Ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο Εύρος

Ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο Εύρος

Ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο Εύρος

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε χθες ο γνωστός Youtuber Εύρος Δημητρίου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ένταλμα σύλληψης για διάφορα τροχαία αδικήματα και, κυρίως, για αδικήματα που σχετίζονται με το διαδίκτυο.

Ο Εύρος Δημητρίου, με τη συνοδεία του δικηγόρου του, παρουσιάστηκε το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και, στη συνέχεια, οδηγήθηκε στα γραφεία το ΤΑΕ όπου και ανακρίθηκε. Ο γνωστός Youtuber, πριν από μερικές μέρες, κατέγραψε και ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο κατά τη στιγμή που δύο αστυνομικοί της Τροχαίας τον σταμάτησαν για έλεγχο. Πέραν από τις τροχαίες παραβάσεις, εναντίον του Εύρου Δημητρίου εξετάζεται και το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων των αστυνομικών.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσαν διάφορα εντάλματα προστίμων για τροχαία αδικήματα, για το συνολικό χρηματικό ποσό των €4.000, τα οποία διευθέτησε.

Αργά το απόγευμα ο Εύρος Δημητρίου, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Γράφει: Ιάσονας Ιάσονος

Πηγή : Φιλελεύθερος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *