Αλέξανδρος Νατσάκος-Παντελίτσα Παντελή: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Αλέξανδρος Νατσάκος-Παντελίτσα Παντελή: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Αλέξανδρος Νατσάκος-Παντελίτσα Παντελή: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Τον Αλέξανδρο Νατσάκο τον γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του reality αγάπης, Power of Love και από τότε θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς παίχτες του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο ίδιος βρήκε την αγάπη στα μάτια της Κύπριας Influencer ,Παντελίτσας Παντελή, και εδώ και επτά μήνες ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν.

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος, μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, αποκάλυψε πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, που δεν είναι άλλο από την συγκατοίκηση.

 Διαβάστε όλα όσα είπε: 

Πόσο καιρό έχεις σχέση;
Με την Παντελίτσα είμαστε μαζί επτά μήνες. Όλοι το ξέρουν πια ότι είμαστε μαζί. Τη σχέση μου τη δείχνω παντού – και στο Instagram. Κι ευτυχώς, αυτό κόβει τη φόρα σε όσες θέλουν κάτι άλλο από μένα και δεν είναι fans μου.

Μένετε μαζί;
Όχι, όχι. Αυτή είναι στην Κύπρο κι εγώ είμαι στο Ηράκλειο. Βέβαια, θα έρθει μόνιμα πια τον άλλο μήνα στο Ηράκλειο και θα μένουμε μαζί. Ξέρεις, οι ισορροπίες αλλάζουν, φίλε, με τη συγκατοίκηση. Πολλά ζευγάρια που είναι μαζί, ακόμη και χρόνια, όταν συγκατοικήσουν χωρίζουν.

Έχεις αυτόν τον φόβο;
Όχι, δεν πρόκειται να χωρίσω με την Παντελίτσα! Όταν πάω στην Κύπρο, αλλά κι όταν έρχεται αυτή εδώ στην Κρήτη, μένουμε μαζί και ταιριάζουμε σε όλα. Είναι δύσκολη η σχέση με απόσταση, αλλά είπαμε να το τολμήσουμε και να μείνουμε μαζί. Τώρα για γάμους και παιδιά, μη με ρωτήσεις, είναι νωρίς ακόμα! (γελάει).

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *