Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη σε ρομαντικά τετ-α-τετ (εικόνες)

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη σε ρομαντικά τετ-α-τετ (εικόνες)

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη σε ρομαντικά τετ-α-τετ (εικόνες)
Φωτογραφία: Περιοδικό Hello!, τ. 159

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Άλλο ένα ρομαντικό τετ-α-τετ για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη «κλίκαρε» ο φωτογραφικός φακός.

Το ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές το τελευταίο διάστημα, καθώς η ηθοποιός και ο ποινικολόγος έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη «χημεία». Οι δυο τους κάνουν εξόδους σε καθημερινή βάση, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, απ’ όπου και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι πολύ τρυφερός με την ηθοποιό, η οποία απολαμβάνει τις ώρες που βρίσκεται μαζί του.

Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να ταξιδέψουν σ’ έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς, στη Βενετία.

Σχετικά με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση τους, η κόρη του ποινικολόγου, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, πήρε θέση ανοιχτά, δηλώνοντας από τηλεοπτικής οθόνης: «Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου. Ήταν χάλια όλο αυτό το διάστημα. Για κάποιο λόγο ήρθε στη ζωή του η Νατάσα. Δεν έχει να δώσει λόγο για την προσωπική του ζωή. Αν η Νατάσα μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα, καλά κάνει και είναι μαζί του. Θα είμαι μαζί με τον πατέρα μου ό,τι κι αν κάνει», είπε στη Φαίη Σκορδά, στο «Πρω1νό».

 

Πηγή : Papadakis Press - Δημήτρης Πελέκυς

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *