ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΥΓΕΙΑΑν δουλεύεις από το κρεβάτι σου καλό είναι να γνωρίζεις αυτά τα...

Αν δουλεύεις από το κρεβάτι σου καλό είναι να γνωρίζεις αυτά τα 3 πράγματα

Μπορεί να μην συνιστάται, αλλά, από αναγκαιότητα ή επιλογή, πολλοί από εμάς εργαζόμαστε από τα κρεβάτια μας. Όλοι όσοι ξέρουν για τι μιλάμε θα σου πουν να μην το κάνεις, αλλά το δέλεαρ του κρεβατιού είναι δύσκολο να σε κάνει να αντισταθείς αν βρίσκεσαι σε τηλεργασία.

Αν θέλεις ωστόσο να δοκιμάσεις το #workingfrombed έχε στο νου σου τα εξής tips:

1. Σκέψου να αγοράσεις ένα τραπέζι δίσκο ή βάση φορητού υπολογιστή

Μπορεί να αλλάξει την επαγγελματική σου ζωή. «Είναι σημαντικό να κρατάς τον φορητό υπολογιστή σου μπροστά σου στο ύψος των ματιών για να αποφύγεις τυχόν πίεση στο λαιμό», λέει η Quinn. «Υπάρχουν μερικές αρκετά φθηνές βάσεις φορητών υπολογιστών που μπορείς να αγοράσετε για χρήση στο σπίτι, οι οποίες θα βοηθήσουν στην παροχή υποστήριξης όταν εργάζεσαι σε αυτήν τη θέση».

2. Μην χρησιμοποιείς το τραπεζάκι-δίσκο για να βάζεις επίσης φαγητά και ροφήματα

Αν θέλεις να φας παράλληλα με τη δουλειά σου ή να πιείς κάτι μην χρησιμοποιείς για στήριγμα το τραπέζι-δίσκο που έχεις επάνω τον υπολογιστή σου. Προτίμησε να τα ακουμπήσεις στο κομοδίνο σου. Και περισσότερη άνεση κινήσεων θα έχεις και θα γλιτώσεις από τυχόν ζημιές.

3. Αγόρασε καινούργια μαξιλάρια

Μπορείς να αγοράσεις εργονομικά μαξιλάρια και υποστηρίγματα πλάτης που μπορεί να λειτουργούν για εσένα. Μερικά σταθερά μαξιλάρια, ακόμη και αυτά που έχεις στον καναπέ σου, μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά. Τα κρεβάτια δεν έχουν την ίδια υποστήριξη με μια καρέκλα γραφείου. Βεβαιώσου λοιπόν πως το κάτω μέρος της πλάτης σου υποστηρίζεται πλήρως με τη χρήση μαξιλαριών και κάθισε έτσι ώστε να είσαι κόντρα στο προσκέφαλο του κρεβατιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS