Ανατροπή! Αυτός είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που εισβάλλει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ανατροπή! Αυτός είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που εισβάλλει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ανατροπή! Αυτός είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που εισβάλλει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ένα σκοτεινό πρόσωπο από το παρελθόν της «Κάτιας» (Μαριάννας Τουμασάτου) εντάσσεται δυναμικά στην αγαπημένη δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», για να πυροδοτήσει περισσότερο την ήδη φλεγόμενη κατάσταση που επικρατεί, κυρίως, ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες…

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου αποτελεί τη νέα προσθήκη της σεναριογράφου Μαρίας Γεωργιάδου και ετοιμάζεται να δώσει ένα υποχθόνιο αέρα μυστηρίου στην πλοκή τoυ σεναρίου. Καλείται να ερμηνεύσει τον «Φώτη Βενιέρη», έναν άνδρα με διπλή ιδιότητα και μυστική ανάμειξη με τα κυκλώματα του υποκόσμου… που συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν της «Κάτιας», ένα παρελθόν από το οποίο η ίδια δραπέτευσε και προσπαθεί να ξεχάσει. Η μοίρα, όμως, τον φέρνει μπροστά της, να αναζητά απαντήσεις και να λογοδοτεί για τα λάθη του.

Αν και ως ιδιοκτήτης μίας ταβέρνας είναι ευγενικός, ευθύς και εξωστρεφής, ωστόσο δεν παύει να είναι σκληρός ως άνθρωπος που πουλάει «προστασία» και άλλες υπηρεσίες σε όποιον έχει χρήματα για να τον πληρώσει. Η επαφή του με σκοτεινά κυκλώματα τον οδηγεί στο να βοηθήσει μία υπόθεση δολοφονίας, χωρίς να ξέρει ότι ο στόχος είναι ό,τι πιο αγαπημένο θα μπορούσε να υπάρχει στη ζωή του.

Τα ερωτήματα που πλανώνται στον αέρα είναι αν η σειρά που «στοιχειώνεται» από εκδίκηση, μίσος, οργή, λάθη και διεστραμμένα μυστικά από το παρελθόν, μπορεί να «αντέξει» την εμφάνιση μίας τέτοιας υποχθόνιας προσωπικότητας και αν ο ίδιος ο «Φώτης» πετύχει το στόχο του, πριν μάθει την αλήθεια. Αν από θύτης θα μετατραπεί σε θύμα της μοίρας, λερώνοντας τα χέρια του με το ίδιο του το αίμα…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο γυναίκες, «Κάτια» (Μαριάννα Τουμασάτου) και «Μαρίνα» (Ντόρα Μακρυγιάννη), δεν σταματούν να ζητούν εκδίκηση για την απώλεια των παιδιών τους, με την πρώτη να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις «θαμμένες» σκιές που εμφανίζονται αιφνιδιαστικά μπροστά της και τις υπενθυμίζουν ότι δεν έκλεισε ή μάλλον δεν σφράγισε κάποιες πόρτες… που έπρεπε να είχε ήδη γκρεμίσει.

«ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»: Καθημερινά στις 18:40 από τον ALPHA Κύπρου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *