωγός του Active καλημέρισε τους...

Jennifer Aniston: Το μαύρο φόρεμα του οίκου Dior που επέλεξε για τα Emmys 2020

Έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. Χθες, Κυριακή (20/9), πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Emmy 2020 σε μια εκδήλωση πολύ...

Βραβεία Emmys 2020: Oι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή (20/9), με τεράστια επιτυχία και προσαρμοσμένη πάντα στα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία, η 72η τελετή βραβείων Emmy.

Trends φθινοπώρου: Αυτές είναι οι τάσεις που θα βλέπεις παντού

Ποιες είναι οι top τάσεις της μόδας αυτή την σεζόν; Η Taylor Hage είναι ένα κορίτσι που ξεχωρίζει με τα βιντεάκια της στο Tik Tok...

Emmys 2020: Το mini reunion από τα «Φιλαράκια» που δεν περιμέναμε

Χθες, Κυριακή (20/9), πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Emmy 2020 σε μια εκδήλωση πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Η φετινή...

Αυτό το ρόφημα θα σου δώσει το απόλυτο detox morning routine

6 υλικά που θα σε αναζωογονήσουν Όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις μια διατροφή και να πηγαίνεις και γυμναστήριο, η...