Αν έχεις ερωτευτεί αυτόν τον άντρα, ξανασκέψου το!

Αν έχεις ερωτευτεί αυτόν τον άντρα, ξανασκέψου το!

Αν έχεις ερωτευτεί αυτόν τον άντρα, ξανασκέψου το!

Ερωτεύτηκες άντρα Δίδυμο; Δεν ξέρουμε, αν πρέπει να σε συγχαρούμε ή όχι, οφείλουμε όμως να σε προειδοποιήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν δύσκολο να του αντισταθείς αφού είναι κοινωνικός, με χιούμορ, ευγενικός και σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία, όμως κρύβει και παγίδες.

Πριν προχωρήσεις περισσότερο μαζί του, διάβασε παρακάτω 7 βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου.

1. Είναι πολύ καλός στο να κρύβει τα αληθινά του συναισθήματα

Μπορεί να είναι εξωστρεφής, λαλίστατος και ανέμελος, αλλά φρικάρει όταν πρόκειται για μιλήσει για τα συναισθήματά του. Αν τον θέλεις, θα πρέπει να έχεις πολλή υπομονή.

2. Αν έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του, την πάτησες!

Τις περισσότερες φορές είναι όλο γέλια, αστεία και χαμόγελα. Αλλά, αν τύχει να διαφωνήσεις μαζί του, ετοιμάσου να δεις τον άλλο του εαυτό, τον σοβαρό, επίμονο που θα χρησιμοποιήσει ό,τι τεχνάσματα βάζει ο νους σου προκειμένου να βγει νικητής.

3. Είναι καλός εραστής, αλλά…

Τα καλά νέα είναι σαν εραστής, ο Δίδυμος διαπρέπει! Θα φροντίσει να σε ευχαριστήσει, θα είναι πρόθυμος να δοκιμάσει νέες στάσεις και κόλπα που θα σου αρέσουν, αλλά μπορεί να γίνει και πολύ kinky και να μην το αντέχεις.

4. Του αρέσει να ζει τη στιγμή

Είναι ο άντρας YOLO, που πιστεύει στο ότι ζούμε μόνο μία φορά, κάτι που για μονογαμική σχέση δεν είναι και το καλύτερο, αφού, αν του έρθει η επιθυμία να πάει με κάποια άλλη, θα το κάνει χωρίς δισταγμό!

5. Με τον έλεγχο των χρημάτων δεν το έχει

Είπαμε, είναι YOLOπου σημαίνει ότι αν έχει χρήματα μόνο για να πληρώσει το ρεύμα και του προτείνουν βραδινή έξοδο πχ στα μπουζούκια δε θα μπει σε δίλημμα αν θα πρέπει να τα χαλάσει ή όχι… Πάντως είναι εφευρετικός και βρίσκει άκρες.

6. Στα πάρτι λέει «ναι»

Του αρέσουν τα πάρτι και όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά. Είναι από τα άτομα που και κανέναν να μη γνωρίζει, θα φροντίσει να τους μάθει όλους και μάλιστα, μετά θα ξέρει και λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή. Και φλερτάρει, εννοείται! Έτσι, για το παιχνίδι…

7. Ερωτεύεται με το μυαλό

Ο άντρας αυτός θα βαρεθεί σύντομα, αν δεν ερεθίζεις το μυαλό του, αν δεν του προκαλείς την περιέργεια, αν δεν είσαι εύστροφη, με γνώσεις και δεν τα πιάνεις γρήγορα ή αν έχεις ενδιαφέροντα!

Πηγή : Like.com.cy/ astrology.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *