ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟ«Αμαρτίες» αρχαίων απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών

«Αμαρτίες» αρχαίων απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών

Η κωμωδία της Θεατρικής Ομάδας Παρωδία ταξιδεύει στη Λευκωσία για να μεταφέρει το κοινό της πρωτεύουσας και των περιχώρων σε αρχαίους ρωμαϊκούς χρόνους με «αμαρτίες» που ακόμα μας παιδεύουν. Η παράσταση διοργανώνεται στα πλαίσια του 34ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ στο οποίο η θεατρική ομάδα συμμετέχει με το έργο «Αμαρτίες Αρχαίων Παιδεύουσι Τέκνα».

Το έργο αποτελεί μια μικρογραφία των όσων ζούμε σήμερα σε μια άλλη εποχή πολύ πίσω στο χρόνο. Μια σύγχρονη ανακάλυψη ενός μυστηριώδους αντικειμένου μας «οδηγεί» στις τελευταίες μέρες μιας αρχαίας πόλης και των όσων διαδραματίζονται πριν την ολική της καταστροφή. Έρωτες, ίντριγκες, πάθη, απάτες, διαφθορά, μια επανάσταση και ένα φονικό συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό γέλιου μέχρι δακρύων. Μια σύνθεση αρχαίας κωμωδίας και παρωδίας που θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν με έντονες «πινελιές» των όσων ζούμε στο παρόν.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στο Δωρόθεο Δωροθέου ενώ τη μουσική επιμελήθηκαν η Μαρκέλα Ιωάννου και η Έλενα Σάββα.

Τρίτη 16/11/2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών

Πληροφορίες: tickethour.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS