«Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς»: Το νέο single του Χρήστου Χολίδη και το ανατρεπτικό video clip

«Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς»: Το νέο single του Χρήστου Χολίδη και το ανατρεπτικό video clip

«Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς»: Το νέο single του Χρήστου Χολίδη και το ανατρεπτικό video clip

Το νέο τραγούδι «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» κυκλοφορεί με δυναμική εικόνα και ανατρεπτικό σενάριο.

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς», μία σύγχρονη λαϊκή πρόταση που φιλοδοξεί να αφήσει το σημάδι της στα ραδιόφωνα.

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι του για τη φετινή χρονιά, έχοντας ολοκληρώσει το 2018 με το «Ποιος Σε Κρατάει» να αναδεικνύεται σε μία από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου για του προηγούμενο έτος, όπως αποτυπώθηκε στην ετήσια λίστα της IFPI με το συνολικό airplay.

Η κυκλοφορία του «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» συμπίπτει με την έναρξη των εμφανίσεων του Χρήστου Χολίδη με τον Γιώργο Γιαννιά στο «Frangelico».

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο επιτυχημένος δημιουργός που έχει βάλει τη σφραγίδα του σε επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη όπως τα τραγούδια «Ποιος Σε Κρατάει», «Λέμε Τώρα», «Εσύ Με Συμπληρώνεις», «Κακομαθημένο», «Έπαθα Κι Έμαθα» και «Αν Είχε Τηλέφωνο Ο Θεός».

Τους στίχους δίνει η εξαιρετική Αγγελική Μακρυνιώτη, η οποία διαθέτει πλήθος επιτυχιών στο βιογραφικό της, αλλά συμπράττει για πρώτη φορά με τον τραγουδιστή.

Το «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» αποκτά δυναμική εικόνα με ανατρεπτικό σενάριο, που δεν έχουμε δει ξανά σε ελληνικό video clip. Το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα καθηλωτικό.

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σκακιού με πρωταγωνιστές πραγματικούς ανθρώπους αντί για πιόνια, μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Μία αδυσώπητη μάχη με φόντο έναν έρωτα που κρέμεται από μία κλωστή. Το σκηνοθετικό έργο έφερε εις πέρας ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *