Αλεξία Αναστασίου: Απαντάει στις φήμες που θέλουν το «Πάρτι στο χωριό» να κόβεται

Αλεξία Αναστασίου: Απαντάει στις φήμες που θέλουν το «Πάρτι στο χωριό» να κόβεται

Αλεξία Αναστασίου: Απαντάει στις φήμες που θέλουν το «Πάρτι στο χωριό» να κόβεται

Απαντάει στις φήμες για το αν κόβεται ή όχι το «Πάρτι στο χωριό» όπως, επίσης, για το καινούριο project που συζητά με το κανάλι. Η Αλεξία Αναστασίου δίνει τη δική της εκδοχή για την απόφαση του TVONE να μεταφέρει το «Πάρτι στο χωριό» από την Κυριακή στο Σάββατο.

Κόβεται το «Πάρτι στο χωριό». Ισχύει;

Ναι; Πρώτη φορά το ακούω.

Ούτε σαν φήμη, δηλαδή, δεν το έχεις ακούσει;

Ούτε καν. Με πιάνεις εξ’ απροόπτου.

Είσαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα;

Πρόκειται για ένα καινούριο project που θέλει τον χρόνο του. Όπως κι εγώ θέλω τον δικό μου για να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Ήδη, ξεκινήσαμε να βάζουμε μπρος τις μηχανές προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα το δείτε.

Τι διαφορετικό έχει να προσφέρει το «Πάρτι στο χωριό» από το «Σαν την Κύπρο»;

Εμένα, πάνω κάτω, τα ίδια μου φαίνονται. Μιλάμε για δύο ξεχωριστά projects. Το σκεπτικό ήταν να γίνει μια μουσική εκπομπή και να μεταφέρουμε τη γιορτινή διάθεση που υπάρχει σε κάθε χωριό που επισκεπτόμαστε. Δεν έχει καμία σχέση με το «Σαν την Κύπρο». Το μπέρδεμα ίσως να γίνεται γιατί φιλοξενούμε ανθρώπους που ασχολούνται με παραδοσιακά επαγγέλματα. Από κει και πέρα πρόκειται για ένα μουσικό πάρτι.

Κάτι «Σαν την Κύπρο», δηλαδή, με πινελιές «Παραδοσιακής βραδιάς»…

Κρατάμε το παραδοσιακό στοιχείο. Μουσικά, όμως, ξεφεύγουμε από την παραδοσιακή μουσική. Τώρα, αν κάποιος καλεσμένος μας θέλει να τσιαττίσει, δεν θα του κλείσουμε και το μικρόφωνο.

Θεωρείς ότι ήταν το σωστό timing να βγει η εκπομπή στον αέρα;

Προσωπικά, είτε η εκπομπή έβγαινε τώρα είτε τον Σεπτέμβρη πάλι θα είχα να αντιμετωπίσω αυτό το κάτι καινούριο και διαφορετικό. Ό,τι αφορά την τηλεόραση πάντα είναι το σωστό timing. Και ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο.

Δεν πιστεύεις ότι μπορεί να καείς από την υπερπροβολή;

Μόνο καλό μπορεί να μου κάνει και όχι κακό. Και φάνηκε το πόσο με βοήθησε επαγγελματικά κι όχι το τι μου ταιριάζει ή όχι. Το πέρασμά μου από την απογευματινή στην πρωινή ζώνη με βοήθησε να εξελιχθώ ώστε να γίνω καλύτερη. Γιατί, να καώ;

Ήταν ορθή, τελικά, η απόφασή του TVONE να σου αναθέσει την εκπομπή «Σαν την Κύπρο»; Προσωπικά, θεωρώ ότι βρίσκεσαι στο στοιχείο σου.

Το κανάλι κατάλαβε ότι μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα σε κόσμο και όχι κλεισμένη σ’ ένα στούντιο. Και η εκπομπή «Σαν την Κύπρο» όπως, επίσης, το «Πάρτι στο χωριό» έχουν να κάνουν με κόσμο. Θέλω να μιλάω όπως μιλώ με τους φίλους και την οικογένεια μου, με σένα… Δεν μου αρέσουν τα τυπικά. Δεν μπορώ να είμαι κλεισμένη σ’ ένα κουτάκι.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Σταύρο Κωνσταντίνου;

Άψογη. Εν καλό μωρό. (γέλια) Ο Σταύρος, ως επί το πλείστον, βρίσκεται στο μουσικό κομμάτι της εκπομπής, που σημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο έχουμε διαχωρίσει τους ρόλους μας.

Είσαι ικανοποιημένη από την τηλεθέαση;

Όχι, βέβαια. Η Αλεξία, δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένη από τον εαυτό της. Θέλω πάντα περισσότερα. Δεν επαναπαύομαι. Κι αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τα νούμερα. Και 20% να γράψει η εκπομπή και 25%, πάλι θα βρω ένα λάθος που έκανε η Αλεξία. Μπορούμε, πάντα να γινόμαστε καλύτεροι.

Στη γλώσσα των ψυχολόγων αυτό μεταφράζεται ως ανασφάλεια. Είσαι ανασφαλής;

Είμαι τελειομανής ό,τι κι αν αυτό σημαίνει ή μεταφράζεται στον καθένα μας.

Τι σε κουράζει περισσότερο από τη διαδικασία των γυρισμάτων των δύο εκπομπών;

Για το «Σαν την Κύπρο» το γεγονός ότι ξυπνάω στις 4 τα ξημερώματα. Για το «Πάρτι στο χωριό», τα τακούνια (γελάει). Η μία Αλεξία, κατά κάποιο τρόπο, συγκρούεται με την άλλη Αλεξία.

Μαθαίνω ότι το «Σαν την Κύπρο» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ισχύει;

Το κανάλι, θεωρεί δεδομένη τη συνέχιση της εκπομπής. Κρατάμε, όμως, μικρό καλάθι γιατί στην τηλεόραση όλα μπορούν να ανατραπούν. Θεωρούμε, βέβαια, ότι θα συνεχίσουμε.

Ετοιμάζεις και κάτι καινούριο;

Συζητούμε για κάτι άλλο για το οποίο δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Τρεις εκπομπές, δηλαδή, από τον Σεπτέμβρη;

Όχι, προς θεού. Μία είμαι, πόσα να προλάβω;

Το γεγονός ότι το «Πάρτι στο χωριό» αλλάζει μέρα μετάδοσης κι από Κυριακή απόγευμα μετατίθεται στην prime time του Σαββάτου, μία ώρα μετά το τέλος του «Σαν την Κύπρο», πώς το κρίνεις;

Αν ήταν στη θέση μου θα άλλαζα την ώρα μετάδοσής του. Από την άλλη, ο προγραμματισμός είναι καθαρά απόφαση του καναλιού που γνωρίζει καλύτερα πώς να χειριστεί ή όχι μια εκπομπή του.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *