ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΆλλο ένα αμφιλεγόμενο αξεσουάρ που θα βλέπουμε παντού φέτος

Άλλο ένα αμφιλεγόμενο αξεσουάρ που θα βλέπουμε παντού φέτος

Η καραντίνα δημιούργησε σε πολλούς την ανάγκη να αναπτύξουν καινούργια ενδιαφέροντα και ασχολίες. Ίσως άρχισες να ζωγραφίζεις ή μπορεί να μεταμόρφωσες τη κουζίνα σου σε αρτοποιείο. Για μερικούς άλλους, η τελειοποίηση των δεξιοτήτων τους στο πλέξιμο οδήγησε σε μια επιχείρηση – γι΄ αυτό πιθανότατα είδες την τάση του πλεκτού καπέλου να εκτοξεύεται στο Instagram.

Για παράδειγμα, όταν η Delsy Gouw, η ιδρύτρια του brand «Its Memorial Day», έχασε τη δουλειά της εξαιτίας του κορωνοϊού, θυμήθηκε ένα παλιό της χόμπι και άρχισε να φτιάχνει πλεκτά κομμάτια για φίλους. Στην συνέχεια, φίλοι των φίλων της άρχισαν να ζητάνε και εκείνοι τα ίδια κομμάτια. Στην αρχή έφτιαχνε μόνο τσάντες αλλά μετά είδε πως τα καπέλα είχαν μεγαλύτερη ζήτηση. Θαυμάστριες του brand της Gouw έγινα σύντομα influencers και It-girls όπως η Ella Emhoff και η Bella Hadid.

Επιπλέον, αξίζει να επισκεφτείς το Depop και τo Etsy, όπου θα βρεις αρκετούς πωλήτες να δίνουν την δικιά τους πινελιά σε αυτά τα πολύ cool πλεκτά καπέλα. Το μαγαζί Spools On Parade στο Depop για παράδειγμα, κυκλοφόρησε αντίστοιχα κομμάτια τον Ιούνιο του 2020. Άλλα brands που αξίζει να μάθεις αν σου αρέσει αυτό το στυλ καπέλων είναι τα Cavia και PARDOhats.

Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να ανακαλύψεις έξι διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να φορέσεις αυτά τα καπέλα. Αντίγραψε και εσύ αυτές τις εμφανίσεις πριν δεις αυτήν την τάση παντού φέτος την άνοιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS